Динев вече взема Локо (Пд)!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Динев вече взема Локо (Пд)!!!
Може да ви гарантирам, че никой ботевист не би искал Коко Динев да купи Ботев. Ние искаме реални промени, а не да ставаме втори Вихрен. Видяхме го Коко миналата година. С всичките шашми и опити за подкуп към играчите с най-слабият си отбор от десетилетия пратихме Коко, модерните му спортни бази, връзките му и парите му в "Б" група. Нищо злонамерено в приказките ми. Просто мнение.
- ROSONERA1899
- Контакти:
Такава публика имат БОТЕВ 1912 и Локомотив Пловдив за която мечтаят десетки отбори.Правилно Принца на Пловдив отиде в София,но обърка отбора ТОШКО ти имаш СЪРЦЕ ела в отбора на НАРОДА!
ROSONERA1899 написа:Такава публика имат БОТЕВ 1912 и Локомотив Пловдив за която мечтаят десетки отбори.Правилно Принца на Пловдив отиде в София,но обърка отбора ТОШКО ти имаш СЪРЦЕ ела в отбора на НАРОДА!
Не че нещо, ама ако тоя капут е принца на Пловдив, аз съм императора, хаха.
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Ki Cho написа:Боже, опази пловдивския футбол!... и канарската песен е фалшива и влаковото тракане е в неравноделен ритъм ...
Както и да е!
Един въпрос от ботевист към локомотивците, при това съвсем добронамерен:
Кога ще си станете Спортклуб отново? Може пък това да ви е лошата карма. Ей на, за да станете шампиони трябваше Лаута да се срути и двата президенти да си отидат от тоя свят.
То не, че като Спорт клуб имате някакви гигантски успехи, ама все пак ...
Един въпрос от мен към теб :
Кога ще спреш да следиш нещата в Локомотив и да отидеш на "Колежа" да гледаш "скуадрата" ?
Пич,на теб повечето ти мнения не са за любимия ти отбор,а за най-големия му враг !
Още един въпрос :
Ти фен на Ботев ли си..или антифен на Локо Пловдив ?