Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот Tommi » 21 апр 2013 15:25

Чиста дузпа, няма какво да коментирате.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 апр 2013 15:26

Чист гол на Йовов ,няма какво да се коментира.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Левски рискува служебно отнемане на 3 точки

Мнениеот T&T » 21 апр 2013 15:30

botevforever написа:
DrAvalanche написа:Металик Сопот по служебен път влязоха първо във В, после в Б, а след това в А група. Сега искат служебно да играят в ЕКТ.

А що ще правите зимъска, когано сняг по КТБ забръска?

Ало,"Витоша",мери си приказките."Ботев" никога не е бил закриван за разлика от отбора на ДС.И служебно възстановен.
П.П.Оня с мотиката вчера настигна ли те?

Сигурно го е настигнал - не го ли виждаш какви глупости твори вследствие удара между рогата. :o
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 21 апр 2013 15:32

оставете вие тая работа, но мен друго ме тревожи! Крум Чорбаров от канал 3 вече подготвя почвата как само Таско Тасков останал единствения възможен вариянт за съдия на "вечното" дерби! Това в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не бива да се случва! Тоя мръсник Таско е отявлен анти-левскар, миналото първенство той ни свири 3 мача, и трите ги загубихме: срещу ЦСКА есента където буквално ни закла, като не отсъди две чисти дузпи за нас, срещу Миньор на "Герена" където ни отмени редовен гол с който изравнявахме резултата и щяхме да имаме 7-8 минути за пълен обрат, и срещу Локо(ПД) на "Лаута" където свири дузпа за Локото за обръщалката от 0:2 до 3:2..тоя сезон пък свири Ботев(ПД)- Лудогорец 0:1, където знаем какви ги сътвори....в никакъв случай тоя тип! Кабаков не свири ли вече, да сложат него!

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 21 апр 2013 15:34

Здравейте и честита ни победа.
Тъй като днес се прибирам, нямах възможност да гледам мача дори и по ТВ,
Кажете качен ли е някъде за да го изгледам.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 21 апр 2013 15:35

DrAvalanche написа:
botevforever написа:
DrAvalanche написа:Металик Сопот по служебен път влязоха първо във В, после в Б, а след това в А група. Сега искат служебно да играят в ЕКТ.

А що ще правите зимъска, когано сняг по КТБ забръска?

Ало,"Витоша",мери си приказките."Ботев" никога не е бил закриван за разлика от отбора на ДС.И служебно възстановен.
П.П.Оня с мотиката вчера настигна ли те?

АФД Тракия, нещо много се газираш. И не познаваш историята (служебна и жалка) на сопотското си недоразумение.

Ти,като виден историк-я ми обясни историята,която не познавам?
[offtopic]Но първо спри малко да пишеш и се боцни,че губиш самообладание.[/offtopic]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 21 апр 2013 15:40

Първо, аз не виждам никъде расизъм в тоя надпис, е да свастиката...ок наказание за клуба...та нима нямаше маймунски звуци от страна на ловеч срещу Гари и Дъстли...имаше многократно ама това не се чува.
Не защитавам малоумниците които вдигат свастики, подобни надписи в чест на психопата хитлер, както и маймунските звуци...но полицията и фен-клуба (ако такъв въобще в Левски има, защото има не фен-клуб, ами някаква престъпна организация) , та полицията да си свърши работата като не допусне подобни неща и има арести.
Не виждам защо трябва да страдаме ние,нормалните фенове, отбора и най-вече клуба заради една сган...впрочем това се отнася за всички отбори и фенове.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 апр 2013 15:41

botevforever написа:Ти,като виден историк-я ми обясни историята,която не познавам?
[offtopic]Но първо спри малко да пишеш и се боцни,че губиш самообладание.[/offtopic]

Не виждам смисъл да си губя времето. За разлика от теб не се боцкам. И не вземам стероиди като дпс-металик феновете.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 апр 2013 15:57

Ако има наказания, то ще са по чл.37, ал.4
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 21 апр 2013 16:00

sslevski написа:За всички червени,жълти,зелени и оранжеви привърженици!!!
За да спре спекулацията:
Има директива от 1976 година Левски да стане шампион през 2013.За тази цел Левски ще бъде подпомаган от БФС,УЕФА,ФИФА,ООН и ЕС.Но тъй като клубовете с цветове различни от синьо не са съгласни предлагам отнемането на точки на ФК Левски,ваденето им от А група и задължителното мач без публика поне половин сезон.
Колко жалко качество е завистта а?
Който е на първо място той е нечестно станал шампион.Така беше с Литекс,Лудогорец,ЦСКА.Така ще и с Левски.НО знаете ли какво на мен ми е през панталоните,какво ще кажете ВИЕ.Респект към вас,но......ЛЕВВСКИ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!!

Дали ще станете шампиони и носители на купата е БЕЗИНТЕРЕСНО, защото този номер го гледаме 100 години!! СМЕШНОТО Е, ЧЕ СЕ РАДВАТЕ НА ТАКИВА КУПИ!!!:)))))))
Последна промяна от СТАМАТ на 21 апр 2013 16:03, променено общо 2 пъти.
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Върни се в “Архив”