Феновете против гей парад

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Феновете против гей парад

Мнениеот GOLEADOR » 19 апр 2013 23:26

dunavfc написа:Самата църква не е против,така че и това издиша като аргумент...

И кое точно в изречението: "Гражданите да не вземат участие и да не подкрепят гей парада в София, който е планиран за 30 юни. Такова възвание подготвя Светия синод, съобщиха от Синодалната палата вчера." те наведе на тази мисъл?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 апр 2013 00:52

Ами бегло от това,което ми е минало през ухото през последно време,съм останал с впечатление,че пичовете във Ватикана по-скоро одобряват от колкото да се борят срещу това.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 20 апр 2013 01:10

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CLxA_vXys4U[/youtube][/center]
Честит 124 рожден ден!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 20 апр 2013 01:31

Нямам нищо против хомосексуалистите. Стига да не ме закачат, разбира се. За мен това е болестно състояние - при тях липсва първичния природен инстикт за възпроизводство, който всъщност движи светът. Тези хора са за съжаление, а също така и те сами трябва да съжаляват че са обратни и да го възприемат като наказание. А гейпарадът всъщност е демонстрация. Демонстрация на "различните" от нас. Демонстрация, чрез която те се опитват да ни втълпят ,че не съжаляват че са гейове, и не само не съжаляват, ами и са горди с тяхната сексуална ориентация! Типично за хора със липса на самочувствие, да крещят в лицето на обществеността че са педерасти, а не нормални хора. А всъщност никой не ги притеснява за нищо. Е, за какво го правят тогава? Този парад не е за да дразнят другите, не е и за забавление, а за да си помпят изкуствено закърнялото си самочувствие. Само че крайния резултат от този парад е че доста по-голямата част от обществеността е раздразнена и то абсолютно безпричинно! А това си е достатъчно основателна причина да не се разреши тази проява. Нали по същата причина няма да разрешат на нудистите направят нудистки парад по главните улици? Или пък на неонацистите ли ще разрешат? Е? Дотам ли трябва да се нагъзваме на ЕС, сакън да не им ограничим правата на гейовете! Та това не е демокрация, а деморализация!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 апр 2013 02:21

dunavfc написа:Ами бегло от това,което ми е минало през ухото през последно време,съм останал с впечатление,че пичовете във Ватикана по-скоро одобряват от колкото да се борят срещу това.

Пич,може да се подиграваш на вярата и църквата,но това си е за твоя сметка.Самият гей парад е в разрез със законите на църквата и се смята за богохулство.Ти го подкрепяш,аз не,така е в демокрацията,всеки има право да отстоява своите морални ценности.Но знай,че църквата винаги ще бъде против публичната, безцеремонна и срамна демонстрация на содомския грях наречен Прайд!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 апр 2013 10:58

dunavfc написа:Да атеист съм,но това няма нищо общо...

Значи колкото и да отричаш комунизма ти е повлиял? :lol:

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 20 апр 2013 12:02

Alexx написа:

Ta този човек е най-върлия комунист :mrgreen:
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 апр 2013 12:19

Педалите от гей парада са част от рептилоилюминатската сган и се подкрепят от тях с цел нашето разделение :!:
[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 апр 2013 13:04

Alexx написа:
dunavfc написа:Да атеист съм,но това няма нищо общо...

Дам,със сигурност атеизмът се появил по време на комунизмът,страхотна логика :idea:

GOLEADOR написа:
dunavfc написа:Ами бегло от това,което ми е минало през ухото през последно време,съм останал с впечатление,че пичовете във Ватикана по-скоро одобряват от колкото да се борят срещу това.

Пич,може да се подиграваш на вярата и църквата,но това си е за твоя сметка.Самият гей парад е в разрез със законите на църквата и се смята за богохулство.Ти го подкрепяш,аз не,така е в демокрацията,всеки има право да отстоява своите морални ценности.Но знай,че църквата винаги ще бъде против публичната, безцеремонна и срамна демонстрация на содомския грях наречен Прайд!

Нещо не ми се връзва изобщо демокрацията с тая анти кампания към хомосексуалистите...До 20 год. в целият цивилизован свят гей браковете ще бъдат позволени,както и осиновяването на деца от такива хора,така че борбата против тях е безсмислена и тя е такава по една единствена причина ! Всеки човек има право да си го слага или да му го слагат където иска !

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 апр 2013 13:36

Не се е появил по време на комунизма, но комунистите го прокламираха и го направиха доктрина.

Върни се в “Свободна зона”