И Николай Йорданов "изгоря"......

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: И Николай Йорданов "изгоря"......

Мнениеот LaRgO » 22 апр 2013 18:27

kartago написа:Само да отбележа, че той беше гола вода още миналата седмица на мача Черноморец - Черно Море, като ощети и двата отбора и развали мача, но тогава никой не му обърна внимание........

Естествено, че никой няма да му обърне внимание, нали не участва Левски..... Ето сега, когато участва всички реват и плюят.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 22 апр 2013 18:38

В която и да е нормална държава,ако някой се хвали,че в цялата история на клубният футбол,най големият успех са две-три достигания до полуфинал в евротурнирите.......ще му се смеят и малките дечица с малките си задничета.А на нашите измислени"грандове",това им са успехите.Още от времето когато сини и червени обираха безплатно най-добрите футболисти от другите отбори.Безплатно получаваха и съдийски аванти.Защо се правите на ударени?Всички прекрасно знаем,че винаги е било така.Армейски и милиционерски отбори,продължават и днес да съсипват футбола.Затова сме на това дередже.Защото нямаме оспорвано първенство.И затова идват излагациите в Европа.Защото малкото отборче Мура,веднъж е стигнало до участие в евротурнирите,но честно,след борба,която е закалила и сплотила играчите......и естествено е да смачкат нашия хартиен лъв.Хартиен лъв,в смисъл,че е станал евробоец,не с игра....а с хартиени левове.Другите пък се смяха на "трактористите",но къде е сега БАТЕ?А вие останахте идиотите на Европа.И пак обаче се продължава по старому.И пак другите са ви виновни.Винаги напоследък след мачове на Левски,горят съдии.Пуснат гол след двуметрова засада (Черно море),който им донесе 1 жалка точица.Незачетен гол за Литекс в последната минута,който ги класира напред за купата и т.н. и т.н. И все излиза според вашите журналисти(друга язва на нашия футбол),че са ощетени и двата отбора.Как е ощетен Черно море,като са му откраднати 2 точки?Как е ощетен Литекс,като е спрян за купата.И имате наглоста да говорите.Драги ми левскари,сутрин като повръщате в мивката не си мислете,че е от снощното пиене.От гузната ви съвест е.Само като се погледнете в огледалото и ви се повдига.На мене също ми се повдига,като гледам какво става.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 апр 2013 18:41

mimi29 написа:Всички говорят само за съдиите но никой не вади доказателство. Как пък всички са подпирали ЛЕВСКИ но не се намери някой нещо да покаже да чуем някой запис абе все нещо да изскочи.

[offtopic]Повторения имаше достатъчно в редица медии, и тук имаше фенове на "Локо" Сф, които показаха снимки от спорните ситуации, а да не говорим, че "Литекс" даже и разпространиха видео, макар че не съм убеден точно в този мач кой беше по-порязаният отбор... Така че не си прав - повторения и записи има. Оттам нататък който има очи, нека да гледа, а който има акъл, да помисли. Не се опитвам да наложа мнението, че даден отбор е системно и умишлено подпиран - просто обръщам внимание, че говориш наизуст.[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 22 апр 2013 18:48, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 апр 2013 18:43

tsonpen написа:След изминалия кръг може и втори съдия, свирил волно или неволно за "Левски", да изгори. Имам предвид оня, който отмени двата гола на Лудогорец и не даде едната от дузпите. Дори той ми се струва, че се прояви по-лошо от Н. Йорданов...
С това ще се постави своеобразен рекорд - двама главни съдии в един кръг заради един отбор ;)
Това го казвам донякъде на шега, случват се и грешки, макар и вчера да бяха свръхестествено много, почти всички в една и съща посока и подменящи резултата.

Каква шега, тоя ви отряза главите и ако не беше репутацията на миньоро, досега да сте станали втори в класирането. Гол в 45 секунда на мача и после нищо сума ти време.. Но ви ощети много мощно наистина. В тоя мач имаше много повече грешки от всички изброени дотук! Ако го има някъде, теглете и го гледайте.. Гаф след гаф и в двете посоки. :) Иво Тонев да не е на служба и при вас? :lol:
Кой беше съдия на мача? :?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 апр 2013 18:57

А верно бе, Ал. Костадинов. Този впечатлява изключително много - има някакво биволско хладнокръвие, сякаш всичките му отсъждания са безгрешни. Много се смях като изгледа някой на кръв :mrgreen: !
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 22 апр 2013 18:59

най после тоя некадърник ще е аут от футбола.
най после ще си починем от тоя ,не знам как да го нарека.
САМО ЛЕВСКИ

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 апр 2013 19:00

КироВарна написа:В която и да е нормална държава,ако някой се хвали,че в цялата история на клубният футбол,най големият успех са две-три достигания до полуфинал в евротурнирите.......ще му се смеят и малките дечица с малките си задничета.А на нашите измислени"грандове",това им са успехите.Още от времето когато сини и червени обираха безплатно най-добрите футболисти от другите отбори.Безплатно получаваха и съдийски аванти.Защо се правите на ударени?Всички прекрасно знаем,че винаги е било така.Армейски и милиционерски отбори,продължават и днес да съсипват футбола.Затова сме на това дередже.Защото нямаме оспорвано първенство.И затова идват излагациите в Европа.Защото малкото отборче Мура,веднъж е стигнало до участие в евротурнирите,но честно,след борба,която е закалила и сплотила играчите......и естествено е да смачкат нашия хартиен лъв.Хартиен лъв,в смисъл,че е станал евробоец,не с игра....а с хартиени левове.Другите пък се смяха на "трактористите",но къде е сега БАТЕ?А вие останахте идиотите на Европа.И пак обаче се продължава по старому.И пак другите са ви виновни.Винаги напоследък след мачове на Левски,горят съдии.Пуснат гол след двуметрова засада (Черно море),който им донесе 1 жалка точица.Незачетен гол за Литекс в последната минута,който ги класира напред за купата и т.н. и т.н. И все излиза според вашите журналисти(друга язва на нашия футбол),че са ощетени и двата отбора.Как е ощетен Черно море,като са му откраднати 2 точки?Как е ощетен Литекс,като е спрян за купата.И имате наглоста да говорите.Драги ми левскари,сутрин като повръщате в мивката не си мислете,че е от снощното пиене.От гузната ви съвест е.Само като се погледнете в огледалото и ви се повдига.На мене също ми се повдига,като гледам какво става.

+1929
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 апр 2013 19:03

гарфилд написа:
ralka_levskarka написа:Ами браво, въпроса е защо не беше изгонен, когато на Герена, срещу същия този отбор двама играчи на Левски бяха изгонени така по между- другото?!

Ралке,за него мач,не съм много сигурен,че заслужаваше да гризне дръвцето,ама на онзи мач на Пирин срещу Литекс,преди 2 години,си заслужаваше да го изхвърлят доживот.И сега нямаше да се налага,да го гонят втори път.

Мхм, ама нали е след мач на Левски, давай!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 апр 2013 19:08

КироВарна написа:В която и да е нормална държава,ако някой се хвали,че в цялата история на клубният футбол,най големият успех са две-три достигания до полуфинал в евротурнирите.......ще му се смеят и малките дечица с малките си задничета.А на нашите измислени"грандове",това им са успехите.Още от времето когато сини и червени обираха безплатно най-добрите футболисти от другите отбори.Безплатно получаваха и съдийски аванти.Защо се правите на ударени?Всички прекрасно знаем,че винаги е било така.Армейски и милиционерски отбори,продължават и днес да съсипват футбола.Затова сме на това дередже.Защото нямаме оспорвано първенство.И затова идват излагациите в Европа.Защото малкото отборче Мура,веднъж е стигнало до участие в евротурнирите,но честно,след борба,която е закалила и сплотила играчите......и естествено е да смачкат нашия хартиен лъв.Хартиен лъв,в смисъл,че е станал евробоец,не с игра....а с хартиени левове.Другите пък се смяха на "трактористите",но къде е сега БАТЕ?А вие останахте идиотите на Европа.И пак обаче се продължава по старому.И пак другите са ви виновни.Винаги напоследък след мачове на Левски,горят съдии.Пуснат гол след двуметрова засада (Черно море),който им донесе 1 жалка точица.Незачетен гол за Литекс в последната минута,който ги класира напред за купата и т.н. и т.н. И все излиза според вашите журналисти(друга язва на нашия футбол),че са ощетени и двата отбора.Как е ощетен Черно море,като са му откраднати 2 точки?Как е ощетен Литекс,като е спрян за купата.И имате наглоста да говорите.Драги ми левскари,сутрин като повръщате в мивката не си мислете,че е от снощното пиене.От гузната ви съвест е.Само като се погледнете в огледалото и ви се повдига.На мене също ми се повдига,като гледам какво става.

+ 1 000 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

KellyB

Мнениеот KellyB » 22 апр 2013 19:09

tsonpen написа:След изминалия кръг може и втори съдия, свирил волно или неволно за "Левски", да изгори. Имам предвид оня, който отмени двата гола на Лудогорец и не даде едната от дузпите. Дори той ми се струва, че се прояви по-лошо от Н. Йорданов...
С това ще се постави своеобразен рекорд - двама главни съдии в един кръг заради един отбор ;)
Това го казвам донякъде на шега, случват се и грешки, макар и вчера да бяха свръхестествено много, почти всички в една и съща посока и подменящи резултата.

Ако наистина свиреше за Левски, още първото полувреме Лудогорец щеше да е с 9 души. И каквито сте дървени пред гола... не ми се мисли как щеше да завърши мача!

Върни се в “Футбол - България”