Литекс-"Левски" 03.04.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Литекс-"Левски" 03.04.2013

Мнениеот JimBeam » 20 апр 2013 22:46

THE G.A.M.E написа:За добра игра точки не дават ...

Кой им пречеше на домакините да си вкарат положенията ?
Рефера ли ?? :roll:

Левски вкара повече, от по-малко ситуации, така че, тука става въпрос за класа.
Другото са болни халюцинации ...

Каква класа бе бретче :lol: :lol: :lol:
Направихте две победи и вече почнахте да говорите за класа :lol: :lol: :lol: Преди 2-3 мача искахте да разформират отбора едвали не и да играете с децата, а сега вече и за класа ми говорите :lol: :lol: Тук днес не играе ролята класата, а опита по скоро, защото във вашият тим имаше къде по опитни играчи, че и старци вече пускате само и само да измъквате дадена победа от колкото от отбора на Литекс където средната им възраст е 21 години и голяма част от тях за първи път играят за първият отбор и като цяло в А група и да имат такива отговорности на раменете си.Не говори глупости за класи, че направо ми става смешно като видя такива ваши мнения и отворя след това някоя тема от преди 2-3 мача :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2013 12:28

JimBeam написа:Каква класа бе бретче :lol: :lol: :lol:
Направихте две победи и вече почнахте да говорите за класа :lol: :lol: :lol: Преди 2-3 мача искахте да разформират отбора едвали не и да играете с децата, а сега вече и за класа ми говорите :lol: :lol:

Иде реч за индивидуалната класа на отделните играчи.
Факт е, че Левски разполага с по-добрите играчи, а вие с по-добрият отбор.
Има разлика между това, да имаш добри играчи, с качества, и те същевременно да са добър отбор, да са колектив.

И никой от сериозните потребители, фенове на Левски, не е говорел за "разформироване", закриване и т.н.
На Левски липсваше най-много игрова дисциплина и идея - стратегия, за започването и развитието на отделните мачове.
Е, сега това е налице и резултатите не закъсняха ...
Далееееч съм от мисълта, че сме някакъв страшен отбор.
Но има предпоставки за това. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 апр 2013 12:38

JimBeam написа:
THE G.A.M.E написа:За добра игра точки не дават ...

Кой им пречеше на домакините да си вкарат положенията ?
Рефера ли ?? :roll:

Левски вкара повече, от по-малко ситуации, така че, тука става въпрос за класа.
Другото са болни халюцинации ...

Каква класа бе бретче
Направихте две победи и вече почнахте да говорите за класа :lol: :lol: :lol: Преди 2-3 мача искахте да разформират отбора едвали не и да играете с децата, а сега вече и за класа ми говорите :lol: :lol: Тук днес не играе ролята класата, а опита по скоро, защото във вашият тим имаше къде по опитни играчи, че и старци вече пускате само и само да измъквате дадена победа от колкото от отбора на Литекс където средната им възраст е 21 години и голяма част от тях за първи път играят за първият отбор и като цяло в А група и да имат такива отговорности на раменете си.Не говори глупости за класи, че направо ми става смешно като видя такива ваши мнения и отворя след това някоя тема от преди 2-3 мача :mrgreen:

Ми победите са повече от две и показателно за това е класирането. ;) И друго... кое говори за класа моето момче - да имаш 10 положения и да не може да вкараш нито едно, или да имаш 3 и да си вкараш 2 от тях? Със Стоичковата тактика "всички юруш напред, па кат паднем, че се оправдаваме със съдията" нема да изкарате много. Всеки един малко по-грамотен тактически отбор ще ви разкрие - Левски и Славия показаха как се прави ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 апр 2013 13:48

terata написа:Всеки един малко по-грамотен тактически отбор ще ви разкрие - Левски и Славия показаха как се прави ;)

Всеки един отбор различен от български тези 10 положения ще ги вкара и тогава ела пак ми говори за класа и в същото време да не виждаш в защита какво швейцарско сирене сте.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 апр 2013 14:16

PFC Litex написа:
terata написа:Всеки един малко по-грамотен тактически отбор ще ви разкрие - Левски и Славия показаха как се прави ;)

Всеки един отбор различен от български тези 10 положения ще ги вкара и тогава ела пак ми говори за класа и в същото време да не виждаш в защита какво швейцарско сирене сте.

ще, може би, евентуално, дали ама надали ;) Да сте си ги вкарали бре, Литекс, кой ви пречи? Хем сме кат швейцарско сирене в защита, хем не може да вкарате. Тва кво ти говори за класата на твоя отбор?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 апр 2013 15:33

terata написа:
PFC Litex написа:

ще, може би, евентуално, дали ама надали ;) Да сте си ги вкарали бре, Литекс, кой ви пречи? Хем сме кат швейцарско сирене в защита, хем не може да вкарате. Тва кво ти говори за класата на твоя отбор?

Да си видял фен на Литекс след мача да се оплаква от странични фактори?
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 апр 2013 15:59

PFC Litex написа:
terata написа:
PFC Litex написа:

Да си видял фен на Литекс след мача да се оплаква от странични фактори?

Не е кат да нема. ;) Виж темата за мача в нашия подфорум. Не ми се рови сега да ти вадя цитати, че е нещо страшно в синия подфорум. ;) Реклес, мреклесс не мога да ги запомня всичките плачковци. А и все пак, треньора ви твърдо наблегна на съдийството, като основна вина за загубата ви. Нито дума не обели за нещо друго.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 апр 2013 16:45

Ръководството може да си говори каквото иска, аз визирам феновете на Литекс.
Посочил си само 1 и това е общия знаменател.
Изображение

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 22 апр 2013 19:43

terata написа:ще, може би, евентуално, дали ама надали ;) Да сте си ги вкарали бре, Литекс, кой ви пречи? Хем сме кат швейцарско сирене в защита, хем не може да вкарате. Тва кво ти говори за класата на твоя отбор?

Ква класа бе онзи? Средна възраст 21 год. Та те до преди година-две гонеха топките на мач на мъжете. Класата е при вас :twisted:

Parmalat

Не бе, хора, не и с тези деца!

Мнениеот Parmalat » 24 апр 2013 00:19

Иван Николов

Това, което се случи на мача в Ловеч, след него е предателство. Предателство към онези момчета на Литекс, които май единствени ни радват с играта си в “А” група. Какво да си помислят те след такава среща, след всички онези в последно време. Георги Миланов, колкото и да е добър, колкото и класи да е над всички, когато му пратят някой като Ники Йорданов, като Ахмед Ахмед, класата му става като на реферите – никаква. Държи го Ели, дузпа няма. Защо? Съдията не видял. Пребива го Христо Йовов, картон няма. Защо? Съдията не видял. Хубаво, Колчо Йорданов го изхвърлиха. Ама така изхвърляме на бунището и Георги Миланов. И брат му. И всички останали момчета, които Ангел Червенков, Любо Пенев и Христо Стоичков наложиха в последните години.
Те вече губят представа какво точно е истинският футбол
Това, което те играят, или онова, което съдиите свирят. И ако е това тяхното, защото след всеки наказан рефер идва нов некадърник и им показва, че няма да бъде... тяхното?
Нападнаха ги след мача, че не можели да вкарат. Да, така е. Но тези в Литекс са на 19, на 20, на 21 години. Психиката им е една такава, неукрепнала. И когато в последните кръгове съдиите са ги стресирали, показали са им, че няма да ги пуснат да са на върха, тези момчета почват да бъркат елементарни неща. Защото са под напрежението ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да вкарат! Те нямат индулгенциите на Левски и на Лудогорец рефер да компенсира пропуските им. Дори напротив, всеки мач за тях, особено от тези важните, започва в главите им с пасив. Започва с притеснението, че те трябва да вкарат един гол повече от съперника и едно попадение повече от съдията. А срещу Левски да тръгнеш от съблекалните с 0:2 е не притеснително, а унищожително за психиката. Ето това трябва да си дават като сметка арбитрите ни. Да са наясно, че особено на мачовете на Литекс те не убиват футбола, те убиват бъдещето на футбола ни.
Всичко казано до тук обаче не може да бъде оправдателна присъда за Христо Стоичков. Той няма правото да превръща целия си тим в жертва на съдиите. Да натрапва в момчетата си чувство на обреченост. Защото и това се вижда от известно време. Неговите футболисти играят до първата реферска грешка. И рухват. Защото си мислят, че още първия гаф на арбитъра е умишлен. Дори да не е такъв, той е фатален за момчетата на Ицо. Както беше с Левски. Както и с Лудогорец. Какво е виновен съдията на Божиков? Бавен е, не става. Ами на
Момчил Цветанов? Той пък хептен не става
Реферски проблем ли е, че всеки мач на Сашо Цветков започва с нарисуван жълт картон? За други момчета също. Те обаче се крият зад съдийските грешки. Което е опасно за тях, ако искат да се развиват. Продължават ли така рано, или късно ще отидат в истински отбори, с истински футбол. И там страхът от съдията не може да ти е вечно оправдание.

http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6785_6.htm

Това е истината!
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Върни се в “Литекс”