Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море
ами щом Спасов е изградил тая защита, мисля че е в пълното си праов да я променя (: и Танко и Сашко наиситна са много добри (имах предвид, че са го викали при младежите - да, но при мъжете твърдо още 15 години ще играят Топчо, Котев и т.н. ;< ) амаа не знам дали точно в това е проблемът, по-скоро Спасов реши, че може да играе две години проед с абсолютно еднаква схема и пак да се получават нещатата.. не знам, всеки отбор има спадове и възходи, все пак в моемнта Юруков е контузен, Кривия се прави на интересен... но този период щеше да отмине така или иначе.. не знам, има нещо нечисто в цялата история, ама според мен не трябва просто ей така да се уволнява треньора в началото на сезона още... не знам, аз много го харесавам Спасов, смао дето малко имаше навик да мрънка от съдиите без особени причини ама нейсе (: да видим какво ще стане (:
Чудесно, сега и Своге ни биха. Надявам се "феновете" които искаха да се изгони Кольо са доволни, че Кольо го няма. Честито на "феновете"!!!
batty написа:Чудесно, сега и Своге ни биха. Надявам се "феновете" които искаха да се изгони Кольо са доволни, че Кольо го няма. Честито на "феновете"!!!
Тези, които искахме смяната на Спасов дори и през ума не ни е минало, че ТИМ ще сложат Велизар. Освобождаването на Кольо щеше да бъде правилно и полезно ако Собственика имаше намерение да развива отбора и беше взел доказан треньор, два добри бека и добър централен нападател. Самия факт, че през лятната пауза не взехме необходимите играчи още тогава поне на мен ми светна

Та така: искахме по - добър треньор, но назначиха човек, който не е водил отбор и във В група.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:batty написа:Чудесно, сега и Своге ни биха. Надявам се "феновете" които искаха да се изгони Кольо са доволни, че Кольо го няма. Честито на "феновете"!!!
Тези, които искахме смяната на Спасов дори и през ума не ни е минало, че ТИМ ще сложат Велизар. Освобождаването на Кольо щеше да бъде правилно и полезно ако Собственика имаше намерение да развива отбора и беше взел доказан треньор, два добри бека и добър централен нападател. Самия факт, че през лятната пауза не взехме необходимите играчи още тогава поне на мен ми светна, че това което направихме миналата година просто беше повече късмет. Тогава никой не ни слагаше в категорията на силните БГ отбори. Сега обаче е съвсем друго - всички ни скачат на 100%.
Та така: искахме по - добър треньор, но назначиха човек, който не е водил отбор и във В група.
И кои са треньорите, които можем да назначим, които да са по-добри от Спасов?
- Sagittarius
Кулибали централен защитник?Налагането на футболни идиоти като Баджо и Какала,които съсипаха сумати мачове?Налагането на пенсии като Миленчо и Борносуза,привличането на оказалия се пълен смешник-Електричката?Не ги е привлякъл Велизар Попов във всеки случай.Кольо ги взе.Така изглеждаха и в Пловдив с по-слабия от Спортист - Локо Пд,там също паднаха.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
кой е Баджо ? :Д
айде браво на всички дето подкрепят Велизар Попов и казват, че ще внесе коренна промяна в тообора :Д че няма да 'налага' Кулибали и т.н. и т.н. (:
големи сте (:
прави сте, има я коренната промяна само дето тя е в негативна насока (: играта ни вече е катко преди 4-5 години (: преди да играем първия финал за купата (: втори мач поред (: ммда, мирише на успехи (: че не беше достатъчно, че играхме супер срамно, ами трябваше и микфороните да са до велизар попов, че цяла бъгалрия да му чуе тактическите указания 'МИРО!! МИРО!!!' и 'АЙДЕЕ! АЙДЕЕ!!!' ((:
айде браво на всички дето подкрепят Велизар Попов и казват, че ще внесе коренна промяна в тообора :Д че няма да 'налага' Кулибали и т.н. и т.н. (:
големи сте (:
прави сте, има я коренната промяна само дето тя е в негативна насока (: играта ни вече е катко преди 4-5 години (: преди да играем първия финал за купата (: втори мач поред (: ммда, мирише на успехи (: че не беше достатъчно, че играхме супер срамно, ами трябваше и микфороните да са до велизар попов, че цяла бъгалрия да му чуе тактическите указания 'МИРО!! МИРО!!!' и 'АЙДЕЕ! АЙДЕЕ!!!' ((:
Sagittarius написа:Кулибали централен защитник?Налагането на футболни идиоти като Баджо и Какала,които съсипаха сумати мачове?Налагането на пенсии като Миленчо и Борносуза,привличането на оказалия се пълен смешник-Електричката?Не ги е привлякъл Велизар Попов във всеки случай.Кольо ги взе.Така изглеждаха и в Пловдив с по-слабия от Спортист - Локо Пд,там също паднаха.
Е Кольо да извади пари от джоба си и да купи Видич и Коул и да ги наложи в защитата.
Утре примерно ще назначим Венгер за треньор, с тези пари и футболисти, кого според теб ще наложи Венгер в защита?
batty, питаш "И кои са треньорите, които можем да назначим, които да са по-добри от Спасов?"
Има много по добри, не се тревожи. Просто чорбаджиите трябва да се бръкнат малко и да изкарат парички. Не става въпрос за любимецът ти. А ако дойде истински треньор той ще си постави условията, включително и пари за селекция. Ако имаме треньори, които не смеят да поискат тези пари за селекция просто нямат място на Тича.
Има много по добри, не се тревожи. Просто чорбаджиите трябва да се бръкнат малко и да изкарат парички. Не става въпрос за любимецът ти. А ако дойде истински треньор той ще си постави условията, включително и пари за селекция. Ако имаме треньори, които не смеят да поискат тези пари за селекция просто нямат място на Тича.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:batty, питаш "И кои са треньорите, които можем да назначим, които да са по-добри от Спасов?"
Има много по добри, не се тревожи.
Ясно е, че има. Чажи две имена, повече не е жужно и темата ще се изчерпи. Критика която не е последвана от решение, не е критика, а истерия. За да искаш промяна и ново начало, трябва да имаш готов отговор, на това което търсиш. Две имена, ако са много, едно кажи.
Кольо трябва да се върне, зеления трябва да отиде да го моли на колене да се върне и да спаси положението