Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levskinio2
Контакти:

Re: Срам

Мнениеот levskinio2 » 22 апр 2013 12:42

Жалки сте, кво храчите по левски???? Някав смотлю издигнал плакат...... ФК Левски ли е виновен? Човека има някви убеждения и ги изразява( аз несъм съгласен с него но... ) всеки има право на мнение. Има го сниман куките да го намират и да прилагат закона в софийски градски съд :) кои е допуснал този плакат да бъде вкаран на стадиона??? Ми куките, с какво ви е виновен фк Левски??? Истината е че на никой от вас нему пука за пречупеният кръст, прост вие сте Левскимразци и само се чудите за какво да лаете. А червените .... Как не ви е срам да искате наказание за левски при условие че още сте в А група?

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 22 апр 2013 12:46

А защо трябва попарата да я сърбат клубовете?
Защо нормалните фенове трябва да са ощетени на фона на лумпените?
До кога ще се толерират от държавата подобни уронващи престижа И малоумщини?
Кога нормалните хора ще отидат без страх на мачовете с деца, жени и прочее?
Колко въпроса трябва да зададе човек за да бъдат чути онези хиляди които ходят със страх на мачове да не бъдат пребити или заклани или онези които стоят по неволя в къщите си пред телевизора?
В Англия им резнаха грацмула, а в България до кога ще ги търпят???
Замесени ли са лица от АГИТКИТЕ в разпространението на дрога, и какво чака държавата или тя им пази гърба???

Да направим един списък с въпроси, да се предадат на БФС-Перуков, на Президента, на парламента, вътрешен министър на когото трябва, защото ПРЕСТЪПНОСТТА това е техен проблем. И не искам отговори по телевизията искам да виждам действия.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

KellyB

Мнениеот KellyB » 22 апр 2013 12:46

Rafa написа:Кое му е срамното бе 8-) Свастики има пръснати из цяла Европа,а и не само 8-) Ако си мислите,че свастиката е измислена от Хитлер и нацистите,жестоко се лъжете ;) Четете малко повече и се информирайте 8-)
Това е на входа на завода за бира на Карлсберг в Дания :!: Не съм видял бирата да е забранена за продажба или завода да е затворен ;)
Изображение

Реклама на Кока Кола.Да забраним продажбата на Кока Кола в България,а :? Какво ще кажете ;)

Изображение

Това пък е мозайка в Израел :lol:

Изображение

А плюйте още,възмущавайте се на воля и се правете на по-големи католици от папата,колкото си искате,ама ставате за смях :!:

Нямат толкова мозък, за да разберат за какво им говориш....

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 апр 2013 12:49

Думата „свастика“ идва от санскритското स्वस्तिक, свастика, което означава някакъв предмет, носещ щастие или предвещаващ добро, и по-точно отличителен знак, който се поставя върху предмет или човек, за да носи късмет. Думата е съставена от представката су- (сроден на гръцкото ευ-), означаващ „добър, добро“, и асти — езикова абстракция на корена „ас“ 'да бъда'. Така се получава свасти, което означава „благосъстояние“. Наставката „-ка“ служи за образуване на умалителни, и „свастика“ буквално означава «малко нещо, свързано с благосъстоянието». Може да се каже, че „свастика“, грубо казано, означава „щастлив амулет“.
Разпространение

Свастиката присъства в изкуството и като проект през цялата история на човека. Тя символизира множество различни неща — късмет, Суря (Слънцето), Брахма, или индуското понятие самсара. Всъщност индусите обикновено използват свастиката като религиозен символ — за пръв път е спомената във ведите, свещените книги на индуизма. Тя се пренася и в други религии като будизма и джайнизма. Среща се и в други азиатски, европейски и индиански култури — понякога като геометричен мотив, понякога като религиозен символ.И досега в Индия се рисува свастика навсякъде: на вратите на храмовете, във всяко жилище, върху тъканите, в които се завиват свещените текстове, върху погребалните покрови. Свастиката е един от най-древните и свещени символи на арийците. Нанасянето на този знак означава нещо много сходно с кръстния знак, който християните правят, например изпращайки някого на път, за да му пожелаят късмет и Божията закрила.

Използване като националсоциалистически символ

Общоприетото мнение за свастиката се изменя през първата половина на 20 век, когато тя е приета за емблема на Националсоциалистическата германска работническа партия. След Втората световна война, повечето европейци и дори европейски законодателства се отнасят към свастиката като към единствено националсоциалистически символ, без да вземат под внимание възможната ѝ друга употреба.
Разпространение в България

Архитектурна употреба на свастика в България може да се види на една от църквите в Стария град в Несебър, като там е поставена като орнамент на апсидата от външната страна, а така също в археологическите находки под църквата „Света София“ в град София.

Та какво против имате свастиките :? :? :? Дано поне ви е станало ясно какво точно означава тази думичка и какво символизира :!: И следващия път,преди да я употребите и да искате наказания си помислете добре 8-) 8-) 8-)
Последна промяна от Rafa на 22 апр 2013 12:54, променено общо 3 пъти.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 22 апр 2013 12:51

Синьо сърце написа:Хората са различни. Това, че 20 човека са почели някакъв рожден ден, не означава, че всичките 1500 са такива. А и никъде не е споменато чий е този рожден ден. Единственият проблем е свастиката, която, като гледам снимките, може да се търси лична отговорност от човека с нея. Стига сте раздухвали излишно нещата, голяма работа станало!

Пича със свастиката ясно се вижда, да го намерят и съдят а за рожденния ден..... Ми честитиха рожденния ден на братми :) с това темата е изчерпана

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 апр 2013 12:51

И аз имам снимка с яка тениска, с която без проблем си ходех на мач.. :lol: :lol:
Офтопик:
Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 апр 2013 12:54

Всички сме учили история и знаем,че свастиката е древна и не е измислена от нацистите.Аз даже съм съгласен Левски да вдигат тези свастики на всеки мач,стига да го правят и на всички мачове от ЕКТ!Ако това го правите редовно там,съм съгласен подуянци да обяснявате колко тъпи и необразовани са феновете които ги критикуват за това им деяние.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 апр 2013 12:59

Вдигайте и вие,кой ви пречи :? Все едно цесекарите като издигат петолъчки и честитят рождения ден на Георги Димитров или Ленин,ние да искаме наказание :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 22 апр 2013 13:04

Аве някои отбори направо на фланелките си имат петолъчки ама никой не ги санкционира.
Последна промяна от grasiani на 22 апр 2013 13:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 апр 2013 13:05

Какво общо тук има Ленин не разбрах,но пак ще повторя,вдигате ли свастиките на мачовете ви от ЕКТ,тогава съм съгласен KellyB да ми говори как другите нямат мозък!

Върни се в “Архив”