Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Инцидендът със сини фенове в Б. извор
Подразни ме фактът, че доста хора злорадстват.Извинявайте, но тук не е въпросът кого са били. Явно на това място непрекъснато стават рецидиви. Да си припомним колко пъти го отнесоха червени фенове, имаше случай със запалянковци от "Динамо"-Букурещ и др. Изглежда,че в информацията,която пусна Гугутката има нещо вярно.След като на това място толкова пъти вече стават инциденти, защо ушевите не са взели мерки. И ако смятат, че като забранят спирането на колоната, значи са направили каквото трябва-да си гледат работата. Живеем в свободна държава и всеки може да спира, където си иска.
Re: Левски рискува служебно отнемане на 3 точки
Спокойно, ще има глоба от 50-100лв за Левски! Това да не е някъв недържавен отбор, че да е наказван с отнемане на точки, или лишаване от домакинство, че и във важен мач...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Срам
Avanti_Ragazzi написа:
Абе ние да не сме като вас анархисти и другари с Арис! В нашият сектор поне половината са с такива възгледи! При нас за разлика от вас анархисти и друга пънкарска измет няма! Това, че на някой не му харесва тази идеология (в това число съм и аз) не значи, че няма други хора с обратни на техните възгледи! Дясната и крайно дясната ориентация на нашият сектор не е от днес или вчера, а още от 90те години! Това ,че тука сте на по 15 или 16 години всички не значи, че не трябва да знаете кво е било преди години! Спомням си, че дълги години на оградата на Герена имаше знаме с глава от Хед Хънтърс тип ККК, с надпис SOUTH FRONT! A розовите имаха на оградата си знаме с надпис "нашата вярност е нашата чест" !!!А ми говорите за сега кво е!!!
Те половината не знаят кво е анархия и да не говорим, за Хитлер.. Просто сега така е модерно.. Както и не знаят нищо за Левски. Жалко е, че заради такива отрепки ставате за смях и още по-жалко е, че ги защитавате , защото не били анархисти, били верни на отбора и т.н. Кои са тея с дясната ориентация? Малките 15-годишни лекенца, които гъза не могат си избършат, ама са десни.. Айде стига глупости. Не, че и другите дет са по-големи не са същата работа. Оня, дет го питаха за една мисъл на левски , е един от тях.. Айде защитавайте го и него и компанията му..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Tribune East 1912 написа:bianchi написа:Защо Гонг и Спортал мьлчат? Ако беше Локо и Ботев сега щеше да има 35 хиляди страници от както е почнал сезона Ботев и Локомотив са най наказваните отбори.
Няма как да пишат, при положение че в екипите на двата сайта половината са фенове на Левски, а другата половина на ЦСКА. А ако това се беше случило с нашия или вашия отбор... не ми се мисли какво щеше да бъде по сайтовете.
Предаването Пред BLue-to Онзи Касабов и Томето явно ще, са в отпуска всеки мач на любимия им Левски или изгонен сьдия или Ощетен Сьперника срам срам.
milanov69 написа:На наказание подлежат тия дето са вдигали плакатите ! Обаче не виждм разлика между вдигане на петолъчки за рожденният ден на Сталин и това от вчера ! Това не расизъм или насаждане на радикализъм , а едно обикновенно почитане на рожденният ден на една велика, историческа личност !
И аз не виждам особена разлика между почитането на Сталин и Хитлер. Това са двама диктатори с психични отклонения, които не са успели да се разберат как да заграбят чуждите територии. Единствената разлика е, че оценката на дейността на Хитлер е в по-голяма степен работа на Запада и затова почитането му е дори забранено със закони. Докато тук някои хора си празнуват и Тодор Живков и кого ли още не. Да не говорим, че "Левски" се стопанисва от приближен на изгонен от България (и не само) скандален бизнесмен.
А за трите точки - естествено, че няма да стане. И може би не е редно, но сурови наказания са необходими. Например мач без публика или лишаване от домакинство. Да играят с ЦСКА пред празни трибуни

[center]
[/center]

Red_Girl написа:Eminem написа:Red_Girl написа:Е как, нали така беше: "Нашата любов е по-силна от вашата омраза", ама май друго излиза.![]()
С всеки мач ставате за смях, да не говорим, че и транспарантите ви са грешно написани и рисунките из София, та дори и на стадиона...
Още си важи. Иначе и вие колко пъти сте ставали за смях...
Колко? Кога сме правили такива неща? С такива хорео, знамена , най-малкото да сме издигали грешно и неграмотно издигани транспаранти? Както казах, вие не обичате толкова отбори си, колкото мразите нас. Добре, че беше Камората да напише текст за песен, който да повтаряте, щото и тва не може да измислите.
Извинявай коя беше ти?
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Red_Girl написа:Avanti_Ragazzi написа:
Абе ние да не сме като вас анархисти и другари с Арис! В нашият сектор поне половината са с такива възгледи! При нас за разлика от вас анархисти и друга пънкарска измет няма! Това, че на някой не му харесва тази идеология (в това число съм и аз) не значи, че няма други хора с обратни на техните възгледи! Дясната и крайно дясната ориентация на нашият сектор не е от днес или вчера, а още от 90те години! Това ,че тука сте на по 15 или 16 години всички не значи, че не трябва да знаете кво е било преди години! Спомням си, че дълги години на оградата на Герена имаше знаме с глава от Хед Хънтърс тип ККК, с надпис SOUTH FRONT! A розовите имаха на оградата си знаме с надпис "нашата вярност е нашата чест" !!!А ми говорите за сега кво е!!!
Те половината не знаят кво е анархия и да не говорим, за Хитлер.. Просто сега така е модерно.. Както и не знаят нищо за Левски. Жалко е, че заради такива отрепки ставате за смях и още по-жалко е, че ги защитавате , защото не били анархисти, били верни на отбора и т.н. Кои са тея с дясната ориентация? Малките 15-годишни лекенца, които гъза не могат си избършат, ама са десни.. Айде стига глупости. Не, че и другите дет са по-големи не са същата работа. Оня, дет го питаха за една мисъл на левски , е един от тях.. Айде защитавайте го и него и компанията му..
Оня си има име и се казва Теди и е голем пич между другото!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Red_Girl
- Контакти:
sslevski написа:Извинявай коя беше ти?
Я моя стар познат.. Почина ли си малко??

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:
Оня си има име и се казва Теди и е голем пич между другото!
Хаххаха заеби, мисля че спора с теб е безсмислен.

Офтопик:

- Captain Stottlemeyer
Re: Инцидендът със сини фенове в Б. извор
iliyan написа:....И г-да Ултраси запомнете , че ако не са тези селяни да гледат земята ще им ядете хуя !
Явно си още много малък и мама и тати не те водят на пазара, за да видиш, че повечето продукция по сергиите е вносна.

Офтопик:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ