Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот onceMORT » 20 апр 2013 18:15

grasiani написа:Харесаха ми момчетата от Литекс голямо желание, голямо себераздаване пожелавам им успех в борбата за 3-то място,но просто ние сме по класния отбор и си заслужихме победата,върви ни на играчи с буквата Г в името или прякора да стават символи в Левски,Гари,Гара,Гонзо,Гунди.

Далеч сме от това да сме по-класният отбор, просто тази игра се играе на голове. Ловеч от 6-7 удара срещу вратата на Левски, само веднъж не уцелиха вратаря.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2013 18:16

shotgun blues написа:
blue avalanche написа:
shotgun blues написа:Какви са тези пропуски???? Каква е тази за щита ,2 атаки 2 гола :evil:

Не бъди суров към защитата.Не се спира лесно Гари Родригес.

Гари си е класен футболист - спор няма ! Класа при втория гол,но е само той в състава на ЛЕВСКИ,аз друг не виждам

Ми само той изработи головете.С другите,общо-взето,се справихте...

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 20 апр 2013 18:22

Кога ще разберете, че дузпа е това, което свири съдията?!
И никога не е 100%, винаги от определен ъгъл може да не се види. Дузпата на Старокин (в ГД) в нормално първенство поне половината съдии няма да свирят. Дупето на Бадема преди години също, на мен може да не ми харесва, ама щом съдията е свирил е дузпа. Днес преди първия гол имаше задържане на Рамос в пенала на Литекс, ама той не реши да пада...
Никога не съм залагал на мачове и според мен това съсипва играта - като фен на Левски искам да гледам интересен футбол, с обрати и положения, с напрежение. Пък да победи по-заслужилия, който е оставил сетни сили на терена за да ни зарадва. Иначе победата е добре дошла, но не на всяка цена. Другаде пеят само за победа...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 апр 2013 18:23

grasiani написа:Харесаха ми момчетата от Литекс голямо желание, голямо себераздаване пожелавам им успех в борбата за 3-то място,но просто ние сме по класния отбор и си заслужихме победата,върви ни на играчи с буквата Г в името или прякора да стават символи в Левски,Гари,Гара,Гонзо,Гунди.

Класни е силно казано, просто днес спортното щастие беше със сините.
Ловеч изпуснаха 5~6 гола сам първото полувреме, докато Левски имаха точно 4 удара.
Съдията беше много слаб.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 20 апр 2013 18:25

аве тия със съдийската истерия не усещате ли вече как олеквате и постепенно и тия които не гледат футбол и ви се водят по акъла почват да ви се чудят , бах тоя Левски ве как го подрепил пак съдията , може ли таква глупост да изтресе , предния кръг поне съдията свири нормално а тоя фирмения съдия на Гришата още малко щеше да влезе да играе за Ловеч

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 20 апр 2013 18:30

Д-р "хонорис-кауза" пак се развирхи:
Стоичков: Срам за футбола!

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичкое бе бесен след загубата с 1:2 от Левски. Специалистът обяви, че реферът е подпрял гостите, а това според неговите думи е „срам за футбола".

„Не мога да бъда недоволен от играта. Мисля, че мога да бъда доволен от момчетата, показаха на всеки как се играе футбол. Ако искат така да играят със Сараево и така да им купуват съдии... Това е срам за футбола и тези момчета.

Искаме да правим голям футбол, но когато ни позволяват това. Щом има кръв, значи има съприкосновение. Да видим дали ще спи спокойно Йорданов. Направете сметка колко съдии изгоряха. Изгоряха защото са такива - нагли - и този е един от тях", заяви афектираният Стоичков.

Ама този сериозен ли е?? :shock: :shock:
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 20 апр 2013 18:32

Ей ако някой иска да гледа КУПЕН съдия ,да гледа Локо Сф - Ботев :mrgreen: Не даде червен картон за удар в лицето,отмени чист гол на Ботев,уж засада, и след това тея гиговчета изравниха :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 20 апр 2013 18:33

White Fang написа:Д-р "хонорис-кауза" пак се развирхи:
Стоичков: Срам за футбола!

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичкое бе бесен след загубата с 1:2 от Левски. Специалистът обяви, че реферът е подпрял гостите, а това според неговите думи е „срам за футбола".

„Не мога да бъда недоволен от играта. Мисля, че мога да бъда доволен от момчетата, показаха на всеки как се играе футбол. Ако искат така да играят със Сараево и така да им купуват съдии... Това е срам за футбола и тези момчета.

Искаме да правим голям футбол, но когато ни позволяват това. Щом има кръв, значи има съприкосновение. Да видим дали ще спи спокойно Йорданов. Направете сметка колко съдии изгоряха. Изгоряха защото са такива - нагли - и този е един от тях", заяви афектираният Стоичков.

Ама този сериозен ли е?? :shock: :shock:

За жълта книжка е :lol: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 апр 2013 18:35

Левскарчета, така и не разбрахте, че със съдии далеч не се стига .... ще дойде пак лятото, ама в ЕКТ няма да ги има Пастата, чики-рики и сие, и пак ще има Сараево, Търнава, Жилина, БАТЕ, Дебрецен, Тампере, Беверен, Аалст, Люцерн, Олимпия, Олимпия втори път, ОФИ Крит ...... радвайте се сега на такива победи с купени съдии, но далеч няма да стигнете, това е гарантирано.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 20 апр 2013 18:36

Слабо първо полувреме за Левски, по-добро второ, може би и късмета ни покри в някои ситуации. Но в крайна сметка безценни три точки на негостоприемен стадион. Видя се и че някои футболисти не заслужават дори да тренират с ЛЕВСКИ, но това е друга тема ! Евала за мощната подкрепа от трибуните за пореден път. Ники Митов може и да се окаже, че все пак поназнайва някои неща от играта. Честита победа и само Левски !

Върни се в “Архив”