Нямам идея Локомотив с какъв състав са играли в сряда срещу Левски, но предполагам, че Кокала е запазил основните си футболисти за по важния мач в събота. Абсолютно троен мач. При победа на Локомотив, шансовете им за оставане в групата се увеличават, за това смятм, че ще се хвърлят здраво. Нашите пък ако победят, става интересно на върха. Най-кофти и за двата отбора ще е едно равенство.
2:2
20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: 20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.
Ще го получите Бултраси! Респект за Вас!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
FLANKER написа:Ще го получите Бултраси! Респект за Вас!
ДАНО СЕ СПАСИТЕ ОТ ИСПАДАНЕ ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ НО ОТ ДРУГИЯ МАЧ

-
- Контакти:
В СЪБОТА 20 АПРИЛ, ЛОКОМОТИВ СЕ ЗАВРЪЩА У ДОМА!
МАЧА С БОТЕВ ПД Е ОТ 17Ч.ВЗЕМИ СЪС СЕБЕ СИ БЪЛГАРСКО ЗНАМЕ
ЗА ДА ОТБЕЛЕЖИМ ГОДИШНИНАТА ОТ АПРИЛСКОТО ВЪЗСТАНИЕ !
ЕДНА ИДЕЯ, ЕДНО ИМЕ!
САМО ЛОКО,САМО НИЕ!
МАЧА С БОТЕВ ПД Е ОТ 17Ч.ВЗЕМИ СЪС СЕБЕ СИ БЪЛГАРСКО ЗНАМЕ
ЗА ДА ОТБЕЛЕЖИМ ГОДИШНИНАТА ОТ АПРИЛСКОТО ВЪЗСТАНИЕ !
ЕДНА ИДЕЯ, ЕДНО ИМЕ!
САМО ЛОКО,САМО НИЕ!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Поредната простотия на БФС!А сега кажете ми Том ще може ли да играе в събота?Нещасници..замразяване?!?И сега кой пак е ощетен..????Мръсни гадове....
Тези пловдивски спорове не са тук имате си теми във вашите форуми.
Отдавна съм спрял да пилея нерви с български футбол. От друга страна още по-отдавна Локо София ми станаха любимци (годината мисля, че беше 1984) И в добро и в лошо - винаги съм бил с отбора... Желая успех на момчетата! Виждам, че феновете на Ботев са страшно надъхани. Очаквам Ботев да ни подценят и...
3 - 1
3 - 1

Малко тъп въпрос ,но дали има яснота каква ще е цената на билетите за утре.Събирам приятели за мача,но ме питаха колко са билетите.Някой да има инфо?
Човече, как разбра,че ще сме 2О човека? Аз доколкото знам билета ще е 5 лв. И Локо и за Ботев. 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Последно билетите са 5 лв.