Muscarin написа:Викаш няма проблем да се честити ЧРД на Хитлер?
Не че няма проблем, ами за такова нещо по-трудно могат да те накажат.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Muscarin написа:Викаш няма проблем да се честити ЧРД на Хитлер?
Кашчей написа:Проблем е да издигнеш официалното знаме на Нацистка Германия на стадиона.. а и не само там.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:Кашчей написа:Проблем е да издигнеш официалното знаме на Нацистка Германия на стадиона.. а и не само там.
Ако някой потърси в Google изображения, свързани със свастиката, може да се очуди от това, което ще намери.
Първото изображение, което ще се появи на монитора трябва да ви подсети, че нещо не е наред — въздушна снимка на американска военноморска казарма, в база близо до Сан Диего, Калифорния. Сградата е изградена под формата на точна свастика.
Но любимият ми пример за употребата на свастиката през 20ти век е наръчникът на бойскаутите в Северна Америка. Какво друго може да е по-западно, по-американско![]()
Какво правимПредлагам да забраним достъпа на американски граждани до България,докато не премахнат символите
, а да ядат махалки примерно. То не стига, че някви шибани 8 лева ли нещо такова има дават, ами и без тях ще ги оставите. Вижте колко ви е акъла бре! Вижте се и в огледалото бре, дъртаци без капка мозък вътре..На какво ще научите децата си?бедните с над три деца никакви детски надбавки
ultralevski написа:Кви наказания бе батко. Ше правим квот си искаме. Всеки мач свастики, келтски кръстове, маймунски звуци, боНби. Тва е положението.
dreben23 написа:Някои мнения са безумни просто и античовешки... Не знам... един вика следното:, а да ядат махалки примерно. То не стига, че някви шибани 8 лева ли нещо такова има дават, ами и без тях ще ги оставите. Вижте колко ви е акъла бре! Вижте се и в огледалото бре, дъртаци без капка мозък вътре..На какво ще научите децата си?бедните с над три деца никакви детски надбавки![]()
Друг ми вади неква сграда и е изписал цялата мрежа, че свастика значи "щастие"...Чудя се да се смея ли, да плача ли с вас. Ама като чух и президентите, треньорите и еди какви си директори тая вечер, вече тотално се изумих какви неща си говорят те в ефир!
Оставам с убеждението, че те са някъде тук сред нас. Каквото се е писало в този форум, те го изръсваха в ефир ей!
dodo7271 написа:...
Както виждаме, феновете на Ботев лъжат като цигани от Столипиново...
dreben23 написа:Някои мнения са безумни просто и античовешки... Не знам... един вика следното:, а да ядат махалки примерно. То не стига, че някви шибани 8 лева ли нещо такова има дават, ами и без тях ще ги оставите. Вижте колко ви е акъла бре! Вижте се и в огледалото бре, дъртаци без капка мозък вътре..На какво ще научите децата си?бедните с над три деца никакви детски надбавки![]()
Друг ми вади неква сграда и е изписал цялата мрежа, че свастика значи "щастие"...Чудя се да се смея ли, да плача ли с вас. Ама като чух и президентите, треньорите и еди какви си директори тая вечер, вече тотално се изумих какви неща си говорят те в ефир!
Оставам с убеждението, че те са някъде тук сред нас. Каквото се е писало в този форум, те го изръсваха в ефир ей!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта