Два от най-популярните световни букмейкъри Sportingbet и Bwin дават определят настоящия шампион на България ЦСКА за фаворит №1 за титлата през сезон 2008/2009.От Sportingbet приемат залози за краен успех на "червените" в първенството при коефициент 1,833. Далеч по-нисък обаче е ставката, която предлагат от Bwin за триумф на "армейците" - 1,25.
Като подгласник на ЦСКА Sportingbet считат Литекс, давайки коефициент 3,00. Не така стоят нещата в Bwin, който смята Левски за основен кандидат за втората позиция със ставка 5,75.Трети при двата букмейкъра са съответно Левски (3,50) и Локомотив София (11,00).Припомняме, че преди старта на това първенство ЦСКА въобще не бе считан за фаворит, като в един момент дори се приемаха залози за "червена" титла срещу двуцифрен коефициент.
Sportingbet и Bwin: ЦСКА е фаворит №1 за титлата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Sportingbet и Bwin: ЦСКА е фаворит №1 за титлата
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: Sportingbet и Bwin: ЦСКА е фаворит №1 за титлата
POPCORN написа:Два от най-популярните световни букмейкъри Sportingbet и Bwin дават определят настоящия шампион на България ЦСКА за фаворит №1 за титлата през сезон 2008/2009.От Sportingbet приемат залози за краен успех на "червените" в първенството при коефициент 1,833. Далеч по-нисък обаче е ставката, която предлагат от Bwin за триумф на "армейците" - 1,25.
Като подгласник на ЦСКА Sportingbet считат Литекс, давайки коефициент 3,00. Не така стоят нещата в Bwin, който смята Левски за основен кандидат за втората позиция със ставка 5,75.Трети при двата букмейкъра са съответно Левски (3,50) и Локомотив София (11,00).Припомняме, че преди старта на това първенство ЦСКА въобще не бе считан за фаворит, като в един момент дори се приемаха залози за "червена" титла срещу двуцифрен коефициент.
Според мен ЦСКА е шампион(а за лефски к.р от слон),а после са Сливен.

ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
така и трябва да бъде 

- POPCORN
- Контакти:
Абе ти си много тъп бе брато.Аз ако съм модератор в тоя форум направо те банвам!Ти не заслужаваш да седиш в тоя форум бе кретен.Ти си просто момче бе!Аман от твойте глупости!Че има и цскари такива като тебе има ама ти ги биеш...
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Що не започнете да залегате като сте толкова сигурни шампиони бе смешници та вие сте изиграли досега един сериозен мач със Сливен ,но за жалост не си спомням как завърши така че като ви почнат мачовете пак ще говорим. 

имате мачове с Левски, Литекс и Локо Сф., така че не бързаите за това което говорите 

- POPCORN
- Контакти:
смешник си ти бе калъф!Там в тия заложни къши работят професионалисти които ги слагат тия работи, а не като тебе капут!Защото виждат колко са добри левски от 5 мача бият 1 затова така!Тях ги ебе кура нито са за цска нито за левски тъп!Сериозни мачове, кой са тия сериозни мачове бе с вас ли бе, я се погледнете !За първи път ме е страх повече от Литекс отколкото от вас!И не говориме ние а го пишат хора където работят за тия фирми!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
rostheboss написа:Син Тор , това е за тебе и за лефски
POPCORN къде си сега!? Викаш, че аз съм за бан, а този твой колега за какво е!? Аз поне не показвам такива...
откаде знаете може лечков да реши Сливен да е шампион