Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
smoothc, прав си. Ливърпул и Челси е 1х. Миналия сезон толко ме беше яд за Тотнъм - Сити като Дефоу изпусна на празна врата и в следващата атака Сити вкараха и стана 2:3. Направо няма такава драма. Този мач много ми се иска Тотнъм да го вземат ( а вземат ли го всичко прикючва ), но нищо не се знае.
tevez написа:Искренчо, прави тема за Тотнъм, че там да се коментира мача.
С тези теми и постоянните резервации,направо...Шегата настрана,но според мен трябва да се въведе някакъв ред и дисциплина относно темите!
Не забравяйте,че подфорума на Юнайтед е едно от най-качествените места във Форума на Гонг,така че всички ние трябва да се грижим за запазване на добрият му имидж и усъвършенстване за в бъдеще.
smoothc написа:tevez написа:Искренчо, прави тема за Тотнъм, че там да се коментира мача.
С тези теми и постоянните резервации,направо...Шегата настрана,но според мен трябва да се въведе някакъв ред и дисциплина относно темите!
Не забравяйте,че подфорума на Юнайтед е едно от най-качествените места тук,така че всички ние трябва да се грижим за добрият му имидж и усъвършенстване.
Е, аз същото казах. Като направи тема за мача Тотнъм - Сити ще се коментира там, а не тук във всекидневната.
MuFc1878 написа:РУК за мачовете в понеделник
Е що.. Ако беше днеска щеше да си е гавра.. Хем Ф1 и по това време ако играехме ние..

tevez написа:smoothc написа:tevez написа:Искренчо, прави тема за Тотнъм, че там да се коментира мача.
Не забравяйте,че подфорума на Юнайтед е едно от най-качествените места тук,така че всички ние трябва да се грижим за добрият му имидж и усъвършенстване.
Е, аз същото казах. Като направи тема за мача Тотнъм - Сити ще се коментира там, а не тук във всекидневната.
Така е,но основно визирах темите за мачовете на Юнайтед и леко инфантилното поведение на някои хора!
Искренчо,човек трябва да знае кога прекрачва границите на майтапа и сам да се контролира,защото в противен случай става банален за околните.
Виждаме,желанието ти за правене на теми,но се съобразявай и с желаниято на другите.С тези резервации и едва ли не драпане,за всеки следващ мач,просто се прекали и мисля,че е крайно време да се осъзнаете и гледате обективно и трезво на нещата.
И не ме разбирайте прогрешно,защото тук не става въпрос за качеството на темите,а затова че трябва да се съобразявате с мнението на колегите и да отстъпвате в знак на уважение.
Алекс, относно темите. Няма значение кой ще изготвя, как и т.н. Важно е да има ред и да не стигаме до там, ама аз я направих защо ти я пусна.... Ще направим график аз и tevez за новия сезон. Всеки, който иска да заповяда
manchesterutd/viewtopic.php?f=25&t=108739&start=50

MuFc1878 написа:Заявки за изготвяне на теми
vasilnv
old_traff
fr3ak_boy
GGMU_forever
Rofles
Tobacco

Алекс, относно темите. Няма значение кой ще изготвя, как и т.н. Важно е да има ред и да не стигаме до там, ама аз я направих защо ти я пусна.... Ще направим график аз и tevez за новия сезон. Всеки, който иска да заповяда
Точно затова говоря,че трябва да има някакъв план и организация на действие,защото в противен случай се получава хаос и излишно напрежение.
А колкото до Искренчо,моите уважения пич,но трябва да имаш мярка и да се съобразяваш с другите

Забелязах,че именно от теб започна всичко това! Един път,втори,трети...създаде се една такава ситуация-уж майтап,но с елементи на баналност и дразнение,просто трябваше доста по-отрано да се усетиш,че трябва да спреш.Нищо лично,просто приятелски съвет!
Подкрепям идеята за план-график на темите,а и реално погледнато,няма кой знае колко много желаещи,така че организацията и планирането ще бъдат по-лесно осъществени.
Тотнъм иска 100 милиона паунда за Гарет Бейл
Забравете за Бейл. А ако някой се излъже да даде 100 млн. за Бейл, Тотнъм могат да купят 3/4 играча от световна класа и да се намесят в борбата за титлата.
Забравете за Бейл. А ако някой се излъже да даде 100 млн. за Бейл, Тотнъм могат да купят 3/4 играча от световна класа и да се намесят в борбата за титлата.
Алекс, много як подпис 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Браво на Демпси 1-1