И Николай Йорданов "изгоря"......

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: И Николай Йорданов "изгоря"......

Мнениеот Empty » 22 апр 2013 16:48

Red_Neck написа:Много интересен е фактът, че "грешките" и "неумението" на съдиите лавинообразно зачестиха след изказването на Тонев, че има и други начини да се стане шампион !? От доста години гледам футбол, но нямам спомени така масирано и еднопосочно да се допускат съдийски "грешки". В случая не говоря за фалчета и т.н, а за "грешки" пряко влияещи на резултата на мача!
ПП: ... имам обаче странното чувство, че тази година някой пак ще се сдобие с най-скъпите калъфки в А група :)

Грешките наподобяват, тези когато Литекс бяха тикани да станат шампиони.Тогава левскарите негодуваха, но сега всичко е ОК...няма проблеми ;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 16:50

Сега чакаме само някой от Гоце Делчев и от Монтана да се включи с претенции и всичко си идва по местата.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 апр 2013 16:50

Епидемия ! :) Явно ще стигнем до момента, когато няма да остане съдия , който да иска да свири на Левски. Предлагам за следващия мач следната съдийска тройка:
Главен съдия - Тодор Батков
Първи помощник - Иво Тонев
Втори помощник - Даниел Боримиров
4ти съдия - Здравко Здравков
Дежурен делегат - Константин Баждеков
Поне така нещата ще са ясни и няма да горят " невинни " свирчовци !
Левски шампион! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 22 апр 2013 16:52

Аз пък си залагам главата , че въпреки всичко няма да станат шампиони :mrgreen: . Нали трябва малко от малко и да поиграват . :P

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 22 апр 2013 16:52

Смешни сте! Левски ви е виновен за всичко, купуваме и мачове на поразия! Всички ни се дупят - справка Монтана и Гоце Делчев, аре чао!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 апр 2013 16:57

child in time написа:

Направих една бърза справка за потенциалните шампиони в първенствата на Молдова, Люксембург, Литва, Латвия, Естония и Андора, в търсене на поредния неизвестен тим, който ще пожъне европейска футболна слава в пореден епичен сблъсък с нашия шампион :lol: :lol: :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 22 апр 2013 16:58

Сега и другите некадърници да го последват :!:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2013 16:58

Ивайло Лудогорец написа:Аз пък си залагам главата , че въпреки всичко няма да станат шампиони :mrgreen: . Нали трябва малко от малко и да поиграват . :P

Тия балтии за какво бяха до сега, предстои интересната част, която започва от 27-ми... срещу 15 човека трудно ще се играе.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 апр 2013 16:58

Ивайло Лудогорец написа:Аз пък си залагам главата , че въпреки всичко няма да станат шампиони :mrgreen: . Нали трябва малко от малко и да поиграват . :P

Аз точно това си мисля че ще стане 8-) Спасиха се в ЛОВЕЧ,според мен не заради съдията,а заради пропуските на ЛИТЕКС.Очаквам ЦСКА да ги победи + вие да победите и да дръпнете и да сте шампиони.Не мисля и че ще загубите на "Георги Аспарухов",и вие сте слаби,но пак играете по-подреден футбол от ЛЕВСКИ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 17:00

bulgaro написа:
child in time написа:

Направих една бърза справка за потенциалните шампиони в първенствата на Молдова, Люксембург, Литва, Латвия, Естония и Андора, в търсене на поредния неизвестен тим, който ще пожъне европейска футболна слава в пореден епичен сблъсък с нашия шампион :lol: :lol: :lol:

Нещо не си запознат с нещата...синята УЕФА ще ни сложи директно в групите на ШЛ.
Нали знаеш ,че има Директива, синия октопод е проникнал във всички нива...освен срещу цска, вече се работи и срещу Ботев, имай го на предвид , стягай куфарите с шпек и лютениця и бягай на протест в Нион. :lol:

Върни се в “Футбол - България”