Челси миналата година не бяха най-силния отбор в турнира, но си го спечелиха, това ми е мисълта. В първенствата ВИНАГИ най-добрия печели, докато в ШЛ се случват и изненади, и то доста често
[offtopic]За да не ме захапеш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Един въпрос само.. Като е толкова лесно да спечелиш титлата защо в последните 13-14 години Милан има смо 2 титли ? ..А пък Интер,къде го слагате изобщо в намесванията между Милан и Юве, не мога да ви разбера..
-А и само да добавя, Ювентус е печелил всичко ( дори е първия такъв отбор) ..![]()
![]()
-Ювентус е в основата на всички успехи на националния отбор на Италия, а те не са никак малко.
-Ювентус има най-много световни шампиони.
-Ювентус има повече носители на Златни топки и от Милан и от Интер ( те Интер надали сигурно имат и 2 )..![]()
-Ювентус е в абсолютен положителен баланс срещу отборите на Интер и Милан
-Ювентус е най-обичаният отбор в Италия с най-голяма фенска маса (втори е Интер, което е смешно)
Като добавим, че отбора се развива има си нов стадион ( не е като вашия бункер, където тревата слънце не види), млади и перспективни играчи, изграден стил на игра, добър и мотивиращ треньор.............![]()
![]()
![]()
Сега отивам да плача в леглото, че Юве не е печелил Шампионската Лига вече почти 20 години...
marchisio написа:Само дето във ШЛ, късмета може да те доведе до края, а в първенството със късмет само не ставаТрябва и класа !
Челси миналата година не бяха най-силния отбор в турнира, но си го спечелиха, това ми е мисълта. В първенствата ВИНАГИ най-добрия печели, докато в ШЛ се случват и изненади, и то доста често![]()
[offtopic]За да не ме захапеш(ти си знаеш кой си
) не отричам успеха на Челси, и не го принизявам. Кеф да си ви е, още 10 да ги направите, ама след Юве
[/offtopic]
Middlesbrough написа:Ей Богуу
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Middlesbrough написа:Ей Богуу
Кажи чадо![]()
![]()
![]()
Ей, Богу наистина...през ден, през два - същите истории със същите главни действащи лица - "каката", 3ма ювентинци и Дюрексчето![]()
Очаквайте следващия епизод - към събота/неделя
Middlesbrough написа:JackPackage написа:Middlesbrough написа:Ей Богуу
Кажи чадо![]()
![]()
Ей, Богу наистина...през ден, през два - същите истории със същите главни действащи лица - "каката", 3ма ювентинци и Дюрексчето![]()
Очаквайте следващия епизод - към събота/неделя
Хора без работа кво да ти кажа :Д
FORZA JUVE
Колко долно и сексистко. Нищо чудно, че идва от теб.Sardukar написа:ПП Купите са с периферно значения за хората и жените, които обичат играта заради самата нея
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта