Червени_шампиони написа:Вече ще се обръщам само със "смешници", та така..абе смешници, защо говорите като не го познавате, от тоя човек не съм видял лошо, кои сте вие, че да го съдите??? Познавате ли го изобщо или "Абе тоя не е мързелива свиня, като мен, поддържа се човека и има няколко татуса - боклук е!". Пак ви казвам, не са форумите мястото да ги казвате тия неща, ако искате да обиждате някой отидете и му го кажете в очите, че тука сте много обортни всичките, а дали на мач сте стъпвали последните 10 години не е ясно. В Аржентина се стрелят и убиват преди и след мачовете, но стадионите са им пълни нали? В Полша почти всеки уикенд има бой на мачовете, но стадионите са им по пълни от нашите, нали? НЕ Е ДО СТРАХ, А МАНТАЛИТЕТ, КОЙТО МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ "ФЕНОВЕТЕ" ГО НЯМАТ! Ако си фен ще подкрепяш отбора въпреки всичко. А това за децата, че ви е страх да ги заведете на мач, ами защо трябва да са в сектора с най-крайните фенове, като са "наркомани, пияници и хулигани"? Има си "А", има си и "В". Сигурно пак ние сме виновни, че боклуците и протежето им лъжат от два месеца, че ще оправят "Г".
П.С. Задайте си въпроса защо точно Лаптопа има проблеми почти навсякъде където отиде, ще ви кажа, че не е без нищо, и незнам от кога един шамар е пребиване, ама вярвайте на медиите, нали сте овци, то затова ще ни мачка държава, защото има 7 милиона ОВЦИ и няколко хиляди будни българи или наркомани, както вие обичате да казвате. Защо не беше ударен някой друг, а точно него?
Абе, дете, и ще се обръщам към теб с "дете", защото по начина който пишеш и разсъждаваш, не може да си на повече от 17-19 г., ако пък си по-възрастен, още по лошо, обръщението трябва да е друго, но съм възпитан добре и няма да го споменавам.
1-во Смешник съм защото казвам, че е жалко, че някакъв индивид (точно къде съм казал нещо за татуси или да го коментирам заради външният му вид??!?!?) отиде с още 20 човека и вкара няколко тупаника (далеч не беше 1 шамар) на човек, който си седи и гледа мач, независимо дали се е държал за главата или не, ако нещо псуваше и викаше срещу ЦСКА, нямаше да има нужда да идва една сурия гамени да го бие, достатъчно хора имаше около него, щяха да реагират!
2-ро Хайде не ми обяснявай къде се стрелят и се бият по стадионите - ТАМ ЕДВА ЛИ СЕ БИЯТ И СТРЕЛЯТ
ПОМЕЖДУ СИ!!
3-то Това, че ти не си видял нищо лошо от него, какво, прави го светец ли?!?!? Ето, аз не го познавам, видях го вчера и по това което видях си вадя мнението....
4-то В КОЙ СЕКТОР СЕ РАЗВИВА ДЕЙСТВИЕТО БЕ МОМЧЕ, та ми говориш за сектори с крайни фенове ?!?!?!? Да съм казал, че ще си водя детето в Г сектор?!?!? И като ми отговориш, че "Г" е затворен - всичко стана във "В" към "Б", т.е. няма значение дали са дошли от "Г" или от "В" до "Г".
5-то И като говориш за "смешници" и клавиатурни бойци,
"Пак ви казвам, не са форумите мястото да ги казвате тия неща, ако искате да обиждате някой отидете и му го кажете в очите, че тука сте много обортни всичките, а дали на мач сте стъпвали последните 10 години не е ясно".
"Вече ще се обръщам само със "смешници", та така..абе смешници.."И ти май си много оборотен пред клавиатурата....