Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Боримиров: Стоичков да спре натиска върху съдиите

Мнениеот blue avalanche » 21 апр 2013 09:16

Ivo-Chernomoretz написа:
blue avalanche написа:Ай ем спийкинг бефор:"Ту партс-фърст парт 50-50,секънд парт-ай ем но лайк!!!"

Само от това , че този човек те е прославил в целият свят със своята игра трябва да те прави гузен за да му се подиграваш ! Помисли малко

Мен лично ме е изложил със жалките си напъни да говори на английски и руски...Ако ти се прославяш със футбол,аз-не!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 апр 2013 09:17

blue avalanche написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
blue avalanche написа:Ай ем спийкинг бефор:"Ту партс-фърст парт 50-50,секънд парт-ай ем но лайк!!!"

Само от това , че този човек те е прославил в целият свят със своята игра трябва да те прави гузен за да му се подиграваш ! Помисли малко

Мен лично ме е изложил със жалките си напъни да говори на английски и руски...Ако ти се прославяш със футбол,аз-не!

Ох Боже ти верно ли не знаеш кой е Христо Стоичков - хората по целият свят го знаят , защото той е легенда ..... английски и руски .. тук говорим чисто футболно ;)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 апр 2013 09:19

we are the champions написа:Видео нещо ?

От тунела видео няма, много ясно. И да има от Ловеч няма да го дадат. Но има записи от много мачове на които Стоичков вика и заплашва съдията от тъч-линията, блъска ги като дойдат да говорят с него, а на Ахмед Ахмед директно на интервюто след мача каза че няма да му прости и всички видяхме какво се случи. Аз не си спомням до сега треньор да е заплашвал така съдия и последиците да са изцяло за съдията и никакви за треньора.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 21 апр 2013 09:25

Какво искаш дедо Боре , да си мълчат хората, че при 0:0 имаше дузпа за Литекс и червен картон за играч на Левски, че спира откъсващия се сам срещу Пламен Илиев Георги Миланов!Чиста дузпа! :!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 апр 2013 09:33

Ivo-Chernomoretz написа:
Ох Боже ти верно ли не знаеш кой е Христо Стоичков - хората по целият свят го знаят , защото той е легенда ..... английски и руски .. тук говорим чисто футболно ;)

Много добре знам кой е селяндурът Стоичков.Същият този,дето каза,че България не му е дала нищо.

dr_jekyll
Контакти:

Мнениеот dr_jekyll » 21 апр 2013 09:35

И откога се дава дузпа за спъване в топката!?!?!? че и 100%-ва :idea:

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 21 апр 2013 09:35

Крадеца вика,дръжте крадеца.Ицо е напълно прав,той е авторитет ,а ти Боримиров какъв си,всичките г****а сте едни и същи капути ,един хОй ви е правил.После се чудите защо всички ви ненавиждат и мразят.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 апр 2013 09:37

blue avalanche написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

Много добре знам кой е селяндурът Стоичков.Същият този,дето каза,че България не му е дала нищо.

Добре добре

vvessel
Контакти:

Re: Срам

Мнениеот vvessel » 21 апр 2013 09:37

На "В.Левски" с Барселона имаше поне 50 хиляди души (понеже имаше дублаж на билетите) дошли да гледат мача,а в агитката имаше около 20 малоумника с пречупени кръстове нарисувани на фланелките, които не спряха да си викат, независимо как върви мача палиха факли, развяваха фланелки и последното което беше да гледат какво става на терена. Имам чувството,че това е вид рекет срещу ръководството, понеже на такива мачове наказанията са жестоки и идеята е - "платете ни да не правим простотии".
Ще е майтап да накажат Левски с лишаване от домакинство и мача с ЦСКА да е в Своге :lol:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 апр 2013 09:40

Ivo-Chernomoretz написа:Няма какво да спира натиска - Стоичков е много прав за съдиите , не си мълчи затова много хора не го обичат

Щом смяташ, че е редно да се влияе върху съдиите по телефони, в тунела, в съдийската стая и т.н.значи разбиранията ти за феър плей са коренно различни от общоприетите.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Архив”