Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот angelco77 » 21 апр 2013 01:14

Teo написа:Няма толкова жалко съдийство, няма толкова жалък отбор.

+1
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2013 01:16

Пичове няма незачетен гол на Йовов. Има съдийски сигнал след който Илия Миланов и Пиргов спират да играят, а гърбавия трябваше да получи втори жълт, всъщност трети за мача (другия за спъване в гръб Г.Миланов)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

daydreamer
Контакти:

Re: Срам

Мнениеот daydreamer » 21 апр 2013 01:19

drakata написа:
Аха разбрах в чужбина арестуват извършителите
а при нас не успяват и клубът става европейски труп за 5 години. Добра логика

Лепа идея даваш

Успех с теорийката ти. Напиши роман. Фантазиите ти се отдават. Не изпитвам лоши чувства към теб, даже се радвам на въображението ти. Наздраве и лека нощ.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 21 апр 2013 01:24

kambata написа:Претенциите за дузпа са крайно неоснователни, освен че оня симулант се хвърли като риба, дори ситуацията не беше започнала в наказателното поле а извън него. Безумие.

А симуланта Карвалю как се хвърли срещу Локо Сф :?:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2013 01:32

А де де ..... там господата в синьо ни убеждаваха каква чиста дузпа било, пък сега било невиждана симулация ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

madman
Контакти:

Мнениеот madman » 21 апр 2013 01:32

Eminem написа:Явно честитят 18-я рожден ден на някой.

daydreamer написа:Честитят неговия рожден ден- роден е 1889, сложили са 18, а вместо да довършат с 89 са сложили знамето с орела. Виж, че човекът гледа да го държи точно след числата.

Абе вие сериозно ли?
18=Адолф Хитлер (А-първа буква и H- осма буква в латиницата)
Сега кажете, че и 14 не знаете какво значи, или пък 88???
Кво коментирате неща, които са ви неясни.
И сините брат'чеди да не се правят на ощипани с това как някакви имагинерни подстрекатели можели да го вдигнат. Аре да не се правим на луди

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 апр 2013 01:34

1982 написа:А де де ..... там господата в синьо ни убеждаваха каква чиста дузпа било, пък ти било невиждана симулация ....

Не, аз не съм убеждавал никой. Ако зависеше от мен, нямаше да дам дузпа на Карвальо. Но и нямаше да гоня Михелич. Това бяха може би най-фрапантните грешки на рефера в този мач. Това е :)
CHELSEA

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 апр 2013 01:50

Че са купени съдиите, купени са, това го виждат всички. Обаче, са купени само за дербитата а не срещу отборите в долната част на таблицата и е логично, че сините не могат да победят Монтана и Гоце Делчев, защото са сметнали, че там са им сигурни точките. Казват, че съдията много картони им дал и много фаулове им свирил. Напротив, малко картони им даде. Тези топка не ритат, те ритат в краката. Най грубата и грозна игра. На тези некадърници почти всяко влизане им е грубо и е нарушение. Прави им се лоша услуга, защото такива съдийски подаръци ги карат да си мислят, че са великите футболисти и в един момент се виждат, колко не стават и се разочароват от себе си. Абсолютен съдийски обор. По-ясно няма как да е.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2013 01:53

ivaka написа:
vratar4eto написа:Дали някой ще посмее да накаже Левски заради пропагандирането на нацизма ще разберем много скоро,по важното тук е моралната присъда на българите към синия отбор.За всички е ясно,че на подуянци не им пука за хората дали живота си за свободата на България и предпочитат да почетат своя фюрер вместо българските герои.Разбира се,ако могат да изкарат нещо на техен гръб те никога не го пропускат.За това са и обсебели името на Апостола,защото келепир има в тая работа,а това е най-важно за тях!

Името на АПОСТОЛА НЕ Е ОБСЕБЕНО. Боркиша казва: "На учредителното ни събрание на Могилката предложих Васил Левски за наш патрон, защото не исках в името на клуба ни да има чуждо влияние и защото се възхищавах от Апостола на свободата и виждах в него образец на смелост, ловкост и героизъм, на безпределна любов към народа и на готовност за саможертва в името на народа."
Затова мен ме е срам от показаните днес плакати. Срам ме е, че има такива сред левскарите. Но повече ме е срам , че търпим в А група отбор, създаден по съветски образец, чиято единствена цел е да пропагандира съветската мощ от едно време. И ако днес е имало 20 човека със свастики, то утре в Овча Купел ще видим няколкостотин с петолъчки - 2 идеологии, нямащи нищо общо с България. Поне при нас са малцинство, а при червените всички носят петолъчка (дори на екипите). Да не говорим, че дори сред червените има фашистки елементи (което вече си е вид шизофрения - да развяваш петолъчка и да се мислиш за фашист :mrgreen: ) Така че да се правиш на патриот и да защитаваш петолъчките е малко странно, Голеадоре. А що се отнася до "подуянци" както ги наричаш - нали знаеш кой ги праща в Подуене и къде са създадени. (Все пак трябва да имаш нещо общо със София, за да знаеш къде е Могилката)Няма смисъл, те могат само да мразят!
Гади ми се от всички!
От фашистите, заради идеологоитя унищожила толкова народ!
От комунистите, заради същото идеологоия унищожила два пъти повече народ!
От драскачите тук, дето под прикритието на "СПРАВЕДЛИВАТА КАУЗА" искат да унищожават пак народ!
И какво ако Левски понесе всички санкции, ще сте щастливи ли?
Тогава спокойно ли ще спите или ще търсите друга цел на омразата си?
Точно такива са и фашистите и комунистите!
Днес мразим едни, утре други - евреи, негри, чернокоси, левскари - омраза и ненавист!
Вие и такива като вас пълните същите тия стадиони и изгонихте нормалните, навремето сядахме заедно, сега не можете да се гледате и се биете в гърдите с това, били обичали родния клуб!
В името на омразата сет готови да погнете и майките си, само и само да се изкарате малко повече мъже, каквито никога няма да сте!
ЖАЛКИ МРАЗЕЩИ, Левски го е имало, има го и ще го има дори като си идем всички ние!
Аз съм трето поколение левскар и подготвям четвърто поколение левскари!
МРАЗЕТЕ ГИ, ЗАЩОТО СА ЛЕВСКАРИ, ТЕ ЩЕ ВИ СЕ НАДСМИВАТ, ЗАЩОТО СТЕ ЖАЛКИ!
[/quote]

Подуянци,не бъркайте презрението с омраза!Аз ви презирам,не ви мразя и ви го казах в прав текст тук в тази тема!Разбира се,не очаквам извинение за лъжите които ми приписахте,за вас те са нещо нормално![offtopic]от GOLEADOR на 20 Апр 2013 22:43

Българи,не предавайте подуянци на УЕФА!Не е нужно сами да се коладим един друг пред футболната централа!Ако БФС си свърши работата и ги накаже,добре,но вие не си цапайте ръцете с това.Просто им покажете,че ги презирате за това което са сторили и ги оставете на съдбата им.Те друго и не заслужават!
Линк:http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=1&t=133785&st=0&sk=t&sd=a&start=120[/offtopic]За всички е ясно кой носи омраза и я насажда във феновете си!Това е отбора на Левски!Те излезнаха да получат медалите си с фланелки с надпис "Аз мразя ЦСКА"!И феновете попиха от тази омраза и почнаха да цапат с нея дрехите си и българските знамена!Ето го новото поколение мразячи:Изображение
За тях е нормално на българският трибагреник да изписват думичката "МРАЗЯ"!Та нали за това бащите им ги водят на Герена,за да се научат да мразят от малки![rimg]http://oi47.tinypic.com/160d1rk.jpg[/rimg]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 апр 2013 01:55

Reckless написа:Че са купени съдиите, купени са, това го виждат всички. Обаче, са купени само за дербитата а не срещу отборите в долната част на таблицата и е логично, че сините не могат да победят Монтана и Гоце Делчев, защото са сметнали, че там са им сигурни точките. Казват, че съдията много картони им дал и много фаулове им свирил. Напротив, малко картони им даде. Тези топка не ритат, те ритат в краката. Най грубата и грозна игра. На тези некадърници почти всяко влизане им е грубо и е нарушение. Прави им се лоша услуга, защото такива съдийски подаръци ги карат да си мислят, че са великите футболисти и в един момент се виждат, колко не стават и се разочароват от себе си. Абсолютен съдийски обор. По-ясно няма как да е.

Вашите титли как ги спечелихте ?

Върни се в “Архив”