В четвъртък вечер ще стане ясно дали тиквите в "БФС" ще си отдъхнат, че финалът няма да трябва да бъде в София или пък ще се хванат за тиквите, защото са насрочили дата за финала, само ден след концерта на Бон Джоуви, което прави единствения читав стадион в столицата, неизползваем.
След първия мач Берое е фаворит за крайния изход, но пък 0:0 е коварен резултат, след който може да се случи всичко и ние имаме съвсем реални шансове да играем в последния мач в турнира. Както казах и преди първия мач - времето ще покаже. Дано реваншът да ни предложи повече футболни достойнства, защото отминалият мач подложи на изпитание търпението и на най-издръжливите любители на играта.
Ще помоля юнаците и от двете страни да контролират темперамента си и да не превръщат и тази тема в кошче за душевни отпадъци, в каквото се превърна темата за първия мач! Благодаря им предварително!
Берое-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/2 финал - реванш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Берое-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/2 финал - реванш
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
- greenlandia
Re: Берое-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/2 финал - реванш
Нямам нищо против Славия, но имам много против за оня лайновоз дебел!Той създаде напрежението.
Иначе ще е труден мач и за двата отбора, но мисля че Берое ще победи с 2:0 , 2:1.
Иначе ще е труден мач и за двата отбора, но мисля че Берое ще победи с 2:0 , 2:1.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Надявам се съдията да не е главна тема на разговор след мача и неадекватните изказвания на Венци и Вили. Видно е, че и двата отбора много искат да стигнат до финала и според мен ще победи този, който има повече късмет и по-добро кондиционно състояние. Каквото и да си говорим в цикъл сряда-събота няма как да не си провеждаш двубоите с мисълта и за следващия. Иска ми се да изгледаме един стойностен двубой и вярвам, че това може да се случи ако напрежението не вземе връх, защото и двата отбора могат да играят футбол, стига да го искат. Моята прогноза е минимална победа за Берое 1:0 или 2:1.
Интересен мач между два определено симпатични отбора. Славия има годишнина и иска да зарадва феновете си. Берое пък иска отново да стигне финали и да вземе купата, затвърждавайки добрите си игри напоследък. Славия ще играе на контраатаки, така е много трудно ще бъде отбелязан гол в тази среща. 0-0
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- milenkorak
- Контакти:
В един турнирен мач във фаза полуфинал изходът е трудно предсказуем, но все пак нека бъдем оптимисти - 3:2 за Берое.
Очаквам груб мач с много нерви и поне един червен картон за Берое, най вероятно 1-1.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
-
- Контакти:
3:0 за Славия 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
0:0
Продължения и дузпи. Аз съм за Славия.
Продължения и дузпи. Аз съм за Славия.