Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Мнениеот BadBoy » 22 апр 2013 23:38

dunavfc написа:
BadBoy написа:
dunavfc написа:Да се радваш на подобна новина е висша степен на дебилност ! Българският футбол има нужда от силни отбори,без значение от тяхната история и фенска маса ! Ако в България има още отбори като Ботев,Лудогорец и Литекс + традиционните ЦСКА и Левски,първенството и футбола ни ще преминат на едно много по високо ниво.

Иначе,аз се съмнявам,че ще се откаже,просто беше под голяма емоция...

Не може ли да се сетиш, защо са неудобни отбори като Ловеч, Разград, Ботев?

Погледни само какво става в тоя форум и сам си отговори на въпроса,дали само ЦСКА и Левски имат интерес Лудогорец,Литекс и Ботев да ги няма...

Аз имам изградено мнение и си отстоявам позицията.
Сини и червени са свикнали цял живот да си делкат тенекиите и сега като се намесиха и други отбори и им стана криво и все още си мислят, че само заради имената им някой трябва да им се кланя.
трябва да прочетат какво се случи в Полша, а не само да цъкат с език какъв футбол се играе там, а тук не.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 22 апр 2013 23:39

tsonpen написа:Между другото, по въпроса за премирането на други отбори мисля, че Домусчиев е прав, но не съм сигурен дали за случая с Миньор. Там не стана ясно, защото те си получиха гола още в първата минута и не се разбра каква тактика са смятали да прилагат. Но беше пределно ясно, че на Локо Пловдив е била обещана премия. Иначе нямаше така да си стискат точката, която за тях не беше от такова значение. А има един най-силно заинтересован отбор. Батков пък каза, че не премирали. Значи ЦСКА, Литекс или Ботев Пловдив са големи оптимисти и премират на няколко фронта :)

Разкри ни, но гледай съгражданите ни да не разберат, че сме дали пари на футболистите им за да ни помогнат в борбата за титлата, че ще ги изтрепят всичките и няма да има пловдивско дерби :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 22 апр 2013 23:39

SobieskiVanilla написа:Закривай!
И без това цял Разград роптае против цените на билетите - 10 кинта, и без това дори на мачове, определяни като дерби ходят по 200 човека. Изкуствен отбор, подпиран от съдии и зоб миналата година. И късмет, че останалите са безумно слаби.
А, да не забравя - и собственик, страдащ от страхотна грандомания. Парица е царица, да?

Оле боже .. нз на кой отбор си фен , ако е на Левски или ЦСКА заповядай другия път на стадиона да видиш 200 човека ли има или 4-5000 , което значи около 15 -20 % от населението на града . Сметни колко хора трябва да има по стадионите при 2млн София . :lol:

мили

Мнениеот мили » 22 апр 2013 23:42

stoichokrasi написа:Е тоя не го ли е срам да говори за перничани след мача миналата година,той милия е невинен...! Аз само мога да му покажа 20 ситуаций от това първенство в който са подпирани резаните,да не говором моналата година,как заклаха чорбаланите

Не си "рЯзан", но не си и българин. :o Иначе щеше да знаеш, как се пише рЕзаните, ситуациЙ, мОналата. :) :) :) В тези форуми пишат много рязани, но са по-добри българи от теб. :roll: Поне знаят къде да пишат точка, къде запетайка или многоточие.
Не вярвам да си българин, но ако си, срамувай се и не пиши. :oops:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 апр 2013 23:42

BadBoy написа:
dunavfc написа:
BadBoy написа:
dunavfc написа:Да се радваш на подобна новина е висша степен на дебилност ! Българският футбол има нужда от силни отбори,без значение от тяхната история и фенска маса ! Ако в България има още отбори като Ботев,Лудогорец и Литекс + традиционните ЦСКА и Левски,първенството и футбола ни ще преминат на едно много по високо ниво.

Иначе,аз се съмнявам,че ще се откаже,просто беше под голяма емоция...

Не може ли да се сетиш, защо са неудобни отбори като Ловеч, Разград, Ботев?

Погледни само какво става в тоя форум и сам си отговори на въпроса,дали само ЦСКА и Левски имат интерес Лудогорец,Литекс и Ботев да ги няма...

Аз имам изградено мнение и си отстоявам позицията.
Сини и червени са свикнали цял живот да си делкат тенекиите и сега като се намесиха и други отбори и им стана криво и все още си мислят, че само заради имената им някой трябва да им се кланя.
трябва да прочетат какво се случи в Полша, а не само да цъкат с език какъв футбол се играе там, а тук не.

Това,което имам предвид е,че цялата футболна общественост в България не гледа с добро око на отбори като Лудогорец и Литекс ( пак,че са бебетата на Хр.Стоичков,че този отбор най-после получи заслужените адмирации ),така че вината не е само на Левски и ЦСКА.

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 22 апр 2013 23:42

bardon_27 написа:А дано. В България трябва да са фактори отбори с традиции във футбола като Славия, Берое, Локо СФ, Ботев, Етър, а не изкуственяци като тия! ВЪН!

И защо!!! ;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 23:43

T&T написа:
tsonpen написа:Между другото, по въпроса за премирането на други отбори мисля, че Домусчиев е прав, но не съм сигурен дали за случая с Миньор. Там не стана ясно, защото те си получиха гола още в първата минута и не се разбра каква тактика са смятали да прилагат. Но беше пределно ясно, че на Локо Пловдив е била обещана премия. Иначе нямаше така да си стискат точката, която за тях не беше от такова значение. А има един най-силно заинтересован отбор. Батков пък каза, че не премирали. Значи ЦСКА, Литекс или Ботев Пловдив са големи оптимисти и премират на няколко фронта :)

Разкри ни, но гледай съгражданите ни да не разберат, че сме дали пари на футболистите им за да ни помогнат в борбата за титлата, че ще ги изтрепят всичките и няма да има пловдивско дерби :)

:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Theos на 22 апр 2013 23:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2013 23:44

bilyaletdinov написа:Мен ми е интересно какво ще стане, ако Титаните и Батков решат да си извадят отборите от А група...Много му припари на Домуса явно. Кой съдия сега ще има смелост да свири срещу Разград?

Още май не схванахте каква игра играе Кирил с тези думи.... ще извади Лудогорец от А група, дрънки.... милата година постоянно повтаряше ние играем за хората, да ги забавляваме т.н., накрая какво стана требълче :lol: Сега пак същата работа, само че с различени думи.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 апр 2013 23:46

Хипотетично приемам, че Ганчев и Домусчиев спрат да инвестират във футбола, двата отбора изпадат, на никой няма да му пука, но ще спечелили футбола от всичко това и ако да, какво?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 апр 2013 23:50

SobieskiVanilla написа:Закривай!
И без това цял Разград роптае против цените на билетите - 10 кинта, и без това дори на мачове, определяни като дерби ходят по 200 човека. Изкуствен отбор, подпиран от съдии и зоб миналата година. И късмет, че останалите са безумно слаби.
А, да не забравя - и собственик, страдащ от страхотна грандомания. Парица е царица, да?

На "дербито" със Спартак Плевен на базата бяхме доста повече от 200 човека :mrgreen:
Безумно слаби, но победа и равенство с Литекс, победа и равенство с ЦСКА и засега само победа над "Левски". Щом Лудогорец е безумно слаб, тези трите отбора какви са?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”