Григор Димитров - Рафаел Надал (2:6, 6:2, 4:6)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Рафаел Надал
Браво на Гришо показа много добър тенис.Жалко че загуби този мач можеше и да победи.Май накрая някаква контузия получи и това доста помогна на Надал.
Страхотен тенис и голям Гришо! Поклон
[offtopic]
Гришо, не обръщай внимание на такива хора, те просто толкова мразят своя неуспех, че се опитват да омаловажат труда на всички![/offtopic]
[offtopic]
MaRTo1233 написа:Гришо да вземе да почва едно бягане сутрин по 5-10 км че физиката му я няма никаква. Иначе браво. След някоя друга година ще си ги бие тея наред!
Гришо, не обръщай внимание на такива хора, те просто толкова мразят своя неуспех, че се опитват да омаловажат труда на всички![/offtopic]
“Прост народ - слаба държава”
Като спаси първия мачбол на Надал с онзи смразяващ форхенд по правата така скочих и извиках все едно сме се класирали на световно.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- modor
- Контакти:
Браво на Гришо!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Браво! Нашето момче е супер! За мен превъзхождаше съперника си, но малко късмет не му достигна и може би опитът на испанеца му помогна да запази самообладание накрая. И разбира се здравословните проблеми на нашия.
Радва ме също, че нашият е нормален и не го подозирам в психични проблеми, както някои други играчи. В смисъл, че да речем, не проверява преди всеки сервис дали ушите и носа му са си на мястото и не се щипе по задника
Радва ме също, че нашият е нормален и не го подозирам в психични проблеми, както някои други играчи. В смисъл, че да речем, не проверява преди всеки сервис дали ушите и носа му са си на мястото и не се щипе по задника

[center]
[/center]

Много добра игра. Резултата също не е лош. Можеше и по-добре, но не случайно Надал е между най-добрите тенесисти от доста години насам. Искам Гришо и на следващия турнир да играе поне толко добре като днес. Изкачването в класациите ще дойде с такава игра.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
В понеделник започва АТП БАРСЕЛОНА.Гришата ще участва Надал също,така че още следващата седмица може да имаме същият мач
- redhooligan
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Гришо да вземе да почва едно бягане сутрин по 5-10 км че физиката му я няма никаква. Иначе браво. След някоя друга година ще си ги бие тея наред!
Ти колко мача си гледал на Надал за да говориш такива глупости? Колко играча успяват да играят на 100% от възможностите си толкова време срещу Надал? Той е един от най-трудните съперници за всички тенисисти. Винаги ги е изтощавал до край.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Момчета и момичета, какво може да се каже след този мач ? Изгрява нова звезда на Клей! 

Играта на Димитров беше една много приятна изненада. Испанецът се видя в чудо и многократно бе надиграван. Жалко , имаше възможности да отстрани Надал , съвсем малко не му достигна.