Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Quentin
Контакти:

Re: Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море

Мнениеот Quentin » 17 сеп 2009 23:18

ами щом Спасов е изградил тая защита, мисля че е в пълното си праов да я променя (: и Танко и Сашко наиситна са много добри (имах предвид, че са го викали при младежите - да, но при мъжете твърдо още 15 години ще играят Топчо, Котев и т.н. ;< ) амаа не знам дали точно в това е проблемът, по-скоро Спасов реши, че може да играе две години проед с абсолютно еднаква схема и пак да се получават нещатата.. не знам, всеки отбор има спадове и възходи, все пак в моемнта Юруков е контузен, Кривия се прави на интересен... но този период щеше да отмине така или иначе.. не знам, има нещо нечисто в цялата история, ама според мен не трябва просто ей така да се уволнява треньора в началото на сезона още... не знам, аз много го харесавам Спасов, смао дето малко имаше навик да мрънка от съдиите без особени причини ама нейсе (: да видим какво ще стане (:

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 26 сеп 2009 15:57

Чудесно, сега и Своге ни биха. Надявам се "феновете" които искаха да се изгони Кольо са доволни, че Кольо го няма. Честито на "феновете"!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 сеп 2009 16:30

batty написа:Чудесно, сега и Своге ни биха. Надявам се "феновете" които искаха да се изгони Кольо са доволни, че Кольо го няма. Честито на "феновете"!!!

Тези, които искахме смяната на Спасов дори и през ума не ни е минало, че ТИМ ще сложат Велизар. Освобождаването на Кольо щеше да бъде правилно и полезно ако Собственика имаше намерение да развива отбора и беше взел доказан треньор, два добри бека и добър централен нападател. Самия факт, че през лятната пауза не взехме необходимите играчи още тогава поне на мен ми светна :idea:, че това което направихме миналата година просто беше повече късмет. Тогава никой не ни слагаше в категорията на силните БГ отбори. Сега обаче е съвсем друго - всички ни скачат на 100%.
Та така: искахме по - добър треньор, но назначиха човек, който не е водил отбор и във В група. :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 26 сеп 2009 17:14

зеления написа:
batty написа:Чудесно, сега и Своге ни биха. Надявам се "феновете" които искаха да се изгони Кольо са доволни, че Кольо го няма. Честито на "феновете"!!!

Тези, които искахме смяната на Спасов дори и през ума не ни е минало, че ТИМ ще сложат Велизар. Освобождаването на Кольо щеше да бъде правилно и полезно ако Собственика имаше намерение да развива отбора и беше взел доказан треньор, два добри бека и добър централен нападател. Самия факт, че през лятната пауза не взехме необходимите играчи още тогава поне на мен ми светна :idea:, че това което направихме миналата година просто беше повече късмет. Тогава никой не ни слагаше в категорията на силните БГ отбори. Сега обаче е съвсем друго - всички ни скачат на 100%.
Та така: искахме по - добър треньор, но назначиха човек, който не е водил отбор и във В група. :evil:

И кои са треньорите, които можем да назначим, които да са по-добри от Спасов?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 сеп 2009 17:43

Кулибали централен защитник?Налагането на футболни идиоти като Баджо и Какала,които съсипаха сумати мачове?Налагането на пенсии като Миленчо и Борносуза,привличането на оказалия се пълен смешник-Електричката?Не ги е привлякъл Велизар Попов във всеки случай.Кольо ги взе.Така изглеждаха и в Пловдив с по-слабия от Спортист - Локо Пд,там също паднаха.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 26 сеп 2009 18:04

кой е Баджо ? :Д

айде браво на всички дето подкрепят Велизар Попов и казват, че ще внесе коренна промяна в тообора :Д че няма да 'налага' Кулибали и т.н. и т.н. (:

големи сте (:

прави сте, има я коренната промяна само дето тя е в негативна насока (: играта ни вече е катко преди 4-5 години (: преди да играем първия финал за купата (: втори мач поред (: ммда, мирише на успехи (: че не беше достатъчно, че играхме супер срамно, ами трябваше и микфороните да са до велизар попов, че цяла бъгалрия да му чуе тактическите указания 'МИРО!! МИРО!!!' и 'АЙДЕЕ! АЙДЕЕ!!!' ((:

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 26 сеп 2009 18:10

Sagittarius написа:Кулибали централен защитник?Налагането на футболни идиоти като Баджо и Какала,които съсипаха сумати мачове?Налагането на пенсии като Миленчо и Борносуза,привличането на оказалия се пълен смешник-Електричката?Не ги е привлякъл Велизар Попов във всеки случай.Кольо ги взе.Така изглеждаха и в Пловдив с по-слабия от Спортист - Локо Пд,там също паднаха.

Е Кольо да извади пари от джоба си и да купи Видич и Коул и да ги наложи в защитата.
Утре примерно ще назначим Венгер за треньор, с тези пари и футболисти, кого според теб ще наложи Венгер в защита?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 сеп 2009 18:23

batty, питаш "И кои са треньорите, които можем да назначим, които да са по-добри от Спасов?"
Има много по добри, не се тревожи. Просто чорбаджиите трябва да се бръкнат малко и да изкарат парички. Не става въпрос за любимецът ти. А ако дойде истински треньор той ще си постави условията, включително и пари за селекция. Ако имаме треньори, които не смеят да поискат тези пари за селекция просто нямат място на Тича.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 26 сеп 2009 18:27

зеления написа:batty, питаш "И кои са треньорите, които можем да назначим, които да са по-добри от Спасов?"
Има много по добри, не се тревожи.

Ясно е, че има. Чажи две имена, повече не е жужно и темата ще се изчерпи. Критика която не е последвана от решение, не е критика, а истерия. За да искаш промяна и ново начало, трябва да имаш готов отговор, на това което търсиш. Две имена, ако са много, едно кажи.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 26 сеп 2009 19:05

Кольо трябва да се върне, зеления трябва да отиде да го моли на колене да се върне и да спаси положението

Върни се в “Черно море”