Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?!

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2013 23:23

зеления написа:
ogrizko написа:важното е, че има някакво раздвижване :roll:

То и мъд***те на Азис сигурно се раздвижват от време ама това нищо не значи. :lol:

някакъв по-добър пример не можа ли да измислиш, точно за м........те на азис ли реши да се хванеш :lol: :lol: :lol: обаче доколкото знам по едно време стана баща.... така че щом той може, защо не и ние?! :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 апр 2013 00:18

ogrizko написа:
зеления написа:
ogrizko написа:важното е, че има някакво раздвижване :roll:

То и мъд***те на Азис сигурно се раздвижват от време ама това нищо не значи. :lol:

някакъв по-добър пример не можа ли да измислиш, точно за м........те на азис ли реши да се хванеш :lol: обаче доколкото знам по едно време стана баща.... така че щом той може, защо не и ние?! :twisted: :twisted:

:lol: :lol: :lol: Искам да ти кажа, че е много по-вероятно да дойдат извънземните отколкото да се построи стадион Варна. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 апр 2013 00:21

зеления написа: :lol: :lol: :lol: Искам да ти кажа, че е много по-вероятно да дойдат извънземните отколкото да се построи стадион Варна. :(

зелен, какви са тия примери бе ...ужас :lol: сега какво очакваш - да се моля да дойдат извънземните и да построят стадиона с някоя тяхна напредничава технология ли :twisted: и да се играе първия междугалактически сблъсък на новия стадион - в момента дупка :shock:
ми май не звучи реално, но щом казваш, че е по-вероятно... да се надяваме, че ще стане тогава :roll:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 апр 2013 07:02

ogrizko написа:
зеления написа: :lol: :lol: :lol: Искам да ти кажа, че е много по-вероятно да дойдат извънземните отколкото да се построи стадион Варна. :(

зелен, какви са тия примери бе ...ужас :lol: сега какво очакваш - да се моля да дойдат извънземните и да построят стадиона с някоя тяхна напредничава технология ли :twisted: и да се играе първия междугалактически сблъсък на новия стадион - в момента дупка :shock:
ми май не звучи реално, но щом казваш, че е по-вероятно... да се надяваме, че ще стане тогава :roll:

Ами щом не харесваш примерите ми да ти кажа направо: ще видим стадион "ама друг път".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 апр 2013 09:32

зеления написа:Ами щом не харесваш примерите ми да ти кажа направо: ще видим стадион "ама друг път".

хахаха, само те дразня 8-)
дано да е скоро това друг път, че ми омръзна вече да чакам :roll:
докато не си направим стадиона отбора ще тъне в мизерия.... на туй нашето малко стадионче Тича се убеждавам, че няма как да се играе истински футбол ..измъкваме някакви точки от по-силни отбори, ама не можем да бием по-слабите :roll: после отиваме гости, там на по-широкия стадион нашите изглеждат по-бавни и уморени от противниците, защото са си свикнали на нашия малък стадион :x или да разширят малко терена на Тича с по някой и друг метър и тогава ще играем съвсем друг футбол, като в Бургас да речем....

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 16 апр 2013 10:08

.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 22 апр 2013 22:47

Кво става ве г-н Митев? Нали според ваште лъжи строежа трябваше да започне преди изборите? :?: :?: :?:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 апр 2013 23:40

зеленобелия написа:Кво става ве г-н Митев? Нали според ваште лъжи строежа трябваше да започне преди изборите? :?: :?: :?:

Те отбора затриха, ти още се тревожиш за стадиона.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 апр 2013 09:48

зеления написа:
зеленобелия написа:Кво става ве г-н Митев? Нали според ваште лъжи строежа трябваше да започне преди изборите? :?: :?: :?:

Те отбора затриха, ти още се тревожиш за стадиона.

Стадион ще имаме като в лафа с колелото, друг път :?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 апр 2013 11:11

виж, че имаме предсрочни избори ...т.е. сроковете са се променили! аз очаквам строежа да започне веднага след изборите :roll:

Върни се в “Черно море”