Феновете на Арсенал и те се радват,че няма да празнуваме на техния стадион, а само шпалир щели да ни правят.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Феновете на Арсенал и те се радват,че няма да празнуваме на техния стадион, а само шпалир щели да ни правят.
smoothc написа:Любопитно ми е,дали утре ще ни връчат титлата на "Олд Трафорд"!?
t0bl3ro_bg написа:smoothc написа:Любопитно ми е,дали утре ще ни връчат титлата на "Олд Трафорд"!?
Едва ли. Връчва се чак когато всичко е сигурно, а след това което стана предишния сезон не вярвам да избързат с връчването
По-добре срещу Челси
t0bl3ro_bg написа:smoothc написа:Любопитно ми е,дали утре ще ни връчат титлата на "Олд Трафорд"!?
Едва ли. Връчва се чак когато всичко е сигурно, а след това което стана предишния сезон не вярвам да избързат с връчването
По-добре срещу Челси
smoothc написа:t0bl3ro_bg написа:smoothc написа:Любопитно ми е,дали утре ще ни връчат титлата на "Олд Трафорд"!?
По-добре срещу Челси
Момент,утре ако спечелим(ще спечелим),сме официално шампиони,така че титлата би трябвало да е пристигнала на "Олд Трафорд"!
Започват празненствата,отваря се шампанското,Видич вдига купата и всички пеят "We are the champions"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта