Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Скандална декларация от феновете на Левски
Много е трудно да играеш срещу 3 цесеката,Литекс -президент Гриша Ганчев-доказан цесекар и мразещ в червата си Левски,Лудогорец- президент Кирил Домусчиев -също цесекар даже беше и в управителния съвет на ЦСКА,също недолюбва особено Левски и истината лъсна в предаването Пред банята където се доказаха фенските му пристрастия и омразата му към Левски, даже малко комично и в името му има принадлежност към червената идея.Е как се играе срещу още 2 разклонения на най големия ти противник,които френетично мразят Левски.Да не се забравя и бившите 2 армейски отбора които традиционно си мразят Левски-Ботев,Черно море то и тука във форума се вижда голямата омраза която имат феновете на тия отбори и какво излиза че наистина е вярно твърдението САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ.Е как трябва да се процедира в тая обстановка ами нормално трябва да се защитиш и донякъде оправдавам тази декларация на феновете макар и доста вулгарна, като няма ръководство което да излезе и адекватно да защити Левски така се получава сега си давам сметка колко би бил ценен Наско Сираков в тази обстановка.
-
- Контакти:
Синият фашизъм изпълзя на светло...
23 април 2013 00:20
Автор: Георги Атанасов
Пред очите ни са документирани свастиките в чест на Фюрeра в Ловеч, нападението срещу „помаците“ край Български извор и за десерт от понеделник - декларацията на Гугутката и сие, пълна с персонални заплахи
Както писах неотдавна – маските паднаха. И при футболните съдии, и при техните колеги от официалната Темида, и при медиите, и при обществените формации, наречени клубове, партии и т.н. В калта е и голямата, мръсна лъжа за „добрата власт“, която докато правеше зали и магистрали профука държавния резерв и даде милиарди на МВР, за да ни подслушва и да търгува с мафията.
Най-страшното обаче е, че в България с пълна сила се развихри новият фашизъм на „сините“ лумпени от нарко-сектора. А при заплахата от този страшен демон никакво значение нямат нито Ахмед, нито Сватбаря, нито Пастата, нито Чики-рики от Сандански, нито Николай Йорданов с двете скрити дузпи в Ловеч. Всички тези рецидиви, тоест - „другите начини“ на Тонев, са пренебрежима дреболия на фона на злокобния призрак на мракобесието, насилието и терора. Тук вече не играе дори Директивата, обслужваща тима на МВР, ДС и мафията от времената на Борис Велчев (дядо) и Ангел Солаков до Борис Велчев (внук) и Цветан Цветанов. Не е от особено значение и държавната поръчка за спонсори през Кремъл на ББ. Друго е важно за нормалните българи, ако все още са се съхранили такива сред националната ни трагедия...
В рамките на три дни като на сюрреалистична сцена ни се озъби цялата жестока истина, за която пиша вече повече от две десетилетия. Пред очите ни са документирани свастиките в чест на Фюрeра в Ловеч, нападението срещу „помаците“ край Български извор и за десерт от понеделник - декларацията на Гугутката и сие, пълна с персонални заплахи срещу ГА, Стойчо Младенов, Христо Стоичков и други неудобни елементи. Както пише в един от плакатите на нарко-сектора – който не е с нас е против нас!? Точно според философията на нацистките убийци, преродени в дегенератите от Подуяне...
Що се отнася до личната ми сигурност, естествено ще сезирам съответните органи с ясна отправка към Владимир Владимиров (Гугутката) и неговите съдружници в престъплението срещу гражданските ми права. Освен това Европа ще му се види тясна на този тип, забъркан неотдавна в катастрофа, отнела човешки живот. Ще спомена и това, че истината за тази трагедия по стар левскарски, тоест милиционерски, обичай на бърза ръка бе скрита от обществото. При комунизма криеха безчинствата на „сините“ офицери от ДС, опустошили цял хотел „Родина“ по време на една сватба с внучка от Политбюро, а сега свалиха летвата до лумпен като Гугутката, разделящ българските граждани на истински и ... помаци!?
Стигнахме дотук, защото разкапаната ни държава ги търпи и покровителства вече две десетилетия и отгоре. Какво още трябва да се случи, за да разберем, че и у нас съществуват закони и институции? Късаха пагони на полицаи! Десет пъти атакуваха органите на реда в цялата страна. На националния стадион, в Парка на свободата, в Стара Загора, в Ловеч, в Пловдив и къде ли не! Убиха привърженика на ЦСКА Младен Младенов на две крачки от централата на МВР в столицата! Сложиха бомби под офисите на политически партии на двеста метра от парламента! Развяваха свастики, уловени от камерата на Евроспорт! Нашариха Европа със символите на фашизма и Холокоста! Години наред славят военнопрестъпника и пръв хитлерист в България Христо Луков, в чиято чест правят дори факелно шествие по примера на кафявите щурмоваци от времената на Третия райх! Вдигнаха плакати в защита на осъдените за престъпления срещу човечеството Ратко Младич и Радован Караджич и акламираха клането в Сребреница! Редовно тероризират съдебните зали в защита на свои съмишленици от дъното на наркотрафика и криминалната фауна!
Да продължавам ли още или ви побиват тръпки? Във всяка европейска държава от Лондон до Минск и от Исландия до Кипър, да не говорим за Германия или Израел, подобни деяния отдавна щяха да бъдат оковани във вериги и смазани с цялата строгост на закона. Не и в България, където официалната държава и прилежащата й мафия бдят като орлици над отбора на всички власти от Подуяне и неговите терористични бригади. Рано или късно обаче някой ще плати кървава цена и дано това не се случи в близките дни. И на невинни хора, беззащитни срещу черната стихия на „синия“ футболен фашизъм.
Ако имахме правителство, ако имахме президент, ако въобще имахме власти в тази нещастна държава, фашизоидните екстремисти около ФК Левски отдавна трябваше да бъдат на подсъдимата скамейка като постоянна заплаха за гражданския мир. А ние се питаме дали БФС ще се осмели на прекрати първенството, и без това опорочено от „другите начини“ на държавния храненик Тонев, или поне да накаже отбора на неонацистите, които рано или късно отново ще отнемат човешки живот.
Цяла Европа се тресе от възмущение след свастиките и апологията на Хитлер в Ловеч, но БФС не смее и да помисли за санкция срещу престъпниците преди „вечното дерби“.
Естествено, тежките ми оценки не се отнасят за мнозинството привърженици на Левски, но историята ни учи, че до началото на 30-те години на миналия век нацистите също са били малцинство в Германия. Продължението е известно, така че българи, осъзнайте се, докато не е станало късно!
» Източник: "Спорт1"
23 април 2013 00:20
Автор: Георги Атанасов
Пред очите ни са документирани свастиките в чест на Фюрeра в Ловеч, нападението срещу „помаците“ край Български извор и за десерт от понеделник - декларацията на Гугутката и сие, пълна с персонални заплахи
Както писах неотдавна – маските паднаха. И при футболните съдии, и при техните колеги от официалната Темида, и при медиите, и при обществените формации, наречени клубове, партии и т.н. В калта е и голямата, мръсна лъжа за „добрата власт“, която докато правеше зали и магистрали профука държавния резерв и даде милиарди на МВР, за да ни подслушва и да търгува с мафията.
Най-страшното обаче е, че в България с пълна сила се развихри новият фашизъм на „сините“ лумпени от нарко-сектора. А при заплахата от този страшен демон никакво значение нямат нито Ахмед, нито Сватбаря, нито Пастата, нито Чики-рики от Сандански, нито Николай Йорданов с двете скрити дузпи в Ловеч. Всички тези рецидиви, тоест - „другите начини“ на Тонев, са пренебрежима дреболия на фона на злокобния призрак на мракобесието, насилието и терора. Тук вече не играе дори Директивата, обслужваща тима на МВР, ДС и мафията от времената на Борис Велчев (дядо) и Ангел Солаков до Борис Велчев (внук) и Цветан Цветанов. Не е от особено значение и държавната поръчка за спонсори през Кремъл на ББ. Друго е важно за нормалните българи, ако все още са се съхранили такива сред националната ни трагедия...
В рамките на три дни като на сюрреалистична сцена ни се озъби цялата жестока истина, за която пиша вече повече от две десетилетия. Пред очите ни са документирани свастиките в чест на Фюрeра в Ловеч, нападението срещу „помаците“ край Български извор и за десерт от понеделник - декларацията на Гугутката и сие, пълна с персонални заплахи срещу ГА, Стойчо Младенов, Христо Стоичков и други неудобни елементи. Както пише в един от плакатите на нарко-сектора – който не е с нас е против нас!? Точно според философията на нацистките убийци, преродени в дегенератите от Подуяне...
Що се отнася до личната ми сигурност, естествено ще сезирам съответните органи с ясна отправка към Владимир Владимиров (Гугутката) и неговите съдружници в престъплението срещу гражданските ми права. Освен това Европа ще му се види тясна на този тип, забъркан неотдавна в катастрофа, отнела човешки живот. Ще спомена и това, че истината за тази трагедия по стар левскарски, тоест милиционерски, обичай на бърза ръка бе скрита от обществото. При комунизма криеха безчинствата на „сините“ офицери от ДС, опустошили цял хотел „Родина“ по време на една сватба с внучка от Политбюро, а сега свалиха летвата до лумпен като Гугутката, разделящ българските граждани на истински и ... помаци!?
Стигнахме дотук, защото разкапаната ни държава ги търпи и покровителства вече две десетилетия и отгоре. Какво още трябва да се случи, за да разберем, че и у нас съществуват закони и институции? Късаха пагони на полицаи! Десет пъти атакуваха органите на реда в цялата страна. На националния стадион, в Парка на свободата, в Стара Загора, в Ловеч, в Пловдив и къде ли не! Убиха привърженика на ЦСКА Младен Младенов на две крачки от централата на МВР в столицата! Сложиха бомби под офисите на политически партии на двеста метра от парламента! Развяваха свастики, уловени от камерата на Евроспорт! Нашариха Европа със символите на фашизма и Холокоста! Години наред славят военнопрестъпника и пръв хитлерист в България Христо Луков, в чиято чест правят дори факелно шествие по примера на кафявите щурмоваци от времената на Третия райх! Вдигнаха плакати в защита на осъдените за престъпления срещу човечеството Ратко Младич и Радован Караджич и акламираха клането в Сребреница! Редовно тероризират съдебните зали в защита на свои съмишленици от дъното на наркотрафика и криминалната фауна!
Да продължавам ли още или ви побиват тръпки? Във всяка европейска държава от Лондон до Минск и от Исландия до Кипър, да не говорим за Германия или Израел, подобни деяния отдавна щяха да бъдат оковани във вериги и смазани с цялата строгост на закона. Не и в България, където официалната държава и прилежащата й мафия бдят като орлици над отбора на всички власти от Подуяне и неговите терористични бригади. Рано или късно обаче някой ще плати кървава цена и дано това не се случи в близките дни. И на невинни хора, беззащитни срещу черната стихия на „синия“ футболен фашизъм.
Ако имахме правителство, ако имахме президент, ако въобще имахме власти в тази нещастна държава, фашизоидните екстремисти около ФК Левски отдавна трябваше да бъдат на подсъдимата скамейка като постоянна заплаха за гражданския мир. А ние се питаме дали БФС ще се осмели на прекрати първенството, и без това опорочено от „другите начини“ на държавния храненик Тонев, или поне да накаже отбора на неонацистите, които рано или късно отново ще отнемат човешки живот.
Цяла Европа се тресе от възмущение след свастиките и апологията на Хитлер в Ловеч, но БФС не смее и да помисли за санкция срещу престъпниците преди „вечното дерби“.
Естествено, тежките ми оценки не се отнасят за мнозинството привърженици на Левски, но историята ни учи, че до началото на 30-те години на миналия век нацистите също са били малцинство в Германия. Продължението е известно, така че българи, осъзнайте се, докато не е станало късно!
» Източник: "Спорт1"
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Avanti_Ragazzi написа:
Eй тва ми мнението за всички дето ни мразят! На омразата се отвръща с омраза, каквото посееш това ще пожънеш!
В десетката!
Гледам поста над мен и се чудя колко жалък трябва да е човек, за да чете и цитира статия на Внукът на Сталин.
-
- Контакти:
grasiani написа:Много е трудно да играеш срещу 3 цесеката,Литекс -президент Гриша Ганчев-доказан цесекар и мразещ в червата си Левски,Лудогорец- президент Кирил Домусчиев -също цесекар даже беше и в управителния съвет на ЦСКА,също недолюбва особено Левски и истината лъсна в предаването Пред банята където се доказаха фенските му пристрастия и омразата му към Левски, даже малко комично и в името му има принадлежност към червената идея.Е как се играе срещу още 2 разклонения на най големия ти противник,които френетично мразят Левски.Да не се забравя и бившите 2 армейски отбора които традиционно си мразят Левски-Ботев,Черно море то и тука във форума се вижда голямата омраза която имат феновете на тия отбори и какво излиза че наистина е вярно твърдението САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ.Е как трябва да се процедира в тая обстановка ами нормално трябва да се защитиш и донякъде оправдавам тази декларация на феновете макар и доста вулгарна, като няма ръководство което да излезе и адекватно да защити Левски така се получава сега си давам сметка колко би бил ценен Наско Сираков в тази обстановка.
Ти сериозно ли ги вярваш тези неща дето ги пишеш.Знаеш ли колко му пука на Домузчиев за ЦСКА,нима си забравил миналата година начина по който беше спрян ЦСКА от първото място с дейното участие на шефа на Разград.Литекс също е много "благосклонен" към червените,като в сезон,в който не играе за нищо ни взе 6точки.А с това "Сами срещу всички" можеш да омаеш някой заблуден олигофрен от приближените на Гугутката.Поне да беше споменал че Берое не са срещу Вас, че човек да те вземе на сериозно.Истината е че нормалните фенове от цяла България не Ви долюбват,не казвам мразят,защото не са зомбирани и гледат реално какво става на мачовете на Левски.Преди час при мен беше,мой приятел левскар от 40години,който ми каза такъв слаб Левски и такова съдийско подпиране не съм виждал досега,ще спра да гледам български футбол.А с него след някой спор за Левски и ЦСКА по месеци не си говорим,щом той ми го каза това,значи има нещо гнило,а коментарите ми не са плод на това че съм фен на ЦСКА.Колкото за Сираков,докато Тонев е в Левски не виждам как това ще стане.Тонев не се ли докопа до шампионска титла си заминава,там е ключът за вратата.Батков си траеше досега заради ББ и обещаните спонсори,но след изборите,картината ще е променена.Даже и да спечелят Герб вече няма да е като предишния мандат,Бойко ще си има обеца на ухото и ще бъде много по-хитър.А загубят ли ,Тонев е аут от Тотализатора и Батков ще намери начин веднага да го изгони,защото ще трябва да започва да "ухажва" хора на БСП,той това го умее.Единствено шампионската титла дава някакъв шанс на Тонев,да остане още малко на Герена.Ето ти мнението и на синята легенда и явно твой любимец....
“Питате ме за най-актуалната тема в последните дни – съдийството. Ако трябва, ще изгорят не четирима, а 40 рефери. Така ще бъде, докато не си вземат поука. Един съдия може да сбърка, дори може фатално да сбърка. Но когато това става в редица от мачове и грешките облагодетелстват или ощетяват само един отбор, трябва да се вземат спешни мерки. И мисля, че се вземат, след като се наказват съдии”, казва още Сираков.
Последна промяна от peliforewer на 23 апр 2013 14:03, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
GMUC_48 написа:Avanti_Ragazzi написа:
Eй тва ми мнението за всички дето ни мразят! На омразата се отвръща с омраза, каквото посееш това ще пожънеш!
В десетката!
Гледам поста над мен и се чудя колко жалък трябва да е човек, за да чете и цитира статия на Внукът на Сталин.
Вие два дни развявате една декларация на един полуграмотен смешник от която сте във възторг,а би трябвало да Ви е срам.Що се отнася до ГА ,той е на светлинни години пред оня индивид от птичи произход.ГА е грамотен,не заплашва никой,задава неудобни въпроси ,когато пише си владее нервите за разлика от фен №1 на Левски.Започвам да съжалявам за шефове на фен клуба на Левски като Зл.Тепсиев и П.Димитров,те поне бяха по ерудирани и умни.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:grasiani написа:Много е трудно да играеш срещу 3 цесеката,Литекс -президент Гриша Ганчев-доказан цесекар и мразещ в червата си Левски,Лудогорец- президент Кирил Домусчиев -също цесекар даже беше и в управителния съвет на ЦСКА,също недолюбва особено Левски и истината лъсна в предаването Пред банята където се доказаха фенските му пристрастия и омразата му към Левски, даже малко комично и в името му има принадлежност към червената идея.Е как се играе срещу още 2 разклонения на най големия ти противник,които френетично мразят Левски.Да не се забравя и бившите 2 армейски отбора които традиционно си мразят Левски-Ботев,Черно море то и тука във форума се вижда голямата омраза която имат феновете на тия отбори и какво излиза че наистина е вярно твърдението САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ.Е как трябва да се процедира в тая обстановка ами нормално трябва да се защитиш и донякъде оправдавам тази декларация на феновете макар и доста вулгарна, като няма ръководство което да излезе и адекватно да защити Левски така се получава сега си давам сметка колко би бил ценен Наско Сираков в тази обстановка.
Ти сериозно ли ги вярваш тези неща дето ги пишеш.Знаеш ли колко му пука на Домузчиев за ЦСКА,нима си забравил миналата година начина по който беше спрян ЦСКА от първото място с дейното участие на шефа на Разград.Литекс също е много "благосклонен" към червените,като в сезон,в който не играе за нищо ни взе 6точки.А с това "Сами срещу всички" можеш да омаеш някой заблуден олигофрен от приближените на Гугутката.Поне да беше споменал че Берое не са срещу Вас, че човек да те вземе на сериозно.Истината е че нормалните фенове от цяла България не Ви долюбват,не казвам мразят,защото не са зомбирани и гледат реално какво става на мачовете на Левски.Преди час при мен беше,мой приятел левскар от 40години,който ми каза такъв слаб Левски и такова съдийско подпиране не съм виждал досега,ще спра да гледам български футбол.А с него след някой спор за Левски и ЦСКА по месеци не си говорим,щом той ми го каза това,значи има нещо гнило,а коментарите ми не са плод на това че съм фен на ЦСКА.Колкото за Сираков,докато Тонев е в Левски не виждам как това ще стане.Тонев не се ли докопа до шампионска титла си заминава,там е ключът за вратата.Батков си траеше досега заради ББ и обещаните спонсори,но след изборите,картината ще е променена.Даже и да спечелят Герб вече няма да е като предишния мандат,Бойко ще си има обеца на ухото и ще бъде много по-хитър.А загубят ли ,Тонев е аут от Тотализатора и Батков ще намери начин веднага да го изгони,защото ще трябва да започва да "ухажва" хора на БСП,той това го умее.Единствено шампионската титла дава някакъв шанс на Тонев,да остане още малко на Герена.
E,кой спря ЦСКА миналата година за титла- Левски ако не ви бяхме били си ставахте шампиони отръки без проблеми с 4 точки пред ЦСКА-2,не знам дали не му пука на Домусчиев за ЦСКА АМА С ТАКАВА ОМРАЗА ГОВОРЕШЕ срещу Левски сякаш от това зависеше живота му.Аве човек кво се правиш на гръмнат виж каква обстановка се създава като Левски гостува в Ловеч все едно ще има война и погледни когато ЦСКА гостува -тихо ,мирно, кротко, просто вие не сте дразнител за ЦСКА-3 ИЛИ ТАМ ПОД КОЙ НОМЕР Е Ловеч като ЦСКА,големия съперник е Левски и омразата е към него и казвам омраза защото те наистина мразят отбора Левски и почитателите му ако не е така те няма да правят такава обстановка само на мач на Левски и това от кого е подтикнато от президента цесекар, който щеше да се обединява с ЦСКА,що не се обедини с Левски.Много ме яд как се правите че не можете да съберете 2 и 2.Ако Левски миналата година не беше направил уникално слабо пролетно представяне сблъсъка щеше отново да е срещу 2-те цесеката,само си представям каква истерия щеше да има ако Левски беше останал в играта до последния кръг- подобна на сегашната.
- damyanov1963
Омразата към Левски не е от сега, нито от вчера. Обикновенно такава омраза се изпитва към някой, от който те е страх, на който му завиждаш и от безсилие да го победиш на терена изсипваш по негов адрес всевъзможни гнусотии, които ти идват в безгънковото ти мозъче с което показваш колко си жалък! Да, ама Не, драги антилевскари, Левски ще го бъде още 100 години поне, докато за вас никой няма да знае!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
grasiani написа:peliforewer написа:grasiani написа:E,кой спря ЦСКА миналата година за титла- Левски ако не ви бяхме били си ставахте шампиони отръки без проблеми с 4 точки пред ЦСКА-2,не знам дали не му пука на Домусчиев за ЦСКА АМА С ТАКАВА ОМРАЗА ГОВОРЕШЕ срещу Левски сякаш от това зависеше живота му.Аве човек кво се правиш на гръмнат виж каква обстановка се създава като Левски гостува в Ловеч все едно ще има война и погледни когато ЦСКА гостува -тихо ,мирно, кротко, просто вие не сте дразнител за ЦСКА-3 ИЛИ ТАМ ПОД КОЙ НОМЕР Е Ловеч като ЦСКА,големия съперник е Левски и омразата е към него и казвам омраза защото те наистина мразят отбора Левски и почитателите му ако не е така те няма да правят такава обстановка само на мач на Левски и това от кого е подтикнато от президента цесекар, който щеше да се обединява с ЦСКА,що не се обедини с Левски.Много ме яд как се правите че не можете да съберете 2 и 2.Ако Левски миналата година не беше направил уникално слабо пролетно представяне сблъсъка щеше отново да е срещу 2-те цесеката,само си представям каква истерия щеше да има ако Левски беше останал в играта до последния кръг- подобна на сегашната.
В предния коментар съм добавил и едно днешно изказване на Сираков,ако те интересува прочети го.Миналата година,не Левски и Миньор,а съдиите Н.Йорданов и Т.Тасков спряха ЦСКА.За съжаление в България всички отбори са еднакво слаби и всяка съдийска аванта може да наклони везните в полза на даден отбор.А за каква война между Вас и Ловеч,че и Разград,като на стадионите им има около 2-3хил. домакинска публика.И пак си задай въпроса защо не Ви долюбват,защо в Български извор Ви чакат с тоягите,няма ли нещо сгрешено в поведението на ръководители и част от феновете Ви.
W84me ( Блатер) ..
Всички мразят Левски....и така трябва,защото Левски се изправя на крака вече , а другите и с чужда помощ НЕ могат
Злобейте си , то си е за вас 

peliforewer написа:Ето ти мнението и на синята легенда и явно твой любимец....
“Питате ме за най-актуалната тема в последните дни – съдийството. Ако трябва, ще изгорят не четирима, а 40 рефери. Така ще бъде, докато не си вземат поука. Един съдия може да сбърка, дори може фатално да сбърка. Но когато това става в редица от мачове и грешките облагодетелстват или ощетяват само един отбор, трябва да се вземат спешни мерки. И мисля, че се вземат, след като се наказват съдии”, казва още Сираков.
Искаш да кажеш, че под ощетяват само един отбор Сираков няма предвид Левски?
„Нека да пазим повече спокойствие и уважение един към друг. Ние сме готови да играем с чужди съдии и те да бъдат избирани от другия отбор“, завърши Тонев.
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=342325
...