Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот groti » 20 апр 2013 19:15

И тъй като ми изтриха коментара,а държа да си кажа мнението - много доволна победа,постигната с дух и желание. Дори и в трудните минути пак го имаше. Рамос май навлиза във форма?
Съдията..no comment . Последните 20 минути не знам дали даде фаул за Левски (изключая дузпата).
Телевизитя..още по-зле. Срам за уж неутралните коментатори. Пореден мач на Левски,в който коментари и повторения на положенията свирени или несвирени в ущърб на Левски (а,тях ги има във всеки мач) липсват. Всичко се неглижира някак. Смятам,че Левски трябва да започва с 2 гола и 1 играч пасив всеки мач,че да се успокоят драскачите и феновете на другите отбори..Само дето тогава форумите ще замрат,както и драскачите - от глад !
110 години любов!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 апр 2013 19:16

ralka_levskarka написа:Честита победа на всички Левскари! ИграчИ на мача - Пламен Илиев и Гари Родригес. Гол, асистенция и изработена дузпа за номер 11 :mrgreen: . Много добри отигравания на Пламен. От много време насам нямаше нито една грешка в мача. Изключително ценни три точки и страхотна реакция на Митов при нашия гол :mrgreen:

Червени и зелени- тихо. :mrgreen: Левски ги победи и през първия, и през втория полусезон, а вие? :lol:

Бижутера къде го забрави? Той кара втора младост :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2013 19:17

groti написа:И тъй като ми изтриха коментара,а държа да си кажа мнението - много доволна победа,постигната с дух и желание. Дори и в трудните минути пак го имаше. Рамос май навлиза във форма?
Съдията..no comment . Последните 20 минути не знам дали даде фаул за Левски (изключая дузпата).
Телевизитя..още по-зле. Срам за уж неутралните коментатори. Пореден мач на Левски,в който коментари и повторения на положенията свирени или несвирени в ущърб на Левски (а,тях ги има във всеки мач) липсват. Всичко се неглижира някак. Смятам,че Левски трябва да започва с 2 гола и 1 играч пасив всеки мач,че да се успокоят драскачите и феновете на другите отбори..Само дето тогава форумите ще замрат,както и драскачите - от глад !

Ние се опитваме да почваме с играч по-малко...Пускаме Йовов...

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 20 апр 2013 19:18

Смешен Левски.Това ми е първото мнение тук,съжалявам,ама сини смешници.От Ловеч съм,да не се чудите :mrgreen: (като ме храните де).
С тия съдии ако не станете шампиони,ще е грехота.
Дано ЦСКА и Лудогорец ви бият-те че ще ви тупат е ясно,ма дано е с много-от сърце им пожелавам.
Защото и съдиите тогава няма да ви помогнат.
Успех пожелавам на червените и зелените.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 апр 2013 19:18

blue avalanche написа:
groti написа:И тъй като ми изтриха коментара,а държа да си кажа мнението - много доволна победа,постигната с дух и желание. Дори и в трудните минути пак го имаше. Рамос май навлиза във форма?

Който в последните 2 мача игра добре според мен
110 години любов!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 апр 2013 19:19

blue avalanche написа:Ние се опитваме да почваме с играч по-малко...Пускаме Йовов...

Лавина, намали сиропа за кашлица. Йовов на 36 е един от най-добрите, смятай другите какви трагедии са?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 апр 2013 19:19

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Честита победа на всички Левскари! ИграчИ на мача - Пламен Илиев и Гари Родригес. Гол, асистенция и изработена дузпа за номер 11 :mrgreen: . Много добри отигравания на Пламен. От много време насам нямаше нито една грешка в мача. Изключително ценни три точки и страхотна реакция на Митов при нашия гол :mrgreen:

Червени и зелени- тихо. :mrgreen: Левски ги победи и през първия, и през втория полусезон, а вие? :lol:

Бижутера къде го забрави? Той кара втора младост :lol:

Той по принцип си е добър :lol: Леле Гари, като му подаде изтръпнах :mrgreen: Викам край! Тоя изтърва :lol:

П.С. не разбрах само другият му гол защо беше отменен, ама ок :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2013 19:21

groti написа:
blue avalanche написа:

Който в последните 2 мача игра добре според мен

Имаш предвид предпоследните,щото днеска беше фигурант,който го разминаваха като малка гара...То срещу изпадащите пенсионери на Локото всеки е "добре"...Дори Йовов...

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 20 апр 2013 19:21

+1

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 20 апр 2013 19:22

4 сезона берем ядове заради тази защита- пореден гол от статично положение ни вкарват...иначе чакам с интерес "вечното" дерби, за пръв път от няколко години насам в него няма да има фаворит и аутсайдер.Ако си бяхме взели точките с Монтана и Гоце Делчев, сега щеше да е друго...да се надяваме и Лудогорец да сбърка някъде, защото не ми се струва реалистично да вземем всички мачове докрая, но пък знае ли човек...

Върни се в “Архив”