КБ Берое-Славия-полуфинал/реванш-1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: КБ Берое-Славия-полуфинал/реванш-25.04/17:30 часа

Мнениеот greenlandia » 18 апр 2013 21:25

Аз ви казвам,че Славия гол няма как ни вкарат,въпроса е НИЕ колко ще вкараме. Четвъртък ще Ви се стъжни "бели котенца".А оня с големия корем хич да не идва до Стара Загора.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 апр 2013 21:46

Славия е на финала.Берое са ми по-симпатичният отбор по традиция,но вековният юбилей и заслугите на красноречивият комик ,,към футбола в България''трябва да бъдат възнаградени.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 апр 2013 22:17

Искам Славия на финал,но Вуцов и Стефанов трябва да спрат да се оглеждат в Берое и съдията, защото Славия според мен не игра добре и както ми харесваха в началото на полусезона сега нещо слабо
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 апр 2013 22:48

Видя се ,че Славия без съдийска помощ гол не могат да вкарат.Като всеки софийски отбор са свикнали да падат за дузпи-съдията спести жълт картон на Г.Иванов за симулацията.А,оня толумб Венци колкото по-малко говори, толкова по-малко глупости ще каже.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 апр 2013 00:01

От голямо желание да ни поприземят, някои футбалери, треньори и хумористи прегоряха. Но мен лично ме е яд, че оставихме всичко за реванша, а можехме още в София да постигнем чиста победа. Турнирен мач, не може като гост да изтърваш толкова много положения, защото две да бяхме вкарали и даже, и за плюене намаха да имат сили някои хора от Овча купел.
На реванша ролите вече ще бъдат сменени, белите ще идват да ни поприземяват в Стара Загора и мисля, че едно 3-0 много ще ни удовлетвори. С оглед на видяното днес, постижимо.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 19 апр 2013 00:03

По принцип Берое са ми по-симпатични от Славия, а и съм сигурен, че са в пъти повече "феърплей" отбор, отколкото подопечните на Дон Венци! А ако предпочитанията ми трябва да са съобразени и с треньорите, които в момента са начело на тези отбори, то смятайте, че беройци от сега водят с 3:0! :lol:
Реалната ми прогноза обаче за този мач е 1:1! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 апр 2013 00:17

russia написа:По принцип Берое са ми по-симпатични от Славия, а и съм сигурен, че са в пъти повече "феърплей" отбор, отколкото подопечните на Дон Венци! А ако предпочитанията ми трябва да са съобразени и с треньорите, които в момента са начело на тези отбори, то смятайте, че беройци от сега водят с 3:0! :lol:
Реалната ми прогноза обаче за този мач е 1:1! ;)

Това 1-1 може да стане само ако съдията на мача е с бяла фланелка и си е татуирал корема на бат Венци на лявото си м*до! Реално резултата ще го видим в 19:30 часа на 25.04. ;) . Всичко друго е прогнози, а във форума на Гонг в повечето случаи нямат нищо общо с реалността, а само и единствено с клубни пристрастия.

Потребителски аватар
zeleni
Контакти:

Мнениеот zeleni » 19 апр 2013 01:39

Веднъж помолих за уважение кам нас, някой продължи да обижда преди 4 дни, сега се чудя, поне уважение от вас, многомолионни фенове на Славия ще получим ли? :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 апр 2013 02:32

Не можах да гледам първото полувреме и не знам кой е имал надмощие.Коментатора спомена за накаква греда за Славия.Но успях да гледам второто.За мен съдейки само от вторите 45 мин,Берое беше категорично по добрият отбор.Изтърваха си поне две от т.н. 100% положения,съдията не свири две изключително явни нарушения в полза на Берое в близост до пеналта и спести ж.к. за симулация на Г.Иванов.Надявам се искрено вмача срещу нас да го подценят в името на двете големии цели.Недопускане на шопски отбор да играе на финала и отказване на другият шопски такъв да се бори за оставане в групата.Надявам се Берое да вземе купата,напук на прогнозите за изпадане през зимата.Не знам Буцов къде е видял че е смачкал Берое и как може да реве така,при положениече нямаха чисто голово положение второто полувреме.А Венци къде видя тази 600% дузпа,просто не зная.Дано на реванша Берое ги смачка/те имат и да си връщат за първенството/ и им покаже как се играе тази игра.Обявиха ги за катъри,магарета и ритачи,но според мен сякаш Славия имаха повече жълти картони за груба игра.Искрено желая победа на Берое и спечелване на купата.Успех от зелена Варна!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 апр 2013 05:10

1-1

Върни се в “Берое”