Дължа дълбоко извинение..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Дължа дълбоко извинение..

Мнениеот 0007 » 27 сеп 2009 00:41

Ако си искрен,евелата ти.Но ми се струва,че преиграваш малко и търсиш внимание :roll:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 сеп 2009 00:43

SAMP написа:1-во:Не съм казал нищо лошо за Картаго
2-ро:не искам да ме убеждаваш в нищо
3-то:Хората се познават по 20-30 години и накрая се оказва,че са били "заблудени" за човека отсреща.А вие тук ми говорите за хора дето се познавате от година,колко сте прекрасни(не казвам, че не сте, даже напротив ;) ).Няма лошо в това, но хората се разкриват и показват в трудните моменти а не във всекидневни НАЗДРАВИЦИ ;)

Къде е критиката? Нямали сме физическата възможност, да се познаваме повече. Не разбирам, хората трябва да се мразят 20-30 години, за да няма проблем ли, или да нямат приятели с презумцията, че ще бъдат предадени. Изясни ни посланиата си, че някак не мога да ги осмисля съвсем.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 сеп 2009 00:52

slavia_forever написа:
SAMP написа:1-во:Не съм казал нищо лошо за Картаго
2-ро:не искам да ме убеждаваш в нищо
3-то:Хората се познават по 20-30 години и накрая се оказва,че са били "заблудени" за човека отсреща.А вие тук ми говорите за хора дето се познавате от година,колко сте прекрасни(не казвам, че не сте, даже напротив ;) ).Няма лошо в това, но хората се разкриват и показват в трудните моменти а не във всекидневни НАЗДРАВИЦИ ;)

Къде е критиката? Нямали сме физическата възможност, да се познаваме повече. Не разбирам, хората трябва да се мразят 20-30 години, за да няма проблем ли, или да нямат приятели с презумцията, че ще бъдат предадени. Изясни ни посланиата си, че някак не мога да ги осмисля съвсем.

Няма критика ;) Просто е странно да възхваляваш хора, които познаваш задочно ;) Приятелство се гради с години и то в трудни ситуации, ти трябва да го знаеш мн по-добре от мен, предвид възрастта ти ;) Не искам да продължавам с разсъжденията, защото ще ме разбереш погрешно, а всъщност нямам нищо против вас ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 сеп 2009 00:58

И аз, и аз искам да се извинявам... От кой да започна ?????
...Абе хора, я излезте за малко от нета и охладете "процесорчетата", топнете кожените пръчки нейде и се радвайте на живия живот. Кви са тези извинения, ако някой приема нещата от клавиатурните тракания за чиста монета значи трябва да си почине далеч, далеч от всичко де е компютър.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 27 сеп 2009 01:00

ntodorov написа:И аз, и аз искам да се извинявам... От кой да започна ?????
...Абе хора, я излезте за малко от нета и охладете "процесорчетата", топнете кожените пръчки нейде и се радвайте на живия живот. Кви са тези извинения, ако някой приема нещата от клавиатурните тракания за чиста монета значи трябва да си почине далеч, далеч от всичко де е компютър.

И моя съвет беше такъв ... :lol:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 сеп 2009 10:45

SAMP написа:
Няма критика ;) Просто е странно да възхваляваш хора, които познаваш задочно ;) Приятелство се гради с години и то в трудни ситуации, ти трябва да го знаеш мн по-добре от мен, предвид възрастта ти ;) Не искам да продължавам с разсъжденията, защото ще ме разбереш погрешно, а всъщност нямам нищо против вас ;)

Лично аз познавам човека ЛИЧНО и то не от веднъж!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”