Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот memnto » 21 апр 2013 18:57

Rivaldo10 написа:
memnto написа:2008 чети.
Не се радвайте толкова, защото не знаете колко човека са изпратили снимки и клипове до Уефа и FARE. ;) Айде със здраве.

Не им ли ги върнаха още същият сезон въпросните 3 точки? :? ;)
Не беше ли точно Градев адвокат в този случай?

Питаш или показваш колко добра избирателна памет имаш в случая, щото не се разбира? ;)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 апр 2013 19:00

Отнеха ли им точките или не? Питам и чакам отговор от твърдящите нещо в този случай! ;)
Питам и дали се отнеха точки за повторно нахлуване на терена? ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 апр 2013 19:00

Rivaldo10 написа:
memnto написа:2008 чети.
Не се радвайте толкова, защото не знаете колко човека са изпратили снимки и клипове до Уефа и FARE. ;) Айде със здраве.

Не им ли ги върнаха още същият сезон въпросните 3 точки? :? ;)
Не беше ли точно Градев адвокат в този случай?

Върнаха им ги защото като типични тупани от дисциплинарната комисия бяха допуснали процедурни нарушения при взимане на решението и напълно нормално обжалването мина. А не защото от Ботев са обещали повече да не правят така.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 апр 2013 19:52

никакво наказание няма да има, те им изпращат удобни съдии всеки мач, вие се чудите дали точки ще им отнемат .. :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 апр 2013 21:46

Batkoto написа:никакво наказание няма да има, те им изпращат удобни съдии всеки мач, вие се чудите дали точки ще им отнемат .. :lol:

Душице, пари ли ти под крачетата?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 апр 2013 22:46

пари му на Нюаджи на пиперката :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2013 22:51

Какво става?В момента Левски играят в Самоков второ продължение срещу израелци,а цялата зала вика за юдеите!(БНТ Свят)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 апр 2013 23:05

[offtopic]ЗА ИЗВАЖДАНЕТО МУ ОТ СЪДИЙСТВОТО

Съжалявам, че кариерата ми приключи така, но това е живота. Не мисля, че това беше начина, по който трябваше да изляза от българското съдийство. Пет дни запазих пълно мълчание, изчетох какво ли не по пресата. Само ще кажа, че това ми е 130-ия мач в кариерата, от които 5-6 не са протекли по най-добрия начин. В последните 4 години нямам нито едно наказание, пък ме изкараха най-черния в съдийството. В мача срещу Локо София направих грешка с показването на втори жълт картон на Том, който преобърна нещата, но за другите спорни ситуации съм прав. Не мисля, че за един картон заслужавах такова наказание – един час след мача, без оценка на съдийски наблюдател, като най-големия престъпник. Не мога да знам кой ме е извадил, не съм имал разговор със съдийската комисия, единствено Джугански ми се обади и ми каза, че той е причината да не съм в съдийството. Свирил съм обаче 10-12 мача на отбори, чийто президенти са в Изпълкома и знам какво е напрежението. Това не е правилно, не трябва те да решават съдбите на хората. Не мога да знам как са станали нещата, знам, че комисията е била в Сливен, където е взето решението да ме отстранят.

ЗА МАЧА С ЛОКО СОФИЯ

Съдийската комисия ме извади. И аз останах страшно изненадан от случилото се. За да се види, че няма дузпа на Карвальо, трябва да има съдия на самата аутлиния при конкретната ситуация, защото всичко се развива много бързо. За Бранеков какво да кажа?! Това неговото не е за един, а за два червени картона. Това е углавно престъпление! Знаете ли, че бях пред това да откажа мача. Бях болен, бях уведомил съдийската комисия в петък, че има такава вероятност, почувствах се по-добре, но за да не кажат някои хора, че съм се уплашил, отидох да свиря мача. Макар че бях казал, че повече компромиси със здравето си няма да правя, защото преди две години бях изпаднал в подобна ситуация. Но бих една инжекция, свирих Литекс – ЦСКА, след което развих сепсис – отравяне на кръвта, имах 40 градуса температура, едва ме спасиха в „Пирогов". Сега бях болен, с грип, имах 38 градуса температура, но аз съм си виновен сам, че не отказах мача, защото комисията имаше готов вариант да ме смени, тъй като вече я бях уведомил. Между другото това ми е четвърти мач между двата отбора, никога не съм имал проблеми, но може би го подцених, което рефлектира върху моята кариера.

ЗА НАПАДКИТЕ И ОБВИНЕНИЯТА НА БРАНЕКОВ

Несериозно е да се твърди, че съм се срещал с Иво Тонев. Аз 4 дни не съм излизал от вкъщи, защото съм на антибиотик и куп други лекарства, но това нещо ще се докаже в съда, не считам, че е необходимо да коментираме Бранеков.

ЗА ДИМО МОМИРОВ

Аз с Момиров от три години и половина не съм разговарял, но не искам да казвам каква е причината. Но съм му благодарен, че ми даде да свиря дербито Левски – ЦСКА през 2009 година, в което се представих на добро ниво. Ще кажа само, че Момиров и Порточанов са хора с огромно влияние и съм сигурен, че по тяхно време нямаше да се случат тези неща, които се случват със Съдийската комисия.

ЗА „ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ" С ПЛАМЕН ГЕТОВ СЛЕД ЛУДОГОРЕЦ – ЧЕРНОМОРЕЦ

Не виждам нищо скандално в този мач. Херо го направи такъв с поведението си още преди мача. С отношението му към мен, със заплахите, че отивам да му отрежа главата и т.н. След мача седнахме с колегите да вечеряме, бяха сами на масата. След това в заведението влезе Пламен Гетов, видя ни, седна при нас за 5 минути, защото все пак се познаваме. Даже ние видяхме журналистите, които снимаха и дори се пошегувахме с тях, казахме им „Айде сега ни пуснете, за да станем за смях". Точно така и се получи. Изчакаха един мач между Ботев и Лудогорец, пуснаха ги тези кадри и оттам на мен ми тръгнаха проблемите. Макар че всеки е седял така на маса. От този момент знаех, че нямам право на грешка. Ще ви кажа само, че свирих и двата мача между Лудогорец и Черноморец, и се представих на ниво. Не смятам, че бутам големите, съжалявам, ако съм оставил такова впечатление у хората, защото за толкова години съм свирил абсолютно всички дербита в България. Мога да ви кажа, че в онзи мач направих грешки в ущърб на Лудогорец, а не на Черноморец. Голът им падна след фаул срещу Шоко. За каква компенсацията става дума?! Няма ли дузпа, няма ли червен картон на Паланков?! По никакъв начин не съм помогнал на Лудогорец.

УЧАСТВАЛ ЛИ Е В СХЕМИ

С ръка на сърцето казвам, че единствените пари, които съм взимал са тези, които ми провеждат от комисията на банкоматната карта.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 22 апр 2013 14:38

Сините превзеха Ловеч (20.04.2013)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuPiRThBIt4[/youtube]

Jewel Jewel
Контакти:

Мнениеот Jewel Jewel » 22 апр 2013 15:56

Batkoto написа:никакво наказание няма да има, те им изпращат удобни съдии всеки мач, вие се чудите дали точки ще им отнемат .. :lol:

Batkoto написа:пари му на Нюаджи на пиперката :lol:

Ето за това говорехме, циганина пак е изтрил неудобните му мнения от Левскари а провокативните чорбарски ги оставя.

Върни се в “Левски”