Ливърпул - Челси ( 21.04.13 г. ,, 18:00 ч . )
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Челси ( 21.04.13 г. ,, 18:00 ч . )
Ами със сигурност Бенитез нямаше да купи по-куц кон от коня (Борини) за 10 млн. и нямаше да купи хобита Алън( който е по-слаб и от прическата). Нямаше да пръсне милиони за заплата за резака и да го изхвърли, нямаше да даде и 4 млн. да вземе някакъв марокански циганин и да не го пуска. сега ми кажи защо ги взе тия играчи, след като не става нищо от тях? Пълна трагедия. Хайде, не са толкова скъпи като Коня, яловия Стю и другите несретници, ама пак са несретници. А несретници + несретници = 2 пъти повече несретници. За какво да се борим с тях? За купата на съветската армия, може би?
-
suareshampion
john barnes написа:Добре де,ами ако и сега не развържат кесията,кво правим???
Ами аз ако съм ,ще я развържа ,защото виждам ,че Роджърс върви в правилната посока . Доволен съм от работата му до момента с леки забележки ..и бих му се доверил ! Предполагам ,че и собствениците ще постъпят по този начин .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
leoric написа:Ами със сигурност Бенитез нямаше да купи по-куц кон от коня (Борини) за 10 млн. и нямаше да купи хобита Алън( който е по-слаб и от прическата). Нямаше да пръсне милиони за заплата за резака и да го изхвърли, нямаше да даде и 4 млн. да вземе някакъв марокански циганин и да не го пуска. сега ми кажи защо ги взе тия играчи, след като не става нищо от тях? Пълна трагедия. Хайде, не са толкова скъпи като Коня, яловия Стю и другите несретници, ама пак са несретници. А несретници + несретници = 2 пъти повече несретници. За какво да се борим с тях? За купата на съветската армия, може би?
Така ли бе гадател ?
Аз пък ти казвам ,че Бенитес щеше да остави коня ..и ти и Джони щеше да си късате нервите цял сезон и щеше да се молите да дойде Роджърс !!!
Ще ти кажа защо Рафаелчо нямаше да изгони коня .
Защото първо не е толкова СМЕЛ ,колкото Роджърс !!! Защото се влияе от мнението на фенове и легенди ..а доколкото виждах ,коня беше техен любимец ...и защото харесва подобен тип нападатели ...имено той купи другия кон Давид Нгог и започна да го налага ,той е същия дърводелец и едно към едно като голмайсторски качества с конската опашка.
Мисля,че има време Борини ,Алън и Асаиди да ти затворят устата ,ще видим ..само времето ще покаже..
Джони казваш ,че с Бенитес сме били винаги в топ 4 и това както виждам те удовлетворява напълно ,НО ТАМ Е РАЗЛИКАТА ,ЧЕ МЕН НЕ МЕ УДОВЛЕТВОРЯВА ...предвид това КАК СЕ КАЗВА НАШИЯ КЛУБ и предвид 23 ГОДИШНИЯ СРАМ !
Вчера едно съдийско отборче вече ни задмина с 2 титли и напълно логично вече се мисли за най великото в Англия.
Как се чустваш ?
Последна промяна от suareshampion на 23 апр 2013 14:15, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:leoric написа:Ами със сигурност Бенитез нямаше да купи по-куц кон от коня (Борини) за 10 млн. и нямаше да купи хобита Алън( който е по-слаб и от прическата). Нямаше да пръсне милиони за заплата за резака и да го изхвърли, нямаше да даде и 4 млн. да вземе някакъв марокански циганин и да не го пуска. сега ми кажи защо ги взе тия играчи, след като не става нищо от тях? Пълна трагедия. Хайде, не са толкова скъпи като Коня, яловия Стю и другите несретници, ама пак са несретници. А несретници + несретници = 2 пъти повече несретници. За какво да се борим с тях? За купата на съветската армия, може би?
Така ли бе гадател ?![]()
Аз пък ти казвам ,че Бенитес щеше да остави коня ..и ти и Джони щеше да си късате нервите цял сезон и щеше да се молите да дойде Роджърс !!!
Ще ти кажа защо Рафаелчо нямаше да изгони коня .
Защото първо не е толкова СМЕЛ ,колкото Роджърс !!! Защото се влияе от мнението на фенове и легенди ..а доколкото виждах ,коня беше техен любимец ...и защото харесва подобен тип нападатели ...имено той купи другия кон Давид Нгог и започна да го налага ,той е същия дърводелец и едно към едно като голмайсторски качества с прическата.
Мисля,че има време Борини ,Алън и Асаиди да ти затворят устата ,ще видим ..само времето ще покаже..
Джони казваш ,че с Бенитес сме били винаги в топ 4 и това както виждам те удовлетворява напълно ,НО ТАМ Е РАЗЛИКАТА ,ЧЕ МЕН НЕ МЕ УДОВЛЕТВОРЯВА ...предвид това КАК СЕ КАЗВА НАШИЯ КЛУБ и предвид 23 ГОДИШНИЯ СРАМ !
Вчера едно съдийско отборче вече ни задмина с 2 титли и напълно логично вече се мисли за най великото в Англия.
Как се чустваш ?
С едната разлика, че първите трансфери на Рафаел бяха Гарсия и Алонсо, хора за които сега мечтаете. Да не казвам, че Нгог струваше 1 млн., а коня 35 и Нгог има ПОВЕЧЕ голове за Ливърпул от Коня и прическата взети заедно. Борини, Алън и Асайди няма как да ми затворят устата, защото са посредственяци и отрепки. Виждаш, че Борини беше жалък в Рома. Беше им резерва. Продадоха го и си купиха титуляр, който къса мрежи. Алън е жалкар. Самият факт, че без него са по-добре, а уж беше големия играч, трябва да ти говори нещо. Асайди кво да ме опровергае, като даже лебеда не го пуска и му няма доверие? Аз ти казвам след Бенитез имаме 3 стойностни трансфера на футболисти - Мейрелеш, Суарез и Енрике. Всичко останало е плява и пълнеж.
-
suareshampion
Aма ти ми изтъкваш и ми хвалиш Нгог ли бе пич ? бухахааа ..повече няма кво да говорим с тебе
В момента сме по добре ли ? С кой бе ? С Хендиня ли ? Дето води топката с корите и от 1000 положения сам срещу вратаря ще вкара 2 .
Джо Алън в началото ,когато не беше с извадено рамо игра много добре . Ай играй ти с извадено рамо бе моето момче ?
Джо Алън пак ще играе много добре !
За Борини и Асаиди казах ,само времето ще покаже ...те имат 5 мача на кръст за Ливърпул . Дори и да реши да продава Асаиди ,пак ще му вземе парите ,за които го купи.
Айде и тебе ще те питам ,щом искаш Рафаелчо да се върне и щом мечтата ти е тоя отбор да стигне макс до 2-3 то място ...КАК СЕ ЧУСТВАШ ,след снощния мач на съдийското отборче ?
В момента сме по добре ли ? С кой бе ? С Хендиня ли ? Дето води топката с корите и от 1000 положения сам срещу вратаря ще вкара 2 .
Джо Алън в началото ,когато не беше с извадено рамо игра много добре . Ай играй ти с извадено рамо бе моето момче ?
За Борини и Асаиди казах ,само времето ще покаже ...те имат 5 мача на кръст за Ливърпул . Дори и да реши да продава Асаиди ,пак ще му вземе парите ,за които го купи.
Айде и тебе ще те питам ,щом искаш Рафаелчо да се върне и щом мечтата ти е тоя отбор да стигне макс до 2-3 то място ...КАК СЕ ЧУСТВАШ ,след снощния мач на съдийското отборче ?
Ти си неспасяем
Пак Влайчо,от къде си сигурен че ще вземе същите пари за играч играл 4/5 мача?А твоя плещивия дето нон стоп го хвалиш пак от 5метра не уцели вратата
Като толкова постоянно хвалиш БР не се сещаш защо твоя любимец нон-стоп търка скамейката.А а за безумните му нарушения изобщо няма да ги коментирам.А относно свещите в неделя ще запаля да прогледнеш. 
-
suareshampion
stenmark написа:Ти си неспасяемПак Влайчо,от къде си сигурен че ще вземе същите пари за играч играл 4/5 мача?А твоя плещивия дето нон стоп го хвалиш пак от 5метра не уцели вратата
Като толкова постоянно хвалиш БР не се сещаш защо твоя любимец нон-стоп търка скамейката.А а за безумните му нарушения изобщо няма да ги коментирам.А относно свещите в неделя ще запаля да прогледнеш.
Да прогледна ? Аз ли бе слепок ?
Веднага могат да се вземат парите за Асаиди . Шелви я изтърва ,но аз ще я вкарам а ти ще я вкараш ли инвалид ?
От една година идваш да играем малки вратички ? бухаххаха
Айде ела бе ,спокойно няма да те бия с много. Айде ела да се срещнеш с товарния влак . Ще ти се завие свят момче ,вземи си компасче .
Ти не си добре момче . Всеки път като те чета и се насирам от смях.Че и си вярваш.
По добре пали свещи да се ожениш ,че ще ти се схване ръчичката от .....
Последна промяна от suareshampion на 23 апр 2013 20:05, променено общо 2 пъти.
suareshampion написа:Aма ти ми изтъкваш и ми хвалиш Нгог ли бе пич ? бухахааа ..повече няма кво да говорим с тебе![]()
В момента сме по добре ли ? С кой бе ? С Хендиня ли ? Дето води топката с корите и от 1000 положения сам срещу вратаря ще вкара 2 .![]()
Къде съм казал, че с Нгог сме били по-добре? Момчето струваше 1 млн., а вкара повече голове от яловия кон, който струва 35 млн. Такива трансфери ни дърпат към 10 място. И за да не си помислиш, че предпочитам Нгог сега в отбора, само давах сравнение колко лоша ни е трансферната политика след Рафа. А, според теб, крачката, която трябва да се извърви до титлата, не минава ли през няколко сезона на 2-3 място? Нима мислиш, че от 10 ще станем 1. ? Единствената причина, поради която не станахме шампиони с Рафаел, беше късата скамейка. И да, Рафа беше виновен донякъде, че изгони Кийн, който изначало не беше желан от испанеца, а му беше натресен. Кажи ми кога друг път за последните 22 години сме били по-близо до титлата от 2009? Щом веднъж е бил толкова близо, защо да не го постигне пак с необходимите инвестиции, които горе долу щяха да са парите изхарчени от императора и лебеда. Бенитез правеше и грешки, кой не прави, но тези грешки бяха несравними със сегашните рекордни такива. За мен, вместо да се дават 3 години на недоказани треньори, да се дадат толкова на човек бил в кухнята на отбора и изградил СЕГАШНИЯ гръбнак на отбора, който си остана един и същ при 3 различни треньора. Това говори много. Защо бяха изгонени всички протежета на мисира? Защо ще бъдат изгонени всички протежета на императора? Защото са некадърници. Много е просто.
-
suareshampion
leoric написа:suareshampion написа:Aма ти ми изтъкваш и ми хвалиш Нгог ли бе пич ? бухахааа ..повече няма кво да говорим с тебе![]()
В момента сме по добре ли ? С кой бе ? С Хендиня ли ? Дето води топката с корите и от 1000 положения сам срещу вратаря ще вкара 2 .![]()
Къде съм казал, че с Нгог сме били по-добре? Момчето струваше 1 млн., а вкара повече голове от яловия кон, който струва 35 млн. Такива трансфери ни дърпат към 10 място. И за да не си помислиш, че предпочитам Нгог сега в отбора, само давах сравнение колко лоша ни е трансферната политика след Рафа. А, според теб, крачката, която трябва да се извърви до титлата, не минава ли през няколко сезона на 2-3 място? Нима мислиш, че от 10 ще станем 1. ? Единствената причина, поради която не станахме шампиони с Рафаел, беше късата скамейка. И да, Рафа беше виновен донякъде, че изгони Кийн, който изначало не беше желан от испанеца, а му беше натресен. Кажи ми кога друг път за последните 22 години сме били по-близо до титлата от 2009? Щом веднъж е бил толкова близо, защо да не го постигне пак с необходимите инвестиции, които горе долу щяха да са парите изхарчени от императора и лебеда. Бенитез правеше и грешки, кой не прави, но тези грешки бяха несравними със сегашните рекордни такива. За мен, вместо да се дават 3 години на недоказани треньори, да се дадат толкова на човек бил в кухнята на отбора и изградил СЕГАШНИЯ гръбнак на отбора, който си остана един и същ при 3 различни треньора. Това говори много. Защо бяха изгонени всички протежета на мисира? Защо ще бъдат изгонени всички протежета на императора? Защото са некадърници. Много е просто.
Няма как да ме убедиш ,че с Бенитес ще спечелим титлата някога. Познавам си стоката . Никакъв шанс .
Сега искам да дам шанс на Роджърс ,защото ми харесва начина му на работа през тая година. Очкавам другата година топ 4 а по другата титла . Ето ти отговора ми ,няма смисъл повече да коментираме тая тема. Само времето ще покаже кой е прав..
leoric написа:Ами със сигурност Бенитез нямаше да купи по-куц кон от коня (Борини) за 10 млн. и нямаше да купи хобита Алън( който е по-слаб и от прическата). Нямаше да пръсне милиони за заплата за резака и да го изхвърли, нямаше да даде и 4 млн. да вземе някакъв марокански циганин и да не го пуска. сега ми кажи защо ги взе тия играчи, след като не става нищо от тях? Пълна трагедия. Хайде, не са толкова скъпи като Коня, яловия Стю и другите несретници, ама пак са несретници. А несретници + несретници = 2 пъти повече несретници. За какво да се борим с тях? За купата на съветската армия, може би?
Мисля че миналата година Кени направи същата грешка като Улие навремето, изгони хора които не трябваше а купи хора в уникална моментна форма. Защото Диао и Диуф тогава бяха направили страхотно световно първенство. Също както сега - всеки от гореизброените беше направил страхотен сезон/полусезон. Не е вярно че Бенитез нямало да вземе по куци коне - той купи Акуилани за 20млн контузен и без изглед въобще да пасне, да кара подготовка или да се нагоди. Цял сезон се възстановява и когато беше готов ... той го натири на пейката. Дори не му даде шанс. Нгог помниш ли го? Пенънт и 8те млн? Айде да не си говорим глупости, но най-голямата му простотия беше да изгони Рийзе и сега с години да се чудим къде да намерим читав бек. Джонсън става за крило не и за бек.