Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Far Right
Контакти:

Re: Новия Поп Кръстьо

Мнениеот Far Right » 26 сеп 2009 14:04

Само да отбележа,че вече е доказано ,че Поп Кръстьо не е предал Левски!Иначе успех в борбата,дано и ние сме на края на селското иго!

knk
Контакти:

Re: Пародия на общото събрание на ПФК Левски!

Мнениеот knk » 26 сеп 2009 14:05

edna mnogo dobra statija v Meridia Mach: http://www.meridianmatch.bg/?catid=1&id=33259

Kym Batkov ne triabva da ima nikakva toleratnost, triabava da se pritiska maksimalno i po vsiakakyv nachin dokato razbere che ostavaneto mu v Levski shte mu donese samo negativi ( za syjalenie i na kluba syshto )

tprodanov
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот tprodanov » 26 сеп 2009 14:07

Детенце, като ми намериш друга правописна грешка ела и ми се прави на отворен. Кво стана със СПЕЦИАЛНАТА дума бе, отворен? Кво стана със сталкера, що си сталкер? За 20ти път те питам. Даде ли ми пример, кога Левскар е отъждествил отбора с Апостола? На Аваланш отговори ли му конкретно на някой въпрос? Мишчица, мишкувай си :mrgreen:

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 26 сеп 2009 14:14

blue_kaysera написа:Левскари, събудете се! До кога ще търпим подигравките на Бай Ганьо!
Преди една седмица без да го интересува, че предстои мач с кочината, той беше готов да се раздели с черирима от най-добрите футболисти на любимия отбор. За някой друг милион предаде ЛЕВСКИ (друг е въпросът дали тези пари щяха да се използуват за футболния отбор). Новия Поп Кръстьо не го интересуваше, че за Лига Европа, УЕФА не разрешава картотекиране на нови футболисти и без тези четиримата щяхме да "подобряваме" нови антирекорди в Европа.
Изчезна за три дни (уж гонел мошениците). Появи се, баламоса няколко фена на любимия отбор на среща с тях и пак изчезна. Не счете за необходимо да присъства на общото събрание на акционерите. Въобще пука ли го за Левски или го използува само за PR. Бил платил 12 милиона. А колко е спечелил? Ако не беше ЛЕВСКИ дали нямаше да е един от многото адвокати, киото сноват между канторите си и Съдебната палата?
Станахме за смях не само на свинете, но и в цяла Европа. В момента сме в по-зле от свинете миналата година при Сашко.
Най-лошото е, че в този цирк бяха жертвани емблематични фигури за ЛЕВСКИ - Наско, Дани Боримиров и Гонзо.
Ако имахме собственик, един истински левскар, четири години подред щяхме да играем в групите на Шампионската лига. Както е тръгнало догодина и в Лига Европа няма да играем.
Хайде, ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ да спасим ЛЕВСКИ!
Батков - вън!

Кажи кой да е собственика и да го махаме тоя Ганьо!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 сеп 2009 14:15

Само да отблежа,че в подобни заглавия прилагателното се членуваи правилно е да се напише
НовиЯТ поп Кръстю (като добавим,че поп е с малка буква и името завършва на -ю,този правопис направо ми убива желанието да коментирам темата)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 сеп 2009 14:20

unist_gp написа:Само да отблежа,че в подобни заглавия прилагателното се членуваи правилно е да се напише
НовиЯТ поп Кръстю (като добавим,че поп е с малка буква и името завършва на -ю,този правопис направо ми убива желанието да коментирам темата)

Абе за Ю-то не знам. Аз познавам човек, който по лична карта си е Колю. Та колкото и да ми бърка - ми, има си го. А иначе темата е толкова обсъждана, че нема смисъл от нея. Половината мнения ше са - няма купувач, другата - батков да се маха, а третата половина :mrgreen: ше са чорбарите, които ше изпитват душевен оргазъм. Пък и вече всеки знае мнението и позицията на останалите във форума, та може би е по-лесно да си изчетем още веднъж архива и готово.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот bigbonusprize » 26 сеп 2009 14:24

Не виждам защо се притеснявате от Черноморец. Според мен мачът е ясен. Ще ги бием с два гола!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 сеп 2009 14:26

Много ясно,че ще е Колю, на български имената завършват на Ю,но могат да се четат като -ЬО, т.е. по отворено. пр. Митю -Селския - на Ботев.... или Тотю Младенов - мин. на труда и соц.пол. моят дядо се е казвал Диню и т.н. Даже и Валентин Грънчаров щеше да е Валю,ако му бяха съкратили името и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 сеп 2009 14:26

Far Right написа:Само да отбележа,че вече е доказано ,че Поп Кръстьо не е предал Левски!Иначе успех в борбата,дано и ние сме на края на селското иго!

:mrgreen:
Това, че Поп Кръстьо не е предал Левски е поредната фалшификация на българската история !
На такива фалшификации се нагледахме през последните 20 години - като започнеш от това, че днешните българи не са славяни и се стигне до това, че клането в Батак било мит :shock:
Истината е, че НЕ съществуват исторически данни за това, че Поп Кръстьо НЕ е предал Апостола ! Има обаче сериозни съмнения, които доскоро бяха приемани за достатъчно доказателство да се твърди, че ИМЕННО Поп Кръстьо е предателя на Левски !
Исторически е по-удобно обаче вината да се прехвърля на бунтаря-бандита Димитър Общи, който е бил неудобен за всички управляващи от турските до днешните ... Затова и "доказаха", че Левски не бил предаден от Поп Кръстьо ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 сеп 2009 14:35

marmi52 написа:
Far Right написа:Само да отбележа,че вече е доказано ,че Поп Кръстьо не е предал Левски!Иначе успех в борбата,дано и ние сме на края на селското иго!

:mrgreen:
Това, че Поп Кръстьо не е предал Левски е поредната фалшификация на българската история !
На такива фалшификации се нагледахме през последните 20 години - като започнеш от това, че днешните българи не са славяни и се стигне до това, че клането в Батак било мит :shock:
Истината е, че НЕ съществуват исторически данни за това, че Поп Кръстьо НЕ е предал Апостола ! Има обаче сериозни съмнения, които доскоро бяха приемани за достатъчно доказателство да се твърди, че ИМЕННО Поп Кръстьо е предателя на Левски !
Исторически е по-удобно обаче вината да се прехвърля на бунтаря-бандита Димитър Общи, който е бил неудобен за всички управляващи от турските до днешните ... Затова и "доказаха", че Левски не бил предаден от Поп Кръстьо ! ;)

Истината е,че ако обобщим народното мнение в годините 1870-1920, ако проследим какво пишат и класиците на литературата и журналистиката оттогава, преобладава твърдението,че попът е хитър и лукав тарикат.... а не закрилник на нравстени добродетели (примери от легендите за Хитър Петър до Елин Пелин и Христо Ботев). Така че -поп- пред Кръстю си е точно на мястото за тогава ;)

Върни се в “Архив”