Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Момчета и момичета, тръгваме! On tne road again!

Мнениеот blue magic » 19 апр 2013 22:23

+1914
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 апр 2013 22:25

Егати, никой ли няма да каже нещо? Толкова емоция вложих...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

necessarypain
Контакти:

Мнениеот necessarypain » 19 апр 2013 22:40

Повечето в този форум няма да могат да те разберат, защото са задклавиетурни мишоци и не са стъпвали на мачове...

Замислих се като го прочетох и....вече нямам търпение да тръгнем...от рано с бира в ръка...емоция и разтоварване.....

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 19 апр 2013 22:42

sin4ec написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1TD_pSeNelU[/youtube]
С легендарната песен на Уили Нелсън. Суетенето около потеглянето, разпределянето по колите и кой ще " изгори " като шофьор, докато другите посръбват по нещо благо. И който, след като се приберем, ще бъде поздравен и почерпен от тях, защото е поел грижата да ги закара и върне читави и здрави. Магазинчето за безалкохолни, цигари и още нещо... Богров, магистралата, гледки на селца и махали, Стара планина е красива винаги! Спиране за по цигара, да не осмърдяваме колата, и пак напред. Разклона, скарата на Извор, почивка за по питие и Ловеч вече наближава. Красиви гледки, майтап в колата, идва кръстопътя Троян-Ловеч, тръгване покрай Осъм. Отпред и отзад коли и автобуси със сини шалчета, пътят се вие и сякаш няма край. Корема почва да присвива, появява се градът, влизане в него, въртене до паркинга. Скромната касичка, от която сме взимали билети колко пъти станаха вече? Двайсетина май...Мястото е пълно с фенове отвсякъде, продавачи на семки, вода...Влизаме през контролата, джобене, стъпване в сектора. Той е вече бая запълнен, намираме си мястото, палим по цигара и гледаме терена. Мирише на прясно окосена трева, след малко излизат нашите. Поздравяват ни и почват да загряват, загряваме и ние. Минутите минават, всички се прибират в съблекалнята и съдията извежда отборите. Факлите и димките горят, присвиването в стомаха изчезва- битката започва и ние сме част от нея! В последните години победата тук я няма, но надеждата, че днес ще се случи, е жива! Съдията свири началния сигнал, грохот на бомба и в атака! " Всички ръце горе!", и запяваме песента...
Живот! Кръвта пулсира във вените ти, всеки от нас има своето семейство, проблеми и радости, но тук сме за нещо друго!
Нещо, което не се поддава на обяснение, което ни е докарало мъки и на моменти отчаяние, но и много радост! Долу са 11 човека, които носят на сърцето си едно "Л". Това е нашият отбор, слаб-силен, добър-лош, нашият! Колкото и да ги кълнем, че на мач няма да им стъпим, че няма да ги гледаме-пак сме тук. А всичко е лесно обяснимо-просто любов, нищо повече и нищо по-малко! Любовта носи и мъка, но какво от това? Да, боли, но ние сме там, до нея! Над стадиона ехти:" Ние сме Левски София!"
And nothihg else matters!

поздравления! Почувствах се като част от вашата компания!
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот Neron » 19 апр 2013 22:44

Пътя за титлата минава през следващите 2 мача. Програмата стана много гъста и противниците ни в първенството физически ще са по-добре. Ако продължаваме с тази игра ще си останем с надеждите за 4та поредна година. Единствената ми надежда е Гарито да се разиграе и сам да ги бие.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 19 апр 2013 23:00

sin4ec написа:Егати, никой ли няма да каже нещо? Толкова емоция вложих...

Ами няма какво да кажа, освен това - жалко, че оранжевите ще развалят твоят празник, но ти не се отчайвай и продължавай да подкрепяш отбора си, защото футболистите имат нужда от подкрепа, когато са слаби и играта им не върви, а не когато побеждават наред и колкото повече хора го разберат, толкова по-добре ще е за футбола ни.
Последна промяна от T&T на 19 апр 2013 23:01, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 апр 2013 23:00

Настръхнах! Там сме!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 апр 2013 23:05

T&T написа:

Ами няма какво да кажа, освен това - жалко, че оранжевите ще развалят твоят празник, но ти не се отчайвай и продължавай да подкрепяш отбора си, защото футболистите имат нужда от подкрепа, когато са слаби и разкол****и, а не когато побеждават наред и колкото повече хора го разберат, толкова по-добре ще е за футбола ни.

А, аз не съм отчаян, каквото и да стане. А дали оранжевите ще бият, е спорна тема. Моят празник е живот с Левски и няма кой да го развали. Само косата ми виси-бием ли, нула номер! казал съм го и дума на две не кърша! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 19 апр 2013 23:33

Пич, евалла!!! Имаш дарба! Не знам какво работиш, но много добре си описал нещата! Браво! Много ми хареса! Въздействащо е, а за това се иска талант! По принцип не съм добре настроен към фенове на Левски(нищо че моят кум е левскар, простено му е , все пак е от Шопско :lol: ) , но ти може и да ме накараш да преосмисля отношението ми към вас ;). Ще се радвам да прочета и други твои оригинални творения, дано и те да са така впечатляващи! Поздрави!

Ivanskiq
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот Ivanskiq » 19 апр 2013 23:41

Пичове, следя Левски от 1990. Имам предчувствие. Този мач няма да го загубим. Обясниенитео - психика.... Има нова амтосфера в клуба. Има в щаба хора, които предават най-добре духa на Левски. За това става въпрос. След мача ще говорим пак. А от Литекс са к....- не им пукаше за мача със Славия, където Стоичков реши да прави експерименти, а се точат на живот и смърт на Левски.

Върни се в “Архив”