Ливърпул - Челси ( 21.04.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Ливърпул - Челси ( 21.04.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот mitko9311 » 21 апр 2013 23:52

tisho_ynwa написа:
mitko9311 написа:Няма да го продават поне според мен, обаче ще го накажат за 8-10 мача поне за мен 100 % което значи 2 мача от този сезон и горе-долу за октомври през новият сезон ще може да играе така, че лятото ще трябва да си купим задължително за 5 милиона някъде Люйк Реми така или иначе Кпр отпадат на него му се играе в голям отбор, а не във втора дивизия голаджия е не е първа младост ама не е и стар и мисля, че е задължителен трансфер дори и Луис да не е наказан което граничи 0-та

тук може би присъства и тезата на някои че стават пък доста играчи отпред, но всъщност така е по-добре, примерно МЮ имат 4 нападателя на разположение , ако дойде Реми и ние ще сме така :)

да толко много играчи имаме, че ако Стъридж не е резерва няма кой да смени Суарез да си почине или да влезне да застане до него и да се опитаме да обърнем мач, а все пак има и контузий във футбола трябва да имаме отбора който го имаме сега с нови 4-5 човека крило 2 защитника деф. хаалф и нападател и да продадем Пачеко, Керъл, Джей и други и да имаме и добри резерви за да може титулярите да не се лигават, а да имат страх, че има кой да ги замени и да ги закове резерви + Сусо да се даде на някой отбор за 1 сезон, защото няма да има шансове и по-добре да натрупа опит. Има го и вариянта да се купи 1 централен стабилен да се пуска Кели в центъра и да остане Карагър при голяма нужда може да изкара няколко мача и вместо 2-ри защтитник да вземем и Ериксен
Надявам се Реми,Ериксен(Бен Арфа),Тоби или Сако,Диаме още лятото говорих за него, а за едно крило нямам идея, но мисля, че Скот Синклеър или Марко Марин ще излезнат евтино и двамата са млади и обещаващи таланти и биха ни свършили рработа и да не забравяме Том Инс така отбора ще има широчина и играчите ще се раздават повече ;)
и за около 40 милиона ще имаме 5 нови играча
Диаме има клауза 3.5 милиона
Скот Синклеър, Марин или Том Инс ще струват под 10 милиона поне така мисля аз
Реми беше купен от Кпр за около 6-8 милиона сега като изпаднат за 5-6 милиона е наш
и 15-на милиона за Ериксен
и Тоби май беше оценен на 8 милиона, а за фаворита ми Сако не знам
30 милиона да дадът собствениците и 20 от продажбите на Керъл, Джей, Пачело, Уилсън и още един ненужен сигурно има ама да не права сметки без кръчмара
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 22 апр 2013 00:05

mitko9311 написа:
tisho_ynwa написа:
mitko9311 написа:Няма да го продават поне според мен, обаче ще го накажат за 8-10 мача поне за мен 100 % което значи 2 мача от този сезон и горе-долу за октомври през новият сезон ще може да играе така, че лятото ще трябва да си купим задължително за 5 милиона някъде Люйк Реми така или иначе Кпр отпадат на него му се играе в голям отбор, а не във втора дивизия голаджия е не е първа младост ама не е и стар и мисля, че е задължителен трансфер дори и Луис да не е наказан което граничи 0-та

тук може би присъства и тезата на някои че стават пък доста играчи отпред, но всъщност така е по-добре, примерно МЮ имат 4 нападателя на разположение , ако дойде Реми и ние ще сме така :)

да толко много играчи имаме, че ако Стъридж не е резерва няма кой да смени Суарез да си почине или да влезне да застане до него и да се опитаме да обърнем мач, а все пак има и контузий във футбола трябва да имаме отбора който го имаме сега с нови 4-5 човека крило 2 защитника деф. хаалф и нападател и да продадем Пачеко, Керъл, Джей и други и да имаме и добри резерви за да може титулярите да не се лигават, а да имат страх, че има кой да ги замени и да ги закове резерви + Сусо да се даде на някой отбор за 1 сезон, защото няма да има шансове и по-добре да натрупа опит. Има го и вариянта да се купи 1 централен стабилен да се пуска Кели в центъра и да остане Карагър при голяма нужда може да изкара няколко мача и вместо 2-ри защтитник да вземем и Ериксен
Надявам се Реми,Ериксен(Бен Арфа),Тоби или Сако,Диаме още лятото говорих за него, а за едно крило нямам идея, но мисля, че Скот Синклеър или Марко Марин ще излезнат евтино и двамата са млади и обещаващи таланти и биха ни свършили рработа и да не забравяме Том Инс така отбора ще има широчина и играчите ще се раздават повече ;)
и за около 40 милиона ще имаме 5 нови играча
Диаме има клауза 3.5 милиона
Скот Синклеър, Марин или Том Инс ще струват под 10 милиона поне така мисля аз
Реми беше купен от Кпр за около 6-8 милиона сега като изпаднат за 5-6 милиона е наш
и 15-на милиона за Ериксен
и Тоби май беше оценен на 8 милиона, а за фаворита ми Сако не знам
30 милиона да дадът собствениците и 20 от продажбите на Керъл, Джей, Пачело, Уилсън и още един ненужен сигурно има ама да не права сметки без кръчмара

горе долу това трябва да стане поста ти е реален и добър. към 45 млн максимум излиза айде 50 да го кажем но не повече и като вземем 20 от продажби и 30 дадем е добре.

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 апр 2013 00:59

все си мисля,че можем да вземем 13-15млн. за керъл,а и челси ни висят още 15млн. от трансфера на торес.7 млн.дават стоук за шелви,за спиро мисля 4.5 млн.даваха болтън,дотук стават 40млн.само от продажби,като не слагам в това число стю яловия,коатес,асаиди,пачеко и уилсън...смея да твърдя,че янките даже и няма да се бръкнат чак толкова много,може би ще отпуснат едни 20млн.+продажбите.въпреки това,със едни примерно 60млн.можем да направим една прилична селекция и да се надяваме за топ 4.това лято е доста важно накъде ще тръгне отбора след края на джама,а също така и бъдещето на лебеда(за мене тоя средняк няма бъдеще при нас).
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Ponko

Мнениеот Ponko » 22 апр 2013 01:33

Шкъртел също си отива.. къде го забравихте?!

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 апр 2013 11:54

Както и предположих преди мача. Бенитез надигра тотално, ама тотално Роджърс тактически. Единствено благодарени на човекът-отбор тази година Суарез, успяхме да изкопчим нещо от мача.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 апр 2013 11:57

john barnes написа:все си мисля,че можем да вземем 13-15млн. за керъл,а и челси ни висят още 15млн. от трансфера на торес.7 млн.дават стоук за шелви,за спиро мисля 4.5 млн.даваха болтън,дотук стават 40млн.само от продажби,като не слагам в това число стю яловия,коатес,асаиди,пачеко и уилсън...смея да твърдя,че янките даже и няма да се бръкнат чак толкова много,може би ще отпуснат едни 20млн.+продажбите.въпреки това,със едни примерно 60млн.можем да направим една прилична селекция и да се надяваме за топ 4.това лято е доста важно накъде ще тръгне отбора след края на джама,а също така и бъдещето на лебеда(за мене тоя средняк няма бъдеще при нас).

Влиянието на Роджърс върху отбора, ще се види най-ясно, ако Суарез напусне. Тогава цел няма да ни е топ 4, а оцеляването. Затова да го гонят по възможно най-бързия начин и да назначават Рафа, че с тия неадекватници в последните 2 години, ще запишем исторически срам като завършим 2 пъти поред след градските, чийто бюджет е годишната заплата на Даунинг... Ебах тоя мениджмънт... :lol:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 22 апр 2013 13:30

leoric написа:
john barnes написа:все си мисля,че можем да вземем 13-15млн. за керъл,а и челси ни висят още 15млн. от трансфера на торес.7 млн.дават стоук за шелви,за спиро мисля 4.5 млн.даваха болтън,дотук стават 40млн.само от продажби,като не слагам в това число стю яловия,коатес,асаиди,пачеко и уилсън...смея да твърдя,че янките даже и няма да се бръкнат чак толкова много,може би ще отпуснат едни 20млн.+продажбите.въпреки това,със едни примерно 60млн.можем да направим една прилична селекция и да се надяваме за топ 4.това лято е доста важно накъде ще тръгне отбора след края на джама,а също така и бъдещето на лебеда(за мене тоя средняк няма бъдеще при нас).

Влиянието на Роджърс върху отбора, ще се види най-ясно, ако Суарез напусне. Тогава цел няма да ни е топ 4, а оцеляването. Затова да го гонят по възможно най-бързия начин и да назначават Рафа, че с тия неадекватници в последните 2 години, ще запишем исторически срам като завършим 2 пъти поред след градските, чийто бюджет е годишната заплата на Даунинг... Ебах тоя мениджмънт... :lol:

видяхме го и Рафа вчера , вместо да ни довърши с 3-ти гол , извади тримата най-добри играчи и се прибра да пази резултата.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 22 апр 2013 13:33

leoric написа:Както и предположих преди мача. Бенитез надигра тотално, ама тотално Роджърс тактически. Единствено благодарени на човекът-отбор тази година Суарез, успяхме да изкопчим нещо от мача.

Благодарение на съдията :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 апр 2013 13:53

Изображение

:lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 апр 2013 16:10

Avrameca написа:
leoric написа:

видяхме го и Рафа вчера , вместо да ни довърши с 3-ти гол , извади тримата най-добри играчи и се прибра да пази резултата.

Случайно да си чувал, че Челси имат мач в четвъртък и още един отложен, мач през уикенда, мач пак в четвъртък - реванш, мач през уикенда и мач, който е отложен. На тая програма, няма как да не направи смени и да запази звездите си за единствената купа, за която има шанс. не мислиш ли?

И какво е помогнал съдията на сините? Нямаше дузпа ли? Не бяха за гонене 2-ма играчи от нашите ли? Какво? Чист късмет и класа от страна на Суарез беше резултата. Лебеда не знаеше какво се случва през целия мач. Няма си понятие от редене на играчите при корнер и стана за смях като най-ниският им играч ни вкара с глава от корнер.

Върни се в “Ливърпул”