Тази сряда от 15:30ч. на стадион "Локомотив" се изправят един срещу друг столичното Локо срещу ПФК Левски.
Мачът е отписван от едните, другите пък им е по-важно дербито с Цска, според мен и двата тима се правят на
умрели лисици и ще дадът максимума без да се пестят.Билета за мача е 10 лв за всички сектори !
Хайде ЛОКО !!!
КБ:Локомотив-Левски,1/2 финал, 15:30ч, сряда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
КБ:Локомотив-Левски,1/2 финал, 15:30ч, сряда
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- we are the champions
- Контакти:
Re: КБ:Локомотив-Левски,1/2 финал, 15:30ч, сряда
едно спокойно 0-2 Купата е синя!!!!!!!!!!!
Два три на НУЛА 

-
- Контакти:
Капитане,
Винаги сме показвали уважение, когато се показва и такова от другата страна
И аз не мога да си обясня аджеба защо ги зачитат тея картони?На времето е имало случай дори бг футболист да пропусне мач от евротурнирите заради картони в Бг, добре че поне това го няма
Винаги сме показвали уважение, когато се показва и такова от другата страна

И аз не мога да си обясня аджеба защо ги зачитат тея картони?На времето е имало случай дори бг футболист да пропусне мач от евротурнирите заради картони в Бг, добре че поне това го няма

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Макар да не ми се иска да го кажа, но не си представям да отстраним Левски. Резултат 1:1 или 2:1.
Дано ме опровергаят възпитаниците на Кокала
Другото интересно след този мач е - ще оцелее ли най-накрая поне един съдия след мач на Левски
http://gong.bg/view_article.php?article_id=342221

Другото интересно след този мач е - ще оцелее ли най-накрая поне един съдия след мач на Левски

-
- Контакти:
SMITH написа:Макар да не ми се иска да го кажа, но не си представям да отстраним Левски. Резултат 1:1 или 2:1.
Другото интересно след този мач е - ще оцелее ли най-накрая поне един съдия след мач на Левски![]()

Освен Джугански да влезе да свири ?