milen.hristov написа:Отличен мач, 3 положения- 2 гола.
Да не забравят обаче да поздравят и Ники Йорданов- 2 дузпи и червен картон
Един от малкото сини фенове който казва истината.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:Отличен мач, 3 положения- 2 гола.
Да не забравят обаче да поздравят и Ники Йорданов- 2 дузпи и червен картон
daniel875 написа:Пълно надиграване от страна на "Литекс" и чист късмет беше, че "Левски" спечели. Всичко друго е неправилно да се пише за тази среща.
Обективността преди всичко.
Дано играта се подобрява с времето, все пак вече има реален шанс за шампионската титла! Какво ще правим в Европа, вече е много сложен въпрос.
Честито и не бягайте от реалността! Слаби сме.
Съдията свири изненадващо добре за мен. През първото полувреме ни пожали, неотсъждайки дузпа за домакина, поне една трябва да кажа. През второто полувреме компенсира доста. Страничните обаче бяха под всякаква критика.
Red thunderstorm написа:седемнамалко написа:Reckless написа:В Европа вашите съдии липсват и там сте губещи. Съдииско отборче сте.
коя е тази европа, ****ски? там ли, където левски е спечелил повече точки и коефициент за БЪЛГАРИЯ от всички останали отбори ВЗЕТИ ЗАЕДНО през последните 10 години? или за друго място си говорим?
Същата Европа, която ви разпознава като Евроидиоти! Чаткаш ли?

Red thunderstorm написа:седемнамалко написа:Reckless написа:В Европа вашите съдии липсват и там сте губещи. Съдииско отборче сте.
коя е тази европа, ****ски? там ли, където левски е спечелил повече точки и коефициент за БЪЛГАРИЯ от всички останали отбори ВЗЕТИ ЗАЕДНО през последните 10 години? или за друго място си говорим?
Същата Европа, която ви разпознава като Евроидиоти! Чаткаш ли?
Neron написа:Neron написа:Ще помоля приятелките да коментират тази дузпа отсъдена за тяхното отборче когато се бореше за титлата:
Хайде някоя от Панчарево да отговори на въпроса ми. Аз по смешна дузпа в историята на футбола не помня да е имало.
kempesmario написа:Голям Родригес , Велик. Представете си тандема Родригес + Гарата. Страхотно. Призовавам всички Левскари да подкрепим мощно отбора до края на шампионата , да разбием розовите с разлика на Герена по пътя към шампионската титла.
sandi74 написа:Трудно е да се играе 11 срещу 14.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта