КироВарна написа:В която и да е нормална държава,ако някой се хвали,че в цялата история на клубният футбол,най големият успех са две-три достигания до полуфинал в евротурнирите.......ще му се смеят и малките дечица с малките си задничета.А на нашите измислени"грандове",това им са успехите.Още от времето когато сини и червени обираха безплатно най-добрите футболисти от другите отбори.Безплатно получаваха и съдийски аванти.Защо се правите на ударени?Всички прекрасно знаем,че винаги е било така.Армейски и милиционерски отбори,продължават и днес да съсипват футбола.Затова сме на това дередже.Защото нямаме оспорвано първенство.И затова идват излагациите в Европа.Защото малкото отборче Мура,веднъж е стигнало до участие в евротурнирите,но честно,след борба,която е закалила и сплотила играчите......и естествено е да смачкат нашия хартиен лъв.Хартиен лъв,в смисъл,че е станал евробоец,не с игра....а с хартиени левове.Другите пък се смяха на "трактористите",но къде е сега БАТЕ?А вие останахте идиотите на Европа.И пак обаче се продължава по старому.И пак другите са ви виновни.Винаги напоследък след мачове на Левски,горят съдии.Пуснат гол след двуметрова засада (Черно море),който им донесе 1 жалка точица.Незачетен гол за Литекс в последната минута,който ги класира напред за купата и т.н. и т.н. И все излиза според вашите журналисти(друга язва на нашия футбол),че са ощетени и двата отбора.Как е ощетен Черно море,като са му откраднати 2 точки?Как е ощетен Литекс,като е спрян за купата.И имате наглоста да говорите.Драги ми левскари,сутрин като повръщате в мивката не си мислете,че е от снощното пиене.От гузната ви съвест е.Само като се погледнете в огледалото и ви се повдига.На мене също ми се повдига,като гледам какво става.
Хайде обясни ми как точно съдията подпря Левски срещу Черно море! Като не даде поне 2 червени картона на моряците и кристална дузпа за сините в края на мача ли?