Captain Stottlemeyer написа:FLANKER написа:Благодаря за поправката,просто недоглеждане.Не съм от ГМО поколението.Не аз ,а ти определено се заяждаш! Защо ми е да пускам невярна информация? Гот като се пишат хубави неща за Левски,ама на този етап няма!Поправям си веднага грешката!
Информацията ти е неточна. Както е казал Гьобелс: Казвай винаги истината, само истината, но никога цялата истина.
"Христо Ристосков е поредният рефер, който ще влезе във "фризера". Съдията от полуфинала за купата "Левски" - "Локомотив" (Сф) 3:1
няма да получава наряд в "А" група за известно време, но без да му е налагано официално наказание. Така съдийската комисия по-деликатно "издърпва ушите" на сгафили арбитри. Ристосков ще пропусне няколко кръга за назидание и след това ще се върне в играта. По същия начин бе санкциониран Александър Костадинов, свирил скандалния мач "Ботев" (Вр) - ЦСКА 3:4. Без да му е налагано официално наказание, той не получи наряд в два кръга и сега отново се връща на сцената, като ще ръководи сблъсъка "Миньор"-"Лудогорец" в неделя.
Неотсъдена дузпа за "Локомотив" (Сф) в края срещу "Левски" и
многото негативи, които Ристосков си навлече с изказвания напоследък, са причината спечелилият два пъти джакпот от тотото рефер от Сандански да получи принудителна почивка."
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1929464П.П. Конкретно за дузпата: Дори коментаторите по БНТ след няколко повторения не бяха наясно, аджеба, има ли дузпа или няма. Не защищавам съдията, но той трябва да вземе решение за част от секундата, като разчита и на помощта на страничния.

Ако за всяка неотсъдена дузпа се гонят съдии, скоро мачовете ще се свирят от треньори и президенти.

А намесата на другаря Николай Гигов в конкретния случай с изгонването мирише от километри....

Точно заради такива намеси на самозабравили се футболни "босове" Ристосков се уплаши и не даде втори жълт (съответно червен) картон на едно от вашите рендета.... Това е друга част от истината, ама не е във ваша полза.