we are the champions написа:efc27 написа:Имам един въпрос.Ако Челси спечели ЛЕ и се класира в ШЛ заради първенството шестият ли ще участва във ЛЕ![]()
Благодаря предварително.
Да,
Благодаря и форца Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:efc27 написа:Имам един въпрос.Ако Челси спечели ЛЕ и се класира в ШЛ заради първенството шестият ли ще участва във ЛЕ![]()
Благодаря предварително.
Да,
efc27 написа:we are the champions написа:efc27 написа:Имам един въпрос.Ако Челси спечели ЛЕ и се класира в ШЛ заради първенството шестият ли ще участва във ЛЕ![]()
Благодаря предварително.
Да,
Благодаря и форца Челси![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:efc27 написа:we are the champions написа:efc27 написа:Имам един въпрос.Ако Челси спечели ЛЕ и се класира в ШЛ заради първенството шестият ли ще участва във ЛЕ![]()
Благодаря предварително.
Да,
трябва да ни пуснете мача в последния кръг![]()
efc27 написа:we are the champions написа:efc27 написа:Имам един въпрос.Ако Челси спечели ЛЕ и се класира в ШЛ заради първенството шестият ли ще участва във ЛЕ![]()
Благодаря предварително.
Да,
riak4 написа:efc27 написа:we are the champions написа:efc27 написа:Имам един въпрос.Ако Челси спечели ЛЕ и се класира в ШЛ заради първенството шестият ли ще участва във ЛЕ![]()
Благодаря предварително.
Да,
Не мисля, че ако се класирате за ЛЕ ще се хвърлите да я печелите.![]()
usurper написа:А дали Мойс ще Ви бъде мениджър и догодина ?
doc_ написа:Мисля, че Англия имаше право на 3 участници в ЛЕ - в случая Суонси, заради спечелването на Купата на лигата, Уигън, тъй като са на финал за ФА къп (а Сити са почти сигурен участник в ШЛ) и 5-тия в класирането. Може и да греша, не съм сигурен.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта