Гочето1913 написа:Лошо няма , аз не съм срещу никой, всеки има право да седи където иска , и на двете места седят фенове на Черно море! Уважавам както "Sunny land" така и Козирката!
+1913
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Гочето1913 написа:Лошо няма , аз не съм срещу никой, всеки има право да седи където иска , и на двете места седят фенове на Черно море! Уважавам както "Sunny land" така и Козирката!
ShooterMan написа:Аз мисля,че няма да имаме никакви проблеми да останем!!!Въпроса е да изритаме гнусното Доко от елита!!!Всички провинциални отбори да играем така,както Славия подлогата де им подари 3 точки,така и ние да играем срещу шоплука!Гледай ги Черноморец.....за къв Х*Й биха във Враца?!Ако случайно паднат от Доко те ще са причината шопите да останат в А група!!!Доко бяха ПЪТНИЦИ,ПЪТНИЦИИИИ....Задължително трябва да измъкнем нещо от Илиянци...най-добре победа,че да можем последния мач да ги изритаме от А група!Явно всичко гледа да спасява гнусния шоплук,трябва да вземем нещата в наши ръце,това е.Добре,че съдията не можа да им помогне днес срещу Ботев...
ShooterMan написа:Ботев Вр трудно може да ни изхвърлят и то в последен кръг на Тича!Просто ако не беше това БЕЗСМИСЛЕНО акулско натягане във Враца щеше Ботев да има 4 точки пред Докомотива,а на Докомотива още следващия кръг ще му се нагъзи потъния кораб Монтана.Тогава щяха да стопят доковците разликата до врачани на 1 точка в полза на Враца....и всичко щяхме да решаваме НИЕ последния кръг и познай как щяхме да го решим!!!Убивам треньори и играчи тогава ако спасят гнусните шопи,на терена нахлувам ако нашите направят така,че шопите нагли да се спасят...ама нейсе...Зелен,ние още утре бием Берое и после Гоцето и край,играта ни се подобри,ако не бяха съдийските глупости и Славия,шопския кръводарител го опъвахме насред шопско,удряхме и Черноморец,а да не забравяме и 2-те загубени точки със съдийския държавен отбор.Ние проблеми няма да имаме,но преспокойно можем да удавим Доко,гостуваме им,един хикс или 2-ка и ги пращаме в Б група.Дано утре Гоцето дрънне Монтана,защото иначе имат много лоша програма до края и може да се удавят именно те,а Монтана утре хем да им врътне хикс,хем после да полегне на Доко Сф,добре знаеш,че Монтана е шопска мастия и макар и изпаднали ще гледат да направят мръсно....Абе още 2-3 кръга и ще се очертаят нещата,за нас обаче съм по-спокоен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост