Sagittarius написа:Трябват и играчи.Отдавна алармирахме за нищо неставащите Борносузов,оглупелия и одъртял Милен Петков,говорихме как безумно се налага черния Кулибали и абсолютния статист Даниел Георгиев.Също и Електричката.Тези играчи са причината Черно Море да затъва.Тука обръщам внимание и на капитанчето на отбора.Каквото капитанчето-такова отборчето.Когато имаш капитанче,а не капитан резултата е отборче,а не отбор.Защото мишоците искат при такива загуби да няма нищо като резултат,докато преди когато имаше капитан на терена още при едничка грешка следваше порой от ръкомахания и караници от страна на лидера...и си налягаха парцалите и играеха.Сега е така.Велизар Попов му омекнаха коленете.Нямаше да ме е яд на загубата,ако титуляри 90 минути бяха Тошко Колев и Дани Димов,но те даже не помирисаха терена!За сметка на кой?На футболни идиоти и нещастници като Борносузов,Даниел Георгиев,Здравко Лазаров,Кулибали,Маркес....
Напълно и от душа и сърце те подкрепям. Но за Д. Георгиев малко съм резервиран. Не за друго ами поне се мъчи да играе.
ZelenOtbor на 26 Сеп 2009 16:58
"Най-добрата халфова линия за миналата година" не успя да сътвори една интересна атака на терена... И в защита много зле, никакъв синхрон, напрао не знам кво ще ни причинят литекс

Ами халфовата ни линия тази година се мъчи да играе като нападатели. Така, че де факто сме без халфова линия.