Кашчей написа:Бенитес, ти си отявлен нацист, това го разбрах, ама знаеш ли колко символа има свастиката?
Свастиката като символ не е лошо нещо,дори напротив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:Бенитес, ти си отявлен нацист, това го разбрах, ама знаеш ли колко символа има свастиката?
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Lubaka1892 написа:Символите са забранени по стадионите в цял свят, не само в България! Тази сграда си е проблям на самите американци.
Не виждаш ли някаква разлика между двата символа които си дал?
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
stoyankd написа:Мисля, че да се говори за прояви на расизъм на мача в Ловеч е доста преувеличено. Имаше издигнати плакати с нацистки символи, което е неприемвиливо, но чак пък расизъм? Имаше доста случаи т.г. с доказани прояви на расизъм в ЕКТ и съвсем не бяха решени с отнемане на точки.
stoyankd написа:Мисля, че да се говори за прояви на расизъм на мача в Ловеч е доста преувеличено. Имаше издигнати плакати с нацистки символи, което е неприемвиливо, но чак пък расизъм? Имаше доста случаи т.г. с доказани прояви на расизъм в ЕКТ и съвсем не бяха решени с отнемане на точки.
Rafa написа:stoyankd написа:Мисля, че да се говори за прояви на расизъм на мача в Ловеч е доста преувеличено. Имаше издигнати плакати с нацистки символи, което е неприемвиливо, но чак пък расизъм? Имаше доста случаи т.г. с доказани прояви на расизъм в ЕКТ и съвсем не бяха решени с отнемане на точки.
Може да са индийски,може и да са римскиЗнае ли човек
От кога индийската култура,римската империя и нейните символи са повод за обвинение в расизъм
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Rafa написа:Кашчей написа:Бенитес, ти си отявлен нацист, това го разбрах, ама знаеш ли колко символа има свастиката?
Свастиката като символ не е лошо нещо,дори напротивВъпросът е,кой,как го тълкува и с какво го свързва
А че не е изобретен символ от нацистите...ФАКТ
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост