Ливърпул - Челси ( 21.04.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Ливърпул - Челси ( 21.04.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот Avrameca » 22 апр 2013 17:35

въпреки , че има мач в четвъртък изгуби сигурни 3 точки , никой не е виновен , че програмата на Челси е натоварена.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 22 апр 2013 17:58

drago911 написа:Дано никога не видите титла лузъри. ;) Срам за футбола сте вие. Колко ви подхожда 7-8 място не е истина. ;) :oops:

Така драги ми господин с брадата... Лузъри ще ни наричаш като вземете по някаква случайност ни биете за ВЛ второ какви успехи има Челси ??? А да забравих има титла по бръснене на брада която Бенитез спечели трето Ако Абрамович се махне от Челси вас на футболната карта няма да ви има нали знаеш ? Четвърто срам за футбола ??? ние ??? ахахахахаха ......... като сме срам за футбола защо не ни бихте ,бе имате 2 пъти по класни и по скъпи играчи от наще ама нямате акъл за 5 стотинки
Пето ае пали и повече тука да не си стъпил

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 22 апр 2013 18:25

За разлика от много от феновете си, Челси има не само класни играчи а и хора ! #RESPECT!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZfmdQDeY6yg[/youtube]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 22 апр 2013 18:46

Avrameca написа:въпреки , че има мач в четвъртък изгуби сигурни 3 точки , никой не е виновен , че програмата на Челси е натоварена.

Недей писа такива неща.Сигурно си умно момче и разбираш,че ако бяхме в положението на Челси сигурно щяхме вече да сме станали за смях.Много добре помните как се справи с ротацията БР по време когато играехме за купите.Станахме за смях и отпаднахме безславно.Убеден съм че всеки фен на Ливърпул иска да се борим на няколко фронта,но дали някога в живота си го е правил БР.И какво би ни било представянето ,е това е само предположение.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 апр 2013 18:51

Само не разбирам някои "фенове" на Ливърпул, вие искахте ние да спечелим или Челси??? Стига сте ги оправдавали и възхвалявали!!! Дайте да си гледаме нашия отбор! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 апр 2013 18:57

Alonso_Massa написа:Само не разбирам някои "фенове" на Ливърпул, вие искахте ние да спечелим или Челси??? Стига сте ги оправдавали и възхвалявали!!! Дайте да си гледаме нашия отбор! :)

Естествено ,че искат бе пич ,ти сега ли разбра. :) Свидливия заралия пали свещички да губим всеки мач . :) Но аз пак ще им кажа да не хабят излишни нерви ,защото Роджърс още дълги години ще е начело.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 апр 2013 18:59

Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:Да вади Суарез, че прави само глупости.....дузпа, опропасти пряк-свободния, ухапа Иванович...

Добре ,че не си ти треньор .
Я ми кажи модераторЧЕ ...защо ме наказваш мен за думата "манафи " за 10 дни ..а не наказваш объркания момък за думите "олигофрен'' и " лайна '' ? Да те чуя ?

За мача отново се показаха слабостите ,за които аз говоря от ПЪРВИЯ КРЪГ ! СЛАБА ЗАЩИТА И ВРАТАР при всяко статично положение ,както и безмислените статични положения за нас ! Това мъчи отбора във всичките мачове до момента ! Роджърс ако иска да запази поста си ,трябва да реагира на тия проблеми адекватно ,през лятото ! Плешивия рибок отново доказа ,че няма място в отбора ! И малко остана да му вкарат поредния смешен гол от 13243 метра. Отново щеше да стане за смях пред целия свят.
Отново недостатъчна помощ от халофвете в офанзивен план и най вече от лицето Джордан Хендерсън .Ако зависи от мен го подарявам на секундата на който и да е отбор.
Шелви влезе и веднага раздвижи . Хиляда пъти предпочитам Шелви пред безполезния в офанзивен план Хендерсън . Време е Роджърс да реагира и на това .
Добро включване на Стъридж. Но като цяло не вървеше играта ,допусна се много брак в пасовете . Все пак съм доволен за показаното желание и характер до последно да не се загуби мача.

И аз се радвам че не си треньор, честно да ти кажа. :) А ако все още не си разбрал след n на брой повторения, аз не мога да наказвам :) Ако някой те е баннал за нещо определено не съм бил аз. :) Аз който е зависело от мен да бъде баннат е било сторено. :)

Май на наши и ваши я караме ? :) Да ви имам критериите за бан ,да ви имам. :) И защо се радваш бе модераторче ?
И да се радваш и да не се радваш ,няма как да ми промениш професията. :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 апр 2013 19:34

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:Да вади Суарез, че прави само глупости.....дузпа, опропасти пряк-свободния, ухапа Иванович...

Добре ,че не си ти треньор .
Я ми кажи модераторЧЕ ...защо ме наказваш мен за думата "манафи " за 10 дни ..а не наказваш объркания момък за думите "олигофрен'' и " лайна '' ? Да те чуя ?

За мача отново се показаха слабостите ,за които аз говоря от ПЪРВИЯ КРЪГ ! СЛАБА ЗАЩИТА И ВРАТАР при всяко статично положение ,както и безмислените статични положения за нас ! Това мъчи отбора във всичките мачове до момента ! Роджърс ако иска да запази поста си ,трябва да реагира на тия проблеми адекватно ,през лятото ! Плешивия рибок отново доказа ,че няма място в отбора ! И малко остана да му вкарат поредния смешен гол от 13243 метра. Отново щеше да стане за смях пред целия свят.
Отново недостатъчна помощ от халофвете в офанзивен план и най вече от лицето Джордан Хендерсън .Ако зависи от мен го подарявам на секундата на който и да е отбор.
Шелви влезе и веднага раздвижи . Хиляда пъти предпочитам Шелви пред безполезния в офанзивен план Хендерсън . Време е Роджърс да реагира и на това .
Добро включване на Стъридж. Но като цяло не вървеше играта ,допусна се много брак в пасовете . Все пак съм доволен за показаното желание и характер до последно да не се загуби мача.

И аз се радвам че не си треньор, честно да ти кажа. :) А ако все още не си разбрал след n на брой повторения, аз не мога да наказвам :) Ако някой те е баннал за нещо определено не съм бил аз. :) Аз който е зависело от мен да бъде баннат е било сторено. :)

Май на наши и ваши я караме ? :) Да ви имам критериите за бан ,да ви имам. :) И защо се радваш бе модераторче ?
И да се радваш и да не се радваш ,няма как да ми промениш професията. :)

За критериите ще се оплакваш на хората, които могат да те баннат и ще ги питаш тях :) Аз нямам нищо общо с твоя бан, нито с теб, а и честно казано не бих искал да имам. :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 апр 2013 19:38

Gil-galad написа:За критериите ще се оплакваш на хората, които могат да те баннат и ще ги питаш тях :) Аз нямам нищо общо с твоя бан, нито с теб, а и честно казано не бих искал да имам. :)

Недей така бе човек ,ще се хвърля от седмия етаж от мъка .. буххахахааа
И не мисля ,че си много искрен ..май забрави ,че искаше да ти наредя някоя от моите мацки ? :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 апр 2013 20:58

Влиянието на Роджърс върху отбора, ще се види най-ясно, ако Суарез напусне. Тогава цел няма да ни е топ 4, а оцеляването. Затова да го гонят по възможно най-бързия начин и да назначават Рафа, че с тия неадекватници в последните 2 години, ще запишем исторически срам като завършим 2 пъти поред след градските, чийто бюджет е годишната заплата на Даунинг... Ебах тоя мениджмънт... :lol:[/quote]
Бенитес е 100 класи над лебеда,в това спор няма...мисля,че и КОПА го оцени вчера,когато му скандираше името,а средняка се беше свил на скамейката и гледаше земята...аз съм може би най-големия рафаелист във форума,така че няма смисъл да говорим по темата...мене друго ми е смешно-целия стадион скандира името на Бенитес,аплодисменти и прочие...обаче 10-тина фенове от форума на гонг.бг явно мислят другояче за човека,донесъл ни 5-тата... :) :) :) както и да е,не ми се спори по тая изтъркана тема,но средняка не мога да го изтърпя още един сезон,тоя ще ни забатачи още повече.прав си за факта,че втори път завършваме след бедняците от евертън,които дават 15млн.за трансфери и пак са пред нас в класирането...смях в залата!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”