ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
СИН_ИМПЕРАТОР
Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
този сблъсък ще определи кой ще бъде достойният подгласник на Бог Жозе и Реал. Лично аз, за първи път през живота си ще стискам палци за Барса, първо защото те са си абонати на Бог Жозе, и второ защото ще е доста болезнено за Байерн да загуби трети пореден финал-дори на мен ще ми е гадно,въпреки че не съм им фен. Моята прогноза е 2:2 
СИН_ИМПЕРАТОР написа:този сблъсък ще определи кой ще бъде достойният подгласник на Бог Жозе и Реал. Лично аз, за първи път през живота си ще стискам палци за Барса, първо защото те са си абонати на Бог Жозе, и второ защото ще е доста болезнено за Байерн да загуби трети пореден финал-дори на мен ще ми е гадно,въпреки че не съм им фен. Моята прогноза е 2:2
И откъде си сигурен,че баварците ще загубят 3-ти пореден финал ??? Ако се класираме за Уембли го печелим!!!!!
Имаме всички шансове да постигнем добър турнирен резултат. Повечето от вас считате, че най-важното е да не допуснем гол, но аз не мисля така. Според мен резултат от рода на 2:1 е много по-добър от 1:0, просто защото при двата резултата отборите ще излязат на реванша с различна психологическа настройка. Отбор като Барселона е много опасен, когато счита че трябва да направи чудо и да вкарва много голове, особено ако отбележи в първите минути, докато ако смята за по-важно да не допусне, това много би ни улеснило, защото обичаме подобен стил на игра срещу нас.
Разбира се, най-добрият вариант е да победим с 2-3 или повече голове разлика. Можем да го направим, защото сме по-класният отбор. Мачът не е троен.
[offtopic]Може да пусна от суеверие една прогноза и в техния форум, но не й обръщайте внимание.
[/offtopic]
Разбира се, най-добрият вариант е да победим с 2-3 или повече голове разлика. Можем да го направим, защото сме по-класният отбор. Мачът не е троен.
[offtopic]Може да пусна от суеверие една прогноза и в техния форум, но не й обръщайте внимание.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Jorkorazporko
Понеже не може и двата отбора да отпаднат, ще стискам палци за Байерн, те поне са родно отборче! Прогноза 2:1
3-1 с 2 асистенции на Робен. 
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- shotgun blues
- Контакти:
БАРСЕЛОНА играе много слабо в защита,а Байерн Мюнхен има една от най-агресивните атаки в ЕВРОПА.Според мен Робен,Рибери и Манджукич ще развинтят каталунската защита и германците ще победят
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Каквото и да си говорим/пишем мачът е 1Х2. Барса са най- добрият отбор в последнит години, но пък Байерн играят най- добрия футбол през настоящия сезон
Нака баврците не допускат гол, а напред да вкарат няколко
П.П. За да бъде победена и отстранена Барселона, играчите трябва да дадат 120% от себе си. Клише е, но е вярно.
Нака баврците не допускат гол, а напред да вкарат няколко
П.П. За да бъде победена и отстранена Барселона, играчите трябва да дадат 120% от себе си. Клише е, но е вярно.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Барса са най- добрият отбор в последнит години, но пък Байерн играят най- добрия футбол през настоящия сезон![]()
Я пак?
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
Барса взеха няколко ШЛ. Явно не са слаби. Ама Байрн са по- добри.
П.П. Само не ме карай, да се правя на Мегъна, за да защитавам отбор, който не обичам
П.П. Само не ме карай, да се правя на Мегъна, за да защитавам отбор, който не обичам
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]