Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Срам
Винаги съм се чудил кои са по-противни - тези, които застават зад античовешки каузи или тези, които използват имената на свети хора за техните цели и лични победи...
[center]
[/center]

vratar4eto написа:GOLEADOR написа:Дали някой ще посмее да накаже Левски заради пропагандирането на нацизма ще разберем много скоро,по важното тук е моралната присъда на българите към синия отбор.За всички е ясно,че на подуянци не им пука за хората дали живота си за свободата на България и предпочитат да почетат своя фюрер вместо българските герои.Разбира се,ако могат да изкарат нещо на техен гръб те никога не го пропускат.За това са и обсебели името на Апостола,защото келепир има в тая работа,а това е най-важно за тях!
Името на АПОСТОЛА НЕ Е ОБСЕБЕНО. Боркиша казва: "На учредителното ни събрание на Могилката предложих Васил Левски за наш патрон, защото не исках в името на клуба ни да има чуждо влияние и защото се възхищавах от Апостола на свободата и виждах в него образец на смелост, ловкост и героизъм, на безпределна любов към народа и на готовност за саможертва в името на народа."
Затова мен ме е срам от показаните днес плакати. Срам ме е, че има такива сред левскарите. Но повече ме е срам , че търпим в А група отбор, създаден по съветски образец, чиято единствена цел е да пропагандира съветската мощ от едно време. И ако днес е имало 20 човека със свастики, то утре в Овча Купел ще видим няколкостотин с петолъчки - 2 идеологии, нямащи нищо общо с България. Поне при нас са малцинство, а при червените всички носят петолъчка (дори на екипите). Да не говорим, че дори сред червените има фашистки елементи (което вече си е вид шизофрения - да развяваш петолъчка и да се мислиш за фашист) Така че да се правиш на патриот и да защитаваш петолъчките е малко странно, Голеадоре. А що се отнася до "подуянци" както ги наричаш - нали знаеш кой ги праща в Подуене и къде са създадени. (Все пак трябва да имаш нещо общо със София, за да знаеш къде е Могилката)
Няма смисъл, те могат само да мразят!
Гади ми се от всички!
От фашистите, заради идеологоитя унищожила толкова народ!
От комунистите, заради същото идеологоия унищожила два пъти повече народ!
От драскачите тук, дето под прикритието на "СПРАВЕДЛИВАТА КАУЗА" искат да унищожават пак народ!
И какво ако Левски понесе всички санкции, ще сте щастливи ли?
Тогава спокойно ли ще спите или ще търсите друга цел на омразата си?
Точно такива са и фашистите и комунистите!
Днес мразим едни, утре други - евреи, негри, чернокоси, левскари - омраза и ненавист!
Вие и такива като вас пълните същите тия стадиони и изгонихте нормалните, навремето сядахме заедно, сега не можете да се гледате и се биете в гърдите с това, били обичали родния клуб!
В името на омразата сет готови да погнете и майките си, само и само да се изкарате малко повече мъже, каквито никога няма да сте!
ЖАЛКИ МРАЗЕЩИ, Левски го е имало, има го и ще го има дори като си идем всички ние!
Аз съм трето поколение левскар и подготвям четвърто поколение левскари!
МРАЗЕТЕ ГИ, ЗАЩОТО СА ЛЕВСКАРИ, ТЕ ЩЕ ВИ СЕ НАДСМИВАТ, ЗАЩОТО СТЕ ЖАЛКИ!
Re: Литекс - Левски
Какво ще е наказанието за Стоичков за клеветите, които изрече???
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Какво ще е наказанието за Стоичков за клеветите, които изрече???
Тоя наказания не го ловят

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
W84me написа:Какво ще е наказанието за кюрда за клеветите, които изрече???
Предполагам, никакво! Иначе и Дихонов трябва да бъде глобен, не може така да обижда.... А феновете на Литекс не спряха да мятат бутилки и други предмети по нашите играчи ....
CHELSEA
W84me написа:Какво ще е наказанието за кюрда за клеветите, които изрече???
За казването на истините, че Левски купува съдии ли ??! Че това не е клевета, а истина. И Локо Сф съвсем наскоро го прозряха, и много други още ..... всички виждат, че сте тръгнали "по другите начини" да ставате шампиони.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:W84me написа:Какво ще е наказанието за кюрда за клеветите, които изрече???
За казването на истините, че Левски купува съдии ли ??! Че това не е клевета, а истина. И Локо Сф съвсем наскоро го прозряха, и много други още ..... всички виждат, че сте тръгнали "по другите начини" да ставате шампиони.
Да го докаже! Нали с БОКО ТИКВАТА са дупе и гащи, може да му изпрати колата, за да преслушат някои телефони.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Моят съквартирант беше на мача. Фенове сме на различни отбори. След края му го питах как може едновремено да носят името на Апостола и да изповядват неговата идеология и в същото време да честитят рождения ден на Хитлер и то точно на този ден. Той ми отговори, че "to tui za hitler ne protivorechi na imeto na otbora", "mi turcite i ciganite i ti ne gi obichas mn". Нямах какво повече да му кажа. Просто съм отчаян от културата и разбиранията на някои от феновете на Левски- той дори не е от крайните фенове, ходи от време на време на някои мачове.
Последна промяна от daydreamer на 21 апр 2013 01:00, променено общо 1 път.
1982 написа:W84me написа:Какво ще е наказанието за кюрда за клеветите, които изрече???
Съдиите свирят за Литекс и Локо Сф Това на всички е ясно. 2 години им подариха титлата на оранжевите и тогава те бяха доста доволни, не мислиш ли? А Локо, кво са разкрили? И днес пак ги бутаха - Чист гол отмениха на Цветков, секунди след това Локото изравниха. А преди това им спестиха ЧК за много го груб удар и умишлен удар с лакътя на Павлов срещу Минев - лицето на Минев беше цялото в кръв, а накрая дадоха и ЖК на Минев, че спорел

Последна промяна от glarus_ds на 21 апр 2013 00:59, променено общо 1 път.
CHELSEA