kingofpop написа:Че Манджата е наказан ли бре, не знаех![]()
Значи ще излизате с Писаро и Гомез, кой от кой по-голям дърводелец![]()
Върти ми се 1-1....
Дърводелец или не, Гомес е много ефективен играч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kingofpop написа:Че Манджата е наказан ли бре, не знаех![]()
Значи ще излизате с Писаро и Гомез, кой от кой по-голям дърводелец![]()
Върти ми се 1-1....
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Trueplayer написа:Моето скромно мнение е,че Барса е най-слабия отбор от останалите три на 1/2 финалите. Преди някой от нашите да ме нахрани,че не съм истински фен и т.н.. само ще кажа че обичам този отбор от над 22 години вече (аз съм на повече),много преди Меси,Роналдиньо,Ривалдо и Роналдо да облекат червено-синята фланелка....тоест не станах фен на Барса заради някой от 4-мата. Всеки един отбор има силни и слаби моменти,но мисля,че Барса в момента няма защита,нито нападение,а за вратар направо да не говориме...Байерн на свой ред е силен,при това много силен на всеки един пост,още повече над Хайнкес няма напрежение,каквото и да стане,той напуска поста,а някои играчи напускат клуба,така,че ще се раздават на 110%. Аз съм доволен,че стигнахме до тук,надявам се и на повече,но времето ще покаже.
Относно това дали Реал ще спечели 10-тата купа,ако не го направят тази година,ще бъде следващата или по-следващата,но ще я спечелят,защото това все пак е Реал М,а не Разлог.
На всички,които наричат Меси или К.Роналдо или Рибери смешници,грозници,гейове.... мога само да ги попитам: "Щом някой от тези тримата е смешник,тогава ТИ къде си в хранителната верига ?! "
...и така,всеки си има мнение,надявам се да продължим,но много се съмнявам. Извинявам се на всички,които не гледат реално на нещата и не си свалят фенските очила.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта