Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Мнениеот Син до гроб_ » 21 апр 2013 19:51

Аз пък питаm-защо стюардите гледат на 2-3 метра от случката и не взимат отношение? Нали това им е работата?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 апр 2013 19:52

Lubaka1892 написа:
джони написа:
Шефът на "Черно море" Красен Кралев постави ултиматум на БФС да отмени наложеното наказание от 2 срещи лишаване от домакинство. Варненци бяха санкционирани, след като фен счупи с бутилка носа на треньора на "Ботев" Трифон Пачев

ето го аналогичния случай,като имате предвид че носа на Пачев доколкото си спомням беше счупен извън стадиона,а тук това става директно на трибуните

Не си в час. Лаптопа на ЦСКА ли е треньор или на Славия?

журналистите и фотографите също са служебни лица,както и коце лаптопа като официално лицензиран треньор

OfanzivaCSKA
Контакти:

Мнениеот OfanzivaCSKA » 21 апр 2013 19:52

Ти, ако си стюард би ли скочил на Росен и останалата му.... компания?

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 21 апр 2013 19:52

Lubaka1892 написа:
джони написа:
Шефът на "Черно море" Красен Кралев постави ултиматум на БФС да отмени наложеното наказание от 2 срещи лишаване от домакинство. Варненци бяха санкционирани, след като фен счупи с бутилка носа на треньора на "Ботев" Трифон Пачев

ето го аналогичния случай,като имате предвид че носа на Пачев доколкото си спомням беше счупен извън стадиона,а тук това става директно на трибуните

И като е обикновен фен трябва да го бие ли? Ами ако аз примерно съм по-едричък от някой на стадиона ,трябва ли да ходя и да му чупя тиквата (справка 120 кила съм) :roll:
Или примерно комшията е цесекар ,а аз не съм и сег ада ходя да го намачкам ли? Деба и логиката ви
Изображение

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 21 апр 2013 19:55

ало автора - мисли малко поне. Вие съвсем изтрещяхте - това е тъпа случка, да го арестуват и да си го съдят, ама какво общо има цска със случая? Тва жълтите пишете , ама се избирайте - само можещите, глупавите недейте

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 апр 2013 19:56

GOLEADOR написа:1.Животното на съд за това,че е ударил фен на ЦСКА!
2.Ако темата е заради инцидента - ОК,но ако автора се опитва да излъже,че този инцидент е между фен и длъжностно лице - ключ!Лъжата не трябва да се толерира!

не е длъжностно,а служебно
76.
КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ АНГЕЛОВ 30.06.2013

http://www.bfcs.bg/UEFA-PRO/all/
има ли лиценз про,има-тогава е служебно лице,т.е това да е по стадионите му е част от работата

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 21 апр 2013 19:57

Пичове, ще Ви кажа само едно: за това стадионите са Ви празни! Вие отивате на война, а не на празник !
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2013 19:57

Журналистите , фотографите акредитирани за мача са служебни лица, Коце лаптопа като официално лицензиран треньор е отишъл на мача като фен и не е длъжностно лице.Ако автора на темата я е пуснал за да внуши тази лъжа - ключ за темата!Няма нужда от лъжливи теми!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 21 апр 2013 19:58

джони написа:
Lubaka1892 написа:
джони написа:

журналистите и фотографите също са служебни лица,както и коце лаптопа като официално лицензиран треньор

И по каква служба е на Армията? Това, че е треньор не значи, че е служебно лице.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 21 апр 2013 20:03

nikivarna написа:
Lubaka1892 написа:
джони написа:

И като е обикновен фен трябва да го бие ли? Ами ако аз примерно съм по-едричък от някой на стадиона ,трябва ли да ходя и да му чупя тиквата (справка 120 кила съм) :roll:
Или примерно комшията е цесекар ,а аз не съм и сег ада ходя да го намачкам ли? Деба и логиката ви прасеша

Кой е казал, че трябва да го бие бе? Не ми тълкувай по милиционерски! Нека "фена" си понесе наказанието, ама клубът ЦСКА няма никаква вина за това, че да бъде наказван. В сектор Б като се бият всеки мач наказват ли Левски?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”