Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Скандална декларация от феновете на Левски

Мнениеот ros » 22 апр 2013 14:03

Theos написа:
Red_Girl написа:
Theos написа:В декларацията са написани много истини, за съжаление с циничен език. Ние норманите фенове търпим обиди от знайни и незнайни индивиди със съмнителни качества и мозъчен капацитет , заради наркодилърите узорпирали Сектор Б.
Няма ли най после някой трезво мислещ привърженик на друг отбор да вземе да се замисли и да разграничи нормалните фенове от идиотите???

Ми така като гледам, ако съдим по нормалните фенове в тоя форум-почти всички ги защитават и даже казват, че е било време да се напише нещо такова. Следователно не само наркоманчетата ви са проблем, а и самите вие, че заставате зад тях.

Нещо не ти схващам заставането? Никой нормалнен фен на Левски не е застанал зад СЗ и НКП, в декларацията пише истини и казах че езика е изключително груб и не бива да се пише по този начин с обиди!

Когато декларацията излиза от името на ОФИЦИАЛНИЯ ФЕН КЛУБ НА ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ, а не от СЗ или другите там фракции как да се направи разграничението? И още един важен въпрос - какво правите Вие - нормалните фенове на Левски, за да се разграничите от онези, които споменаваш? За всеки е ясно, че това е една малка отаячна кал, гръмко зовяща се Фенклуб, но как по друг начин да бъдете приемани, като освен тях друго не се чува? ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 апр 2013 14:03

Лицемерието на червените в този форум наистина е нечовешко :) :) :) Те говорят за злоба и омраза, при положение, че форумите в последните 10 дни са претъпкани от обиди, псувни и всякакви гадости по адрес на Левски и феновете му. Е добре, вие ме псувате, наричате ме с всякакви обидни думи и искате да си мълчим??? Как става това?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2013 14:03

В декларацията ( като се абстрахираме от всички обиди и "острия език" ) ... Има въпроси.
Призовавам хората против нея ( декларацията ) ... Да се опитат да отговорят на тях. ;)

До тук нито един от противниците на написаното не видях, да се спира на въпросите ...
Има само първосигнално ( първично-животинско ) ... Реагиране. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 апр 2013 14:03

run1973 написа:
Lionheart написа:
100years написа:СИНИ ИЗРОДИ ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Марш обратно в Истанбул, червени туморе.

Отговорете, защо ако сме "държавен отбор" нямаме титли по време на Боко Тиквата или пукнете на секундата.

Защото нямате читав отбор през тези няколко години-ТОВА Е ИСТИНАТА-И ВИЕ НАПИСАХТЕ ДЕКЛАРАЦИЯ,С КОЯТО ИЗКАЗАХТЕ СЪЩОТО МНЕНИЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ,ЧЕ НЯМАТЕ ОТБОР,ЧЕ НЯМАТЕ ТРЕНЬОР,ЧЕ НЯМАТЕ ПРЕЗИДЕНТ,А СЕГА ДРУГА ПЕСЕН ЗАПЯХТЕ.
Много бързо забравихте декларацията си от преди няколко седмици.Ама боли когато трябва да си признаеш,че не си имал отбор ,достоен за купа или титла, в последните няколко години,а е по-лесно да се търси и намира причина за това в другите отбори.
Още един път го задай този въпрос,както и малоумната Гугутка,която не иска да си отговори на същият въпрос-щото преди 2 седмици друга декларация беше написал.
Абе вие останалите за кви ги мислите-помнят хората,поне 2 седмици назад помнят

Значи хем сме държавен отбор,хем обаче не взимаме купи и титли?! Ало,шизофрениците , хайде по клинична пътека и в лудниците,ако обичате!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 апр 2013 14:04

Когато се научим да обичаме отбора и да пеем песни за него без да обиждаме другите и да ги уважаваме тогава стадионите ще се напълнят и разни идиоти като Гугутката няма да могат да припарят от стадиона ! Аз не бих отишъл с такива на стадиона и още по-малко бих завел някой с мен на стадиона ! Аман от идиоти и простащина !

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 апр 2013 14:04

такава наглост няма граници колко точки зареди съдиите взеха а искам още :shock: най големи успех на Левски ще са победи ли ЦСКА и че са игра срещу Моуриньо и Роналдиньо :lol: ми то Славия в Европа са стигали по далеч от Левски.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 22 апр 2013 14:04

Син до гроб_ написа:
tonito написа:Когато се казва истината другите надигат вой до небето, но щом се плюе по ЛЕВСКИ всичко е точно нали? Най-после някой от клуба па макар и от фен клуба да со го кажат в прав текст,понеже тъй като нямаме ръководство което да се защити и да каже че всички писания по наш адрес са пълна простотия и измишльотина. Браво за декларацията.

Абсолютно. Търпиш,търпиш,но всичко си има граници и бяха преминати всички такива от Сульо и Пульо. Какво очакват всички: да обиждат с повод и без повод , а последствия никакви,така ли? И не виждам защо толкова се хващате на острия език при положение,че говорим за фенове, а не за ръководство в отбора,което да пази дипломатичност !

Не бе, те могат да плюят и да обиждат, а ние трябва само да си мълчим и срамежливо да даваме другата буза за още. Само че онея времена, дето те бяха прави за всичко и другите трябваше да се снишават, отминаха. Аз разбирам, че 45 години са свикнали да има само една правда, ама в един момент ти писва от комсомолска правда!!!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 апр 2013 14:04

А така, кажи им го , Милене! Напълно те подкрепям! :!: :!: :!: :!:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 22 апр 2013 14:04

run1973 написа:
Lionheart написа:
100years написа:СИНИ ИЗРОДИ ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Марш обратно в Истанбул, червени туморе.

Отговорете, защо ако сме "държавен отбор" нямаме титли по време на Боко Тиквата или пукнете на секундата.

Защото нямате читав отбор през тези няколко години-ТОВА Е ИСТИНАТА-И ВИЕ НАПИСАХТЕ ДЕКЛАРАЦИЯ,С КОЯТО ИЗКАЗАХТЕ СЪЩОТО МНЕНИЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ,ЧЕ НЯМАТЕ ОТБОР,ЧЕ НЯМАТЕ ТРЕНЬОР,ЧЕ НЯМАТЕ ПРЕЗИДЕНТ,А СЕГА ДРУГА ПЕСЕН ЗАПЯХТЕ.
Много бързо забравихте декларацията си от преди няколко седмици.Ама боли когато трябва да си признаеш,че не си имал отбор ,достоен за купа или титла, в последните няколко години,а е по-лесно да се търси и намира причина за това в другите отбори.
Още един път го задай този въпрос,както и малоумната Гугутка,която не иска да си отговори на същият въпрос-щото преди 2 седмици друга декларация беше написал.
Абе вие останалите за кви ги мислите-помнят хората,поне 2 седмици назад помнят

Биич моля те :Д
Та вие какво имате ? Дори и ваш сигурен стадион нямате .? Тогава може да говорите за ЛЕВСКИ какво има и няма когато ви е Всичко на РЕД :)
Изображение

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 22 апр 2013 14:05

Малко са прекалили с обидните квалификации......не, че не са заслужени, но като цяло е самата истина , колкото и да не им се харесва на определени хора !

Върни се в “Левски”