Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Левски рискува служебно отнемане на 3 точки

Мнениеот donDiego » 21 апр 2013 14:14

Левски никога не рискува ,дори и глоба подобна на тази,която наложиха на Ботев преди време не рискува...за същото провинение на феновете.Очевидно е за какво става въпрос в тазгодишния шампионат,надявам се нещата да се запазят така и този Левски да си извърви пътя по който го водят,защото този Левски сам не е за никъде.Качеството се ражда в конкуренция,на равни начала и с еднакъв старт за всички,23 години този Левски тъпче на едно место ,няма развитие,а от това подпиране страдат всички отбори в България,дръзнали да нарушат измислената синя хегемония.Най-голямата радост на синия фен е...1-17 ,но там вече говорим за кубертеновите принципи..важно е участието.На феновете на отбора им пожелавам много щастие и радости със предстоящите успехи на отбора,още 8 поредни пъти да станат шампиони по този начин техните любимци и естествено да ни радват в ЕКТ с подобна игра,невероятен колектив от извънземни футболисти :mrgreen: :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 21 апр 2013 14:15

За свастиките парична глоба е напълно достатъчна.
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 21 апр 2013 14:19

ultralevski написа:За свастиките парична глоба е напълно достатъчна.

според мен даже БФС трябва да ви дадат пари а държавата да ви построи стадиона. Даже следващите 20 години да сте шампиони :mrgreen: Как така ще наказват "отбора на народа"

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 21 апр 2013 14:19

Аз имам чувството че Левски ако играеше в "Б" или "В" групите пак щяха да ги мразят толкова не знам защо. Пак щяха да нарочат Левски не знам. Просто докато не си погледнат техните фенове и отборчетата няма да се оправят и все Левски ще е виновен за всичко ..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 21 апр 2013 14:20

tony1977 написа:Левски е заплашен със служебно отнемане на три точки заради свастиките, които феновете на тима издигнаха на трибуните в Ловеч. "Сините" ултраси бяха подготвили транспарант с поздрав по случай годишнината от рождението на Адолф Хитлер (20 април), както и плакат с популярния пречупен кръст.
Sportni.bg припомня, че през 2008 година Ботев Пловдив стана първият български клуб, на който бяха отнети три точки от актива заради расизъм и други неприемливи скандирания и жестове.
Тогава освен тази санкция, на "канарчетата" бе наложена и глоба 37 500 лева.
Като се има предвид влиянието на Левски и сегашното статукво на върха в "А" група, БФС най-вероятно ще си затвори очите. Не е ясно и какви ще бъдат санкциите за клуба за изстъпленията на "сините" хулигани край Градския стадион в Ловеч и в село Български извор.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2752707

Дано сега БФС си свърши работата, макар че е малко вероятно да има последствия за Левски. Все пак знаем каква е директивата този сезон...

Така ти знаеш ли какво означават тези свастики вземи малко прочети за тях и тогава комплексаро пускай тъпите си теми :( ;)

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 21 апр 2013 14:21

Айде честито и в daily mail имат статия за това, само в България медиите мълчат :evil: :evil: Още едно основиние тъпите британци да ни размахват пръст :evil:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот Синьо сърце » 21 апр 2013 14:23

Този мач е вече история, гледаме напред. За жалост не съм толкова убеден в победата другата събота, както бях за Ловеч! Излизаме на битка, пък каквото стане! А защо ли се разграчи всичко след вчерашната ни победа? Къде са пророците, вещаещи 5-0 за Литекс? Душички... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 21 апр 2013 14:24

@1242
Добре бе. Спортал,Гонг са левскарски медийни портали така ли ? Еми какво правите тука е не мога да ви разбера. А замислял ли си се че днес е неделя и явно в Тези портали може да си почиват или кфо ? Ама не щом е против Левски трябва да се пише как то това е като не писан закон в България .

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот KoKu » 21 апр 2013 14:26

@Синьо сърце
За 5 ли са били прогнозите ? :Д Ем както винаги съдията е помогнал на Левски. Стават смешни с такива мнения според мен ...

САМО ЛЕВСКИ .

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 21 апр 2013 14:28

KoKu написа:@1242
Добре бе. Спортал,Гонг са левскарски медийни портали така ли ? Еми какво правите тука е не мога да ви разбера. А замислял ли си се че днес е неделя и явно в Тези портали може да си почиват или кфо ? Ама не щом е против Левски трябва да се пише как то това е като не писан закон в България .

хахахаахахх ти ебаваш ли се бе? Пускат се новина през 15 минути иначе се почива :) защо хората от другия край на света пускат новина, а те не могат?

Върни се в “Архив”