Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот daniel875 » 20 апр 2013 20:27

Някои хора, които ужким са левскари, се опитват да ме изкарат, че не съм бил такъв. Ами браво на мен значи, щом като съм ги накарал така да мислят, но много грешат. Положението на футболен клуб "Левски" е отчайващо. Вярно, че за да преодолееш кризисно положение, първо се започва с победите. Не може да е другояче. Играта ВИНАГИ идва впоследствие. Има и обратния случай, но това е рядкост. Когато няма резултати, колкото и добре да играеш, в един момент се депресираш и рухваш.
Пак да кажа, оставете непрекъснатите критики към съдиите. Сякаш не гледате западни мачове и не виждате къде по - големи и най - важното умишлени грешки. Там обаче става дума за високо ниво на мафията, за огромни пари и излагациите не се възнасят. Те просто са ясни, че ще дойдат, но не са като нашите - отпадане в първи или втори кръг на евротурнирите, и то предварителен нали?
Ако в Ловеч искат да се развиват в правилната насока, трябва да освободят незабавно големия Христо Стоичков и да си назначат за треньор някой като Херо, някой по - скоро като Грозданов. Това май се отнася за всички големи наши отбори. Много нерви, при това излишни, има след всеки мач. Все съдията е виновник, все играчите - невинни. Добре, но защо тези същите хубостници не се научат да приемат решенията на съдиите и да си мълчат. Милиони хора ги гледат пред телевизора или на стадиона, а не спират да се репчат на съдии, президенти, когото искате вземете за страна. Това не е нормално. В крайна сметка футболистите за какво получават заплати? За да стават герои от филми или да се представят подобаващо на терена.
Хайде по - кротко! "Литекс" заслужаваше днес да спечели, но това е футболът. Понякога нещата не се получават, дори и да си смачкал съперника. Дали ще е пустият късмет, дали съдията, но така стават нещата.
Христо Стоичков не става за треньор, той се държи изключително арогантно, за да бъде на такъв пост.
Българският футбол ще се оправи, когато всички заработят не само като ловчанлии, но и спрат да се оправдават със страничните фактори.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Срам

Мнениеот шивача » 20 апр 2013 20:27

Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 апр 2013 20:27

Заглавието е много точно, жив срам си е това! Жалко, че любимият ми клуб ще бъде санкциониран заради една шайка безмозъчници, които съм сигурен, че нямат ни най-малко идея кой е Хитлер и кой е Левски.Ако имаха, едва ли тези две имена щяха да бъдат свързвани по каквато и да била линия. Доживотна забрана да стъпват на спортни мероприятия и това е!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 апр 2013 20:29

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Изображение

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 20 апр 2013 20:31

СИН_ИМПЕРАТОР написа:м/у другото, този сезон феновете доста вредят на отбора.Аз твърдя например, че 50 процента от вината за отпадането от Сараево я носят феновете! Това отборче Сараево имаше финансови проблеми, изобщо не им беше до ЕКТ, дето се вика имаха намерение просто да отбият номера.Нашите фенове обаче ги засегнаха на най-болезнената и чувствителна за тях тема, което надъха и мобилизира както публиката, така и играчите им.На реванша ни посрещна пълен 30 хиляден стадион, а футболистите на Сараево направиха мача на живота си! И още- ексцесиите в Пловдив които доведоха до празни трибуни срещу Литекс, и сега това-точно преди "вечното" дерби...а че Фюрерът беше прав за много неща-за това никой не спори, но не е стадиона мястото където да го кажем...има други начини!..и въобще тоя тиквеник Гугутката нищо не става от него-повече пречи от колкото помага! При Голди нямаше такива работи ;)

За това говоря и аз... докато иво Тонев е в Левски нещата ще бъдат все такива. Вижда се как се прикрива скандала. Нито един от водещите сайтове не публикува новината, за да може Ивчо да си пази момчето Гугутката, който го пази от гнева на нормалните фенове :evil:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 20 апр 2013 20:32

Срам е, да. Лошото е, че не е нещо ново или незнайно. Нека и феновете на другите отбори да не се правят на ощипани :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 апр 2013 20:33

методито, такива винаги ще има, както има и комунисти. Това си е техен проблем, има записи и кадри, да ги издирват и наказват по закон! А инак, като гледам наглата сиганска сган как вилнее в България, май Хитлер в някои аспекти е бил абсолютно прав, но това е друга тема! Между впрочем и феновете на Литекс имаха подобен плакат днес.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2013 20:34

Защо никой не споменава как Миланов от засада излезе срещу Илиев?Добре,че Пацо отрази удара...

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 20 апр 2013 20:34

futbolqga написа:Заглавието е много точно, жив срам си е това! Жалко, че любимият ми клуб ще бъде санкциониран заради една шайка безмозъчници, които съм сигурен, че нямат ни най-малко идея кой е Хитлер и кой е Левски.Ако имаха, едва ли тези две имена щяха да бъдат свързвани по каквато и да била линия. Доживотна забрана да стъпват на спортни мероприятия и това е!

Именно! И в Англия крадат фуражки на полицаи, но веднага след това последва доживотна забрана за човека взел фуражката, и още 4 от най-активните+2 годишни забрани за още 34 човека..... в България никога няма да видим подобно нещо.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 апр 2013 20:35

daniel875 написа:Някои хора, които ужким са левскари, се опитват да ме изкарат, че не съм бил такъв. Ами браво на мен значи, щом като съм ги накарал така да мислят, но много грешат. Положението на футболен клуб "Левски" е отчайващо. Вярно, че за да преодолееш кризисно положение, първо се започва с победите. Не може да е другояче. Играта ВИНАГИ идва впоследствие. Има и обратния случай, но това е рядкост. Когато няма резултати, колкото и добре да играеш, в един момент се депресираш и рухваш.
Пак да кажа, оставете непрекъснатите критики към съдиите. Сякаш не гледате западни мачове и не виждате къде по - големи и най - важното умишлени грешки. Там обаче става дума за високо ниво на мафията, за огромни пари и излагациите не се възнасят. Те просто са ясни, че ще дойдат, но не са като нашите - отпадане в първи или втори кръг на евротурнирите, и то предварителен нали?
Ако в Ловеч искат да се развиват в правилната насока, трябва да освободят незабавно големия Христо Стоичков и да си назначат за треньор някой като Херо, някой по - скоро като Грозданов. Това май се отнася за всички големи наши отбори. Много нерви, при това излишни, има след всеки мач. Все съдията е виновник, все играчите - невинни. Добре, но защо тези същите хубостници не се научат да приемат решенията на съдиите и да си мълчат. Милиони хора ги гледат пред телевизора или на стадиона, а не спират да се репчат на съдии, президенти, когото искате вземете за страна. Това не е нормално. В крайна сметка футболистите за какво получават заплати? За да стават герои от филми или да се представят подобаващо на терена.
Хайде по - кротко! "Литекс" заслужаваше днес да спечели, но това е футболът. Понякога нещата не се получават, дори и да си смачкал съперника. Дали ще е пустият късмет, дали съдията, но така стават нещата.
Христо Стоичков не става за треньор, той се държи изключително арогантно, за да бъде на такъв пост.
Българският футбол ще се оправи, когато всички заработят не само като ловчанлии, но и спрат да се оправдават със страничните фактори.

И защо Литекс заслужаваше да спечели? Повече положения ли имаше, или?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”