Феновете против гей парад

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Re: Феновете против гей парад

Мнениеот florentin_petre » 19 апр 2013 16:34

Аз съм против, какви са тези педерунгелски работи, а за Църквата как няма да си мълчи като и те са потънали в някакви хомо оргии. А за министерството на Туризма със тези гей-дестинации нямам думи. Въобще не ме интересува какво си тъпчат в дупките, не ща и да ги гледам.

ПС: БТВ са откупили правата за прякото излъчване ( е това си беше шега :D )
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 апр 2013 16:42

Ще пропусна да коментирам 99% от тъпотиите написани от група хора, които се представят за феновете на еди какво си, но няма как да не попитам: Защо решихте, че хомосексуализма е срещу изконните традиции на българите... Значи при траките, с които толкова се гордеем и които съставляват може би 40% от генетичния ни фонд е имало вакханалии (демек доста секс с малки момченца и т.н.). При македонците също хомосексуализма е доста разпространен. На по-късен етап в България се заражда богомилството, което (ако си спомням правилно) също сериозно прокламира еднополовите връзки... та, впечатляващи хетеросексуални традиции няма що...

... и нз кво ви бърка кой с кого спи... повече гейове - повече жени за нас :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

spravedlivost

Мнениеот spravedlivost » 19 апр 2013 16:44

Alex написа:Ще пропусна да коментирам 99% от тъпотиите написани от група хора, които се представят за феновете на еди какво си, но няма как да не попитам: Защо решихте, че хомосексуализма е срещу изконните традиции на българите... Значи при траките, с които толкова се гордеем и които съставляват може би 40% от генетичния ни фонд е имало вакханалии (демек доста секс с малки момченца и т.н.). При македонците също хомосексуализма е доста разпространен. На по-късен етап в България се заражда богомилството, което (ако си спомням правилно) също сериозно прокламира еднополовите връзки... та, впечатляващи хетеросексуални традиции няма що...

... и нз кво ви бърка кой с кого спи... повече гейове - повече жени за нас :lol: :lol: :lol:

Газова камера за всеки различен от белия и хетеросексуалния.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 апр 2013 16:50

spravedlivost написа:
Газова камера за всеки различен от белия и хетеросексуалния.

Независимо от това какви комплекси има и как е отгледан, не съществува човек, който е 100% хетеро или 100% гей... просто така е устроен светът... там разни хора като Фроид са го писали... демек и ти някъде в съзнанието си имаш поне 0,00001% хомосексуализъм и агресията, която се насочва срещу тия хора е израз точно на това... :lol: :lol:

Сериозно нз кво Ви бърка кой с кого спи... мен ме дразнят простите хора... пречат ми, на улицата, в магазина, в работата и ако те си имат митинг ще ида да ги замерям с бутилки :lol: :lol: :lol: Ама че Гошо и Тошо се праскали, ми тяхна си работа... докато стоят далече от приятелката ми, вс си е ок ;)

ама всеки си има мнение де, аз с удоволствие обаче ще погледам сейр, ако има някакви безредици и т.н. :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 апр 2013 16:53

един виц по темата:

Една учителка пита децата какво е малшанс:
Иванчо: еми, госпожо, малшанс е когато ходиш по една изоставена тъмна уличка и пред теб ходи много яка мацка и тъкмо да я настигнеш, автобуса идва и тя се качва на него.
Тошко:еми, госпожо, малшанс е когато ходиш по една изоставена тъмна уличка и пред теб ходи много пич и тъкмо да го настигнеш, автобуса идва и той се качва на него.
Митко: Малшанс, госпожи е когато ходиш по една тъмна изоставена уличка, Тошко ходи зад теб, а автобуса не идва и не идва

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 апр 2013 16:58

Доста малоумници виждам в тоя форум за някой имах доста добро мнение досега...Който е против гей парада,просто да не му обръща внимание,кой по дяволите ви кара да се занимава с това нещо ? Аз съм безразличен към това събитие и сигурно,ако не беше тази тема,нямаше да разбера,че предстои.Живота в България е толкова труден,имаме да решаваме хиляди проблеми,вие се занимавате с някакви хора,които са решили да си направят някакъв парад.
Събудете се малко,2013 год. сме...

spravedlivost

Мнениеот spravedlivost » 19 апр 2013 17:02

dunavfc написа:Доста малоумници виждам в тоя форум за някой имах доста добро мнение досега...Който е против гей парада,просто да не му обръща внимание,кой по дяволите ви кара да се занимава с това нещо ? Аз съм безразличен към това събитие и сигурно,ако не беше тази тема,нямаше да разбера,че предстои.Живота в България е толкова труден,имаме да решаваме хиляди проблеми,вие се занимавате с някакви хора,които са решили да си направят някакъв парад.

Като ти погледна подписчето и мненийцето си ми ясен, що за човек си.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 19 апр 2013 17:03

GOLEADOR написа:Не феновете,а църквата трябва да застане срещу гей-парада!Да се наредят поповете с хоругвите пред парадиращите и да ги спрат с телата си.Ако педалите окървавят протеста,ще лъсне гадната им същност и цялата общественост ще ги заклейми!

Ти как си го представяш това?Нали голяма част от килимявките са заклети амбриажи.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 апр 2013 17:07

dunavfc написа:Доста малоумници виждам в тоя форум за някой имах доста добро мнение досега...Който е против гей парада,просто да не му обръща внимание,кой по дяволите ви кара да се занимава с това нещо ? Аз съм безразличен към това събитие и сигурно,ако не беше тази тема,нямаше да разбера,че предстои.Живота в България е толкова труден,имаме да решаваме хиляди проблеми,вие се занимавате с някакви хора,които са решили да си направят някакъв парад.

Пич,ако не си вярващ те разбирам,но за християните мъжеложство е грях и това (гей-парада) няма как да бъде подминато.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 19 апр 2013 17:08

Какво като сме 2013година?Да си правят каквото си щат но защо трябва да правят паради,че да ги гледат децата?
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Върни се в “Свободна зона”