20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.
Успех на Ботев Пд.Време е отборът с най-малко публика да бъде засилен безмилостно към Б група.
Tosh написа:5:0 с хетрик на Димитър Илиев - Челсито.
Ех, не познах.
est. 1912
Тоя Павлов, ако му вържат ръцете и е свършн за футбола! При нормален съдия, днес щеше да получи 4 жълти картона, поне! Но не, съдиите пак бяха ТРАГЕДИЯ! Волейбол в наказателното, отменен редовен гол, спестени картони ... какво да говорим, няма аспект от съдийството, в който да не сбъркаха!
- емо73канар
- Контакти:
Иване,Иванееее,каде си бе мишок
Отваряш тема,ами влез сега и я довърши, с "компетентното" си мнение.

Честита победа.
- slash1912
- Контакти:
child in time написа:vs
![]()
[center]20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.[/center]
Ще стане здрав мач.
Резултат 2:1 !
На следващото гостуване пусни пак тема с такава компетентна прогноза,за да може пак да бием

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Ванко е железен.Знам че,ТИ е претъпкана,но все пак да му намерим едно място....
Честита заслужена победа! Както написах във форума на Локо СФ,малко съм разочарован от Бултрасите по адрес на Локото! Успех на Ботев Пловдив...и на ЛОКО СФ! 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Честита ви победа.
Искам само да ви кажа ,че това скандиране : "Б Група,Б Група" не ви прави чест.
Май забравихте какво преживяхте и до преди няколко месеца къде бяхте...
Искам само да ви кажа ,че това скандиране : "Б Група,Б Група" не ви прави чест.
Май забравихте какво преживяхте и до преди няколко месеца къде бяхте...
Може и така да е. скандиранията наистина и мен ме подразниха, още повече че в последно време Локомотив е един от ощетяваните отбори в България и не говоря само за съдиите.
Но личното ми мнение по този въпрос е че всеки отбор от А група трябва да мине по нашия път и старите собственици които са се впили като пиявици в отборите като Гигов, Батков, Тим и подобните им да бъдат разкарани напълно от футбола в България. Докато това не стане ще си тъпчем на едно място и нищо няма да се промени.
А преди 3 години аз се радвах, че отбора най сетне фалира и ще започне на чисто във В група без Селяка начело. не бях ходил години наред на мочове на отбора в А група но когато изпаднахме почти не съм изпуснал домакински мач.
Но личното ми мнение по този въпрос е че всеки отбор от А група трябва да мине по нашия път и старите собственици които са се впили като пиявици в отборите като Гигов, Батков, Тим и подобните им да бъдат разкарани напълно от футбола в България. Докато това не стане ще си тъпчем на едно място и нищо няма да се промени.
А преди 3 години аз се радвах, че отбора най сетне фалира и ще започне на чисто във В група без Селяка начело. не бях ходил години наред на мочове на отбора в А група но когато изпаднахме почти не съм изпуснал домакински мач.